Skip to main content

Στις Βρυξέλλες με τον Θρύλο 17/2/2016! ΑΠΟ 399,00

3 μέρες στις Βρυξέλλες με τον Θρύλο

με διαμονή στο ξενοδοχείο NH BRUSSELS 4* και πρωινό

για όσους έχουν ήδη δικά τους εισιτήρια. 
(το πακέτο αυτό δεν διαθέτει εισιτήρια αγώνα)

 Πρόγραμμα (3 μέρες)

Ημέρα 1 Αθήνα - Βρυξέλλες ξενάγηση πόλης
  Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τις Βρυξέλλες με την ALITALIA. Άφιξη και αναχώρηση για τη ξενάγηση της πόλης . Θα δούμε το καταπράσινο πάρκο Ηeysel με το ομώνυμο θρυλικό στάδιο, την Mini-Europe, το βασιλικό παλάτι, την Κινέζικη Παγόδα, το Γιαπωνέζικο Πύργο και θα φωτογραφήσουμε την πρωτότυπη αρχιτεκτονική κατασκευή του ATOMIUM. Επίσης θα δούμε το μπαρόκ Χρηματιστήριο, θα διασχίσουμε την αριστοκρατική πλατεία Grand-Sablon και το παρκάκι - πίνακα ζωγραφικής Square du Petit-Sablon, το νέο κλασσικό Δικαστικό Μέγαρο με κατεύθυνση την Ευρωπαϊκή Γειτονιά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο NH BRUSELLES CITY CENTRE 4* (www.nh-hotels.com).
Ημέρα 2 Βρυξέλλες ( Γάνδη - Μπρυζ ) & παρακολούθηση του αγώνα ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
  Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη Γάνδη και τη Μπρυζ έξοδα ατομικά). Δυο φλαμανδικές, μεσαιωνικές πόλεις, κοσμήματα του Βελγικού Θρόνου. Στην επιβλητική Γάνδη θα επισκεφθούμε το ναό του St Bavon, όπου θα δούμε ένα αριστούργημα Τέχνης του 15ου αιώνα, το πολύπτυχο των αδερφών Van Eyck «Ο Μυστικός Αμνός», έργο εμπνευσμένο από την Αποκάλυψη του Αγ. Ιωάννη, Θα περπατήσουμε τα πλακόστρωτα δρομάκια της πόλης. Εν συνέχεια θα επισκεφθούμε την παραμυθένια Μπρυζ. Θα περπατήσουμε κατά μήκος των μαγευτικών καναλιών και των πέτρινων, μικρών, γεφυρών. Θα διασχίσουμε τα σοκάκια γύρω από το μεσαιωνικό Κωδωνοστάσιο (κεντρικό ecor χολιγουντιανής υπερπαραγωγής) της κεντρικής πλατείας Grotte Markt, και της Πλατείας του Δημαρχείου, BurgMarkt, θα επισκεφθούμε τον καθεδρικό ναό Notre-Damede Bruges που φιλοξενεί εδώ και 500 χρόνια, στο ίδιο πάντα παρεκκλήσιο, το θεόπνευστο γλυπτό Madona του Μιχαήλ-Αγγέλου και τα Σπιτάκια του Θεού, maisons de Dieu. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το απόγευμα μεταφορά και παρακολούθηση του αγώνα.
Ημέρα 3 Βρυξέλλες - Αθήνα
  Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος μέχρι την αναχώρηση για το αεροδρόμιο και τη πτήση της επιστροφής.

Ξενοδοχείο: NH BRUSSELS CITY CENTRE
    17/02/2016 εώς 19/02/2016
Δίκλινο € 399.00
Μονόκλινο € 499.00
 
Περιλαμβάνονται
  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ -ΑΘΗΝΑ με την ALITALIA AZ 717 17FEB ATHFCO 0600 0705 AZ 156 17FEB FCOBRU 0820 1035 AZ 159 19FEB BRUFCO 1135 1340 AZ 718 19FEB FCOATH 1450 1755
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο NH BRUSSELS 4 *
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α
Δεν περιλαμβάνονται
  • Φόροι αεροδρομίων, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, εισιτήρια αγώνα καθώς & ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο κ.λ.π.