Skip to main content

ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗ ΚΡΟΑΤΙΑ 4ημέρες από 345,00

‘’Δώρο οι εκδρομές στη Λουμπλιάνα & στις Λίμνες Πλίτβιτσε’’

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ
18 – 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο στις 18.00 και πτήση για το Ζάγκρεμπ. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΛΙΜΝΕΣ ΠΛΙΤΒΙΤΣΕ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για τις Λίμνες Πλίβιτσε που είναι στην κυριολεξία ένα θαύμα της φύσης, απερίγραπτης ομορφιάς. Ανακηρύχθηκε το 1979 από την Ουνέσκο μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Ο δρυμός των λιμνών Πλίτβιτσε είναι ιδιαίτερα γνωστός για τους πάμπολλους μικρούς και μεγάλους υδάτινους εντυπωσιακούς καταρράχτες, που δημιουργούν πέφτοντας 16 μεγάλες και πολλές μικρότερες, γαλαζοπράσινες πεντακάθαρες λίμνες μέσα στις οποίες κολυμπούν ψάρια και φυτρώνουν νούφαρα και ορχιδέες. Χρόνος ελεύθερος για να αποθανατίσετε το πανέμορφο τοπίο. Χρόνος ελεύθερος και στη συνέχεια επιστροφή στο Ζάγκρεμπ. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Πρωινό και περιήγηση στο κοσμοπολίτικο Ζάγκρεμπ. Στην πανοραμική περιήγηση θα διασχίσουμε τη Λεωφόρο του Κύριλλου και Μεθόδιου, θα δούμε την πλατεία του Αγίου Μάρκου με το Θυρεό της χώρας και το κτίριο που στεγάζει το Δημαρχείο με την Πέτρινη Αψίδα. Θα επισκεφθούμε επίσης την «Άνω Πόλη», όπου βρίσκεται ο επιβλητικός Καθεδρικός Ναός, η Αρχιεπισκοπή, το Προεδρικό Μέγαρο, το κτίριο της Βουλής και άλλα κυβερνητικά κτίρια. Αναχώρηση για μία από τις πιο νέες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες τη Λουμπλιάνα. Κάτω και γύρω από το χιλιόχρονο κάστρο με την πανοραμική θέα των Άλπεων βρίσκονται αξιόλογα μνημεία μπαρόκ τα οποία θα δούμε στην πανοραμική μας περιήγηση, όπως το Εθνικό Θέατρο, η Φιλαρμονική, το Εθνικό Μουσείο, η ‘Oπερα, το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης. Στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος και μεταφορά στο γήπεδο για παρακολούθηση του αγώνα της ομάδας μας με την ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ την πρωταθλήτρια Κροατίας. Μετά το τέλος του αγώνα επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑ - ΤΕΡΓΕΣΤΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για μία από τις πιο νέες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες τη Λουμπλιάνα. Κάτω και γύρω από το χιλιόχρονο κάστρο με την πανοραμική θέα των Άλπεων βρίσκονται αξιόλογα μνημεία μπαρόκ τα οποία θα δούμε στην πανοραμική μας περιήγηση, όπως το Εθνικό Θέατρο, η Φιλαρμονική, το Εθνικό Μουσείο, η ‘Oπερα, το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Τεργέστη για την πτήση της επιστροφής (19.00). Άφιξη στην Αθήνα τα ξημερώματα.

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την AirCroatiaΑθήνα – Ζάγκρεμπ & με τη AlitaliaΤΕΡΓΕΣΤΗ - ΑΘΗΝΑ.
  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*.
  • Πρωινό καθημερινά .
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
  • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 145euro.
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΤΙΜΗ 345 EURO KATA ATOMO ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 75 EURO

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ

ΠΤΗΣΕΙΣ

18/10 ΑΘΗΝΑ – ΖΑΓΚΡΕΜΠ OU301 19.50 – 21.50
21/10 ΤΕΡΓΕΣΤΗ – ΡΩΜΗ    ΑΖ1364 19.00 – 20.05
21/10 ΡΩΜΗ – ΑΘΗΝΑ        ΑΖ722   21.50 – 00.50