Skip to main content

Εκουαδόρ, Ο δρόμος των ηφαιστείων, Αμαζονία (Γκαλαπάγκος) Γιορτες'16 και καθε Μηνα εως Μαρτιο'17 απο 1599

Διάρκεια: 12 ΗΜΕΡΕΣ      Αναχωρήσεις   24/12, 20/1, 21/2, 21/3

Η πανέμορφη διαδρομή μας στις Aνδεις θα ξεκινήσει από το Εκουαδόρ και την πρωτεύουσα του, το Κίτο με το Μνημείο του Ισημερινού (Mitad del Mundo), την περίφημη αγορά του Οταβάλο με όλα τα είδη χειροτεχνίας της χώρας, το Κοτόπαξι, ένα από τα ψηλότερα ηφαίστεια στον κόσμο και

 από τα πολυάριθμα της περιοχής, και στη συνέχεια περνάει την πύλη για την Αμαζονία με το Μπάνος, το Μισαχουάλι και ολοκληρώνεται με το Αλάουσι και το τρένο του Διαβόλου, τη Ριομπάμπα, την πανέμορφη Κουένκα, που περιλαμβάνεται στον Κατάλογο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, και τη μεγαλύτερη πόλη και το κυριότερο λιμάνι της χώρας, το Γκουαγιακίλ.

Πολλοί ταξιδιώτες λένε ότι «στην Ασία πας με την καρδιά και στην Αμερική με το μυαλό». Αν και δεν συμφωνούμε με αυτήν τη γενική ρήση, σίγουρα ο Ισημερινός δεν την επαληθεύει στο ελάχιστο. Ο σημαντικότερος λόγος είναι ότι πρόκειται για προορισμό που δεν έχει εκτεθεί στις βλαβερές επιδράσεις του τουρισμού και άρα διατηρεί αυτό που ψάχνουμε όλοι εμείς οι ταξιδιώτες - εικόνες ανέπαφες. Με έναν έξυπνο σχεδιασμό και με πολύ καλές πτήσεις που μας επιτρέπουν την είσοδό μας στη μια χώρα και την έξοδό μας από την τελευταία επίσκεψή μας στην άλλη, πρόκειται για ένα μεστό πρόγραμμα που δεν απευθύνεται μόνο στον πολυταξιδεμένο ταξιδιώτη, αλλά θα μπορούσε να αποτελέσει και την εισαγωγή στη Νότια Αμερική για κάποιον που δεν ακολουθεί τη συνηθισμένη οδό - Περού, Βραζιλία κ.λπ. Όπως και να έχει όμως, το σίγουρο είναι ότι το ταξίδι αυτό συνδυάζει πολυδιάστατες εικόνες και δυνατές συγκινήσεις, που σίγουρα θα αποτελούν σπουδαίες μελλοντικές σας αναμνήσεις.

 

Ένα πλήρες 12ήμερο πρόγραμμα σε Εκουαδόρ σωστά οργανωμένο, με ορθολογικά κατανεμημένες διανυκτερεύσεις στις σημαντικότερες πόλεις του και επισκέψεις στα πιο αξιόλογα μνημεία του.
Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Ξενοδοχεία 4*, 5*, από τα καλύτερα της περιοχής.
  • Επίσκεψη στο Εκουαδόρ από άκρη σ΄ άκρη, ακολουθώντας το Δρόμο των Ηφαιστείων και κάνοντας μια στάση για επιβίβαση με τρένο στη «Μύτη του Διαβόλου», ένα απόκρημνο πέρασμα πάνω σε ένα περίεργο σύστημα από ράγες. Επίσης γνωριμία με τη μοναδική φυσικής ομορφιάς διαδρομή μέσα από πυκνά δάση, επιβλητικούς καταρράκτες, χαρακτηριστικές λίμνες και σπάνια πανίδα της Αμαζονίας.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά.
  • Δυνατότητα επέκτασης στα νησιά Γκαλαπάγκος για όσους επιθυμούν.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός  στα Ελληνικά.
  • Μια ολόκληρη ημέρα στο Aμστερνταμ στο τέλος του ταξιδιού για να το απολαύσετέ.
  • Ένας όμορφος ευρωπαϊκός αυτή τη φορά επίλογος .

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Άμστερνταμ. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΚΙΤΟ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα του Ισημερινού, το Κίτο, [σημαίνει «κατοικημένη» (Qui) «περιοχή» (to)], που βρίσκεται στην καρδιά των Άνδεων σε υψόμετρο 2.850 μ., στους πρόποδες του ηφαιστείου Πιτσίντσα (4.783 μ.). Η παλιά πόλη έχει συμπεριληφθεί από το 1978 στον Κατάλογο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.


3η ΗΜΕΡΑ: ΚΙΤΟ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ, ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ)

Πρωινή ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων την Πλατεία της Ανεξαρτησίας με το Κυβερνητικό Μέγαρο, το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό και το Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο. Θα επισκεφτούμε, επίσης, το Μοναστήρι του Άγιου Φραγκίσκου, που είναι το μεγαλύτερο θρησκευτικό αρχιτεκτονικό συγκρότημα της Νότιας Αμερικής, και θα ανεβούμε στο Λόφο El Panecillo (Λόφος «Μικρού ψωμιού») με το τεράστιο άγαλμα της Παρθένας του Κίτο, απ’ όπου θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της πόλης. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το «Σημείο μηδέν», το σημείο από το οποίο περνά ο Ισημερινός (γεωγραφικό πλάτος 00 0’ 0’’). Θα δούμε το Μνημείο Mitad del Mundo και θα φωτογραφηθούμε με το ένα πόδι στο βόρειο ημισφαίριο και με το άλλο πόδι στο νότιο!!! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Κίτο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.


4η ΗΜΕΡΑ: ΚΙΤΟ - ΑΓΟΡΑ ΟΤΑΒΑΛΟ - ΚΙΤΟ

Η σημερινή μας διαδρομή ξεκινά από τα χωριά και τις γραφικές εξοχές της περιοχής Οταβάλο, βόρεια του Κίτο. Περνώντας δίπλα από άγρια βουνά, κοιλάδες, ψηλά ηφαίστεια και ειδυλλιακές λίμνες θα οδηγηθούμε στη μικρή γραφική πόλη του Εκουαδόρ, το Οταβάλο με το μεγαλύτερο ξακουστό παζάρι. Στη διαδρομή θα συναντήσουμε το χωριό Καλδερόν, οι κάτοικοι του οποίου ειδικεύονται στην κατασκευή πολύχρωμων αντικειμένων από ζύμη που διατηρούνται στο χρόνο, τη φρουτοπαραγωγική κοιλάδα Γκουαγιαμπάμπα και το Καγιάμπε (σημείο απ’ όπου περνάει ο Ισημερινός), όπου θα θαυμάσουμε και θα φωτογραφίσουμε το πανέμορφο φυσικό τοπίο και θα προσπεράσουμε το Hacienda Guachalá, γνωστό ως το παλαιότερο σημείο στον Ισημερινό και θα καταλήξουμε στο Οταβάλο. Οι περήφανοι Ινδιάνοι Οταβάλος ή Οταβαλένος φορούν ιδιαίτερες παραδοσιακές φορεσιές που τους κάνουν να ξεχωρίζουν από όλες τις άλλες φυλές. Η αγορά του Οταβάλο, με τα μοναδικά χειροποίητα υφαντά και όλα τα είδη χειροτεχνίας του Εκουαδόρ, είναι η πιο γνωστή της χώρας. Χρόνος ελεύθερος για να «εξερευνήσουμε» την περίφημη αγορά της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Κίτο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.


5η ΗΜΕΡΑ: ΚΙΤΟ - ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΚΟΤΑΠΑΞΙ - ΜΠΑΝΟΣ

Πρωινή αναχώρηση για το Κοτόπαξι (σημαίνει Λαιμός του Φεγγαριού), ένα ενεργό ηφαίστειο του Εκουαδόρ που είναι από τα ψηλότερα ηφαίστεια στον κόσμο (υψόμετρο 5.897 μ.) και καλύπτεται από χιόνια καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Το πλάτος του κρατήρα του ξεπερνά τα 500 μ. Στη διαδρομή μας εντός του ομώνυμου εθνικού πάρκου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε κόνδορες, γλάρους των Άνδεων, λάμα, άγρια άλογα κ.λπ. και να περπατήσουμε στις όχθες της Λίμνης Limpiopungo. Επίσης θα επισκεφτούμε το καταφύγιο Jose F. Rivas που είναι το πιο δημοφιλές και πολυσύχναστο καταφύγιο στο Εκουαδόρ. Βρίσκεται στις βόρειες πλαγιές του ηφαιστείου Κοτόπαξι στα 4.800 μ., με μοναδική θέα στα βόρεια υψίπεδα των Άνδεων Παράλληλα θα απολαύσουμε τη θεαματική διαδρομή του καταρρακτών -Ruta de las Cascadas -, την πιο διάσημη διαδρομή στη χώρα. Συναντάμε περισσότερους από 10 καταρράκτες και αρκετά τούνελ! Ο πιο εντυπωσιακός καταρράκτης είναι ο Pailon Del Diablo! Η διαδρομή μας μέχρι το Μπάνος, που θεωρείται κατά κάποιον τρόπο η πύλη για την Αμαζονία του Ισημερινού, πραγματοποιείται αρχικά μέσα από ένα ξηρό και με χαμηλή βλάστηση τοπίο των Άνδεων που σταδιακά δίνει τη θέση του στο βαθύ πράσινο, στα ψηλά δέντρα, στους καταρράκτες και στα ποτάμια. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.


6η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΟΣ - ΜΙΣΟΥΑΧΑΛΙ- ΜΠΑΝΟΣ

Και σήμερα συνεχίζουμε την πορεία μας στην Αμαζονία του Ισημερινού, ή «πατσαμάμα» όπως την αποκαλούν οι αυτόχθονες όταν θέλουν να μιλήσουν για το μεγαλείο της, και συγκεκριμένα σε Μπάνος και Μισαχουάλι. Το Μπάνος βρίσκεται 169 χιλιόμετρα νότια της πόλης του Κίτο. Έχει ένα ζεστό και υγρό καιρό και είναι περιτριγυρισμένο από πλούσια βλάστηση. Θεωρείται ένα από τα πιο τουριστικά μέρη του Ισημερινού και βρίσκεται σχεδόν στους πρόποδες του ηφαιστείου Τουνγκουράουα (5.023 μ.), τα ζεστά νερά του οποίου δίνουν στα τρία λουτρά της πόλης την ιδιαίτερη τουριστική τους αίγλη. Μάλιστα όταν το ηφαίστειο είναι «ξύπνιο» μπορεί κανείς να ακούσει από το Μπάνος το βρυχηθμό του στην ησυχία της νύχτας. Υπάρχουν επίσης πολλοί καταρράκτες που μπορείτε να επισκεφτείτε και να περπατήσετε θαυμάζοντάς το εκπληκτικό τοπίο. Η πόλη είναι το σημείο απ’ όπου εξορμούν οι τουρίστες για τις εξερευνήσεις τους στον Αμαζόνιο, για extreme sports, για πεζοπορία και για βόλτες με ποδήλατα. Παρά τον τουρισμό της, όμως, η πόλη διατηρεί το παραδοσιακό της χρώμα, με τη χαρακτηριστική για τις χώρες της Λατινικής Αμερικής αγορά της, όπου μπορεί κανείς να δοκιμάσει τοπικά πιάτα. Θα έχουμε τη δυνατότητα να θαυμάσουμε την ομορφιά του κατάφυτου τοπίου. Το Μισαχουάλι, επίσης, αποτελεί τοποθεσία παρατήρησης πουλιών του Αμαζονίου. Σε μικρή απόσταση από το Μπάνος βρισκόμαστε μέσα στο δάσος. Εκεί συναντάμε και το Jatun Sacha Biological Reserve μια λεπτή λωρίδα τροπικού δάσους που συνδέει την οροσειρά των Άνδεων και του Αμαζονίου. Ξεχωριστή στιγμή η συνάντησή μας με την κοινότητα Shiripuno της Αμαζονίας, που αποτελείται από περίπου 161 κατοίκους, που είναι πάντα φιλικοί και φιλόξενοι στους επισκέπτες για να προβάλλουν τα ήθη και τις παραδόσεις τους. Εξίσου σημαντικός ο σταθμός μας στο «Omaere», που σημαίνει «φύση του τροπικού δάσους» στη γλώσσα Waorani. Το πάρκο ιδρύθηκε το 1993 και εδώ υπάρχουν τα πιο σημαντικά φυτά του Αμαζονίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Μπάνος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.


7Η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΟΣ - ΡΙΟΜΠΑΜΠΑ

Αναχωρούμε από το Μπάνος νότια στον αυτοκινητόδρομο Παναμερικανικό παρατηρώντας τις μεγαλοπρεπείς κορυφές κατά μήκος του και φτάνουμε στο ηφαίστειο Chimborazo και το εθνικό πάρκο του, το υψηλότερο ανενεργό ηφαίστειο του Ισημερινού (6.380 μ.). Θεωρείται ως το πιο απομακρυσμένο σημείο από το κέντρο της Γης, καθώς διασχίζεται από την ισημερινή γραμμή. Στη συνέχεια μέσω μιας εκπληκτικής διαδρομής οδηγούμαστε στη Ριομπάμπα, την πόλη των 120.000 κατοίκων που είναι χτισμένη σε υψόμετρο 2.750 μ., απέναντι από την επιβλητική σκιά του ηφαιστείου Chimborazo, στην οποία φτάνοντας θα κάνουμε μια σύντομη ξενάγηση. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο Διανυκτέρευση.


8η ΗΜΕΡΑ: ΡΙΟΜΠΑΜΠΑ - ΤΡΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ - ΙΝΓΚΑΠΙΡΚΑ - ΚΟΥΕΝΚΑ

Πρωινή αναχώρηση με επιλεγμένες στάσεις στο Αλαούσι και την Ινγκαπίρκα, όπου θα επισκεφτούμε το ομώνυμο φρούριο, το πιο σημαντικό μνημείο των Ίνκας στο Εκουαδόρ. Στη συνέχεια θα έχουμε εξόρμηση με το τρένο στην Ελ Ναρίς ντελ Ντιάμπλο, τη «Μύτη του Διαβόλου». Είναι ένα απόκρημνο πέρασμα, που για να καταστεί προσπελάσιμο χρειάστηκε η εγκατάσταση ενός πολύπλοκου συστήματος στις ράγες. Παρότι κατασκευάστηκε στις αρχές του περασμένου αιώνα, προκαλεί θαυμασμό ακόμη και σήμερα. Συνεχίζουμε για την τρίτη μεγάλη πόλη της χώρας, την πανέμορφη Κουένκα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.


9η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΕΝΚΑ

Η Κουένκα ιδρύθηκε από τους Ισπανούς το 1557. Στην παλιά πόλη υπάρχουν εκκλησίες και άλλα κτίρια του 16ου και 17ου αι. Τα περισσότερα σπίτια της βρίσκονται στις όχθες των 4 ποταμών της (Tarqui, Yanucay, Tomabamba και Machngara). Τα καλντερίμια της, τα πανέμορφα μπαλκόνια και οι κήποι της δίνουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Η πόλη είναι επίσης γνωστή για τα φημισμένα χειροποίητα ψάθινα καπέλα «τοκίλα» ή «καπέλα Παναμά». Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας θα διαπιστώσουμε γιατί η πόλη αυτή θεωρείται από τις πιο όμορφες της χώρας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.


10η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΕΝΚΑ - ΓΚΟΥΑΓΙΑΚΙΛ

Οδική αναχώρηση για το Γκουαγιακίλ (ή επίσημα Σαντιάγκο ντε Γκουαγιακίλ), τη μεγαλύτερη και πιο πυκνοκατοικημένη πόλη του Εκουαδόρ, καθώς και το κύριο σπουδαιότερο λιμάνι της χώρας. Βρίσκεται στη δυτική όχθη του ποταμού Γκουάγιας, που εκβάλλει στον Ειρηνικό Ωκεανό, στον ομώνυμο Κόλπο. Για να μην πέσουν στα χέρια των Ισπανών, ο Γκουάγια -αρχηγός μιας ινδιάνικης φυλής- και η γυναίκα του Κιλ έπεσαν στο ποτάμι και πνίγηκαν. Προς τιμήν τους η πόλη ονομάστηκε Γκουαγιακίλ. Ξενάγηση στο σπίτι του Μπάριο Λας Πένιας, το κάστρο Σάντα Άννα, το Πάρκο Σιμόν Μπολίβαρ και το εντυπωσιακό νεκροταφείο πάνω από τον ποταμό Γκουάγιας. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση


11η ΗΜΕΡΑ: ΓΚΟΥΑΓΙΑΚΙΛ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Άμστερνταμ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.


12η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.


Επέκταση 19 ημέρες: Νησιά Γκαλάπαγκος
1η - 12η Ημέρα: Όπως περιγράφεται αναλυτικά παραπάνω


13η ΗΜΕΡΑ: ΓΚΟΥΑΓΙΑΚΙΛ

Πρωινή περιήγηση στη γραφική πόλη του Γκουαγιακίλ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.


14η ΗΜΕΡΑ: ΓΚΟΥΑΓΙΑΚΙΛ - ΝΗΣΙΑ ΓΚΑΛΑΜΠΑΓΚΟΣ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Πόρτο Αγιόρας. Άφιξη και επίσκεψη στον ερευνητικό σταθμό Charles Darwin, όπου μας δοθούν πληροφορίες για την εξέλιξη των νησιών και θα δούμε ένα σημαντικό κέντρο αναπαραγωγής των γιγαντιαίων χελωνών. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.


15η ΗΜΕΡΑ: ΝΗΣΙΑ ΓΚΑΛΑΜΠΑΓΚΟΣ

Επίσκεψη στον Κόλπο Τορτούγκα, μια από τις ομορφότερες παραλίες των Γκαλαμπάγκος, όπου θα δούμε θαλάσσια ιγκουάνας, πελεκάνους και λιοντάρια θαλάσσης. Έπειτα από ένα μικρό περίπατο στο Δάσος Οπούντια, μη διστάσετε να ρίξετε μια αναζωογονητική βουτιά στα νερά του ωκεανού. Στη συνέχεια θα εξερευνήσουμε το φυσικό βιότοπο των γιγαντιαίων χελωνών στις ορεινές περιοχές του νησιού Santa Cruz και θα επισκεφτούμε τον όμορφο φυσικό βιότοπο του αγροκτήματος Primicias.


16η ΗΜΕΡΑ: ΝΗΣΙΑ ΓΚΑΛΑΜΠΑΓΚΟΣ

Πρωινή επίσκεψη στις νότιες παραλίες του νησιού. Το δύσβατο και πετρώδες μονοπάτι ξεδιπλώνεται κυκλικά γύρω του, φανερώνοντας διαδοχικά περιοχές με βλάστηση και απόλυτη ξηρασία. Το νησί φιλοξενεί έναν από τους μεγαλύτερους πληθυσμούς Ιγκουάνα στον πλανήτη. Αυτά τα σαυροειδή χρώματος κίτρινο - καφέ έχουν μεγαλύτερο μέγεθος από το μέσο όρο και τρέφονται αποκλειστικά με φρούτα από τα κακτοειδή του νησιού.


17η ΗΜΕΡΑ: ΝΗΣΙΑ ΓΚΑΛΑΠΑΓΚΟΣ - ΓΚΟΥΑΓΙΑΚΙΛ

Αφήνουμε πίσω μας τα Γκαλαπάγκος γεμάτοι από μοναδικές εικόνες και αεροπορικώς επιστρέφουμε στο Γκουαγιακίλ.


18η ΗΜΕΡΑ: ΓΚΟΥΑΓΙΑΚΙΛ - ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.


19η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ
 

 

ΤΙΜΕΣ κατα ατομο


ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 24/12/2016 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1599€
Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού

- Double Room 1599 €    790 € φοροι
- Single Room 2189 €    790 € φοροι


Extras
+ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΑ ΓΚΑΛΑΠΑΓΚΟΣ ΣΕ ΔΙΚΙΛΙΝΟ : 2100 €
+ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΑ ΓΚΑΛΑΠΑΓΚΟΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : 2680 €

  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 20/1/2017 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1599€
  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 21/2/2017 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1599€
  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 21/3/2017 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1599€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
Ξενοδοχεία 4*, 5*, από τα καλύτερα της περιοχής. Στο Κίτο και στην Κουένκα 4* sup. Στο Ριομπάμπα όμορφη χανσιέντα. Στο Μπάνος απλό όμορφο ξενοδοχείο της επαρχιακής περιοχής του Εκουαδόρ.
Ημιδιατροφή καθημερινά, εκτός από το ?μστερνταμ που είναι μόνο πρωινό.
Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
Τοπικός ξεναγός.
Έλληνας έμπειρος αρχηγός.
Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων. 790€
  • Φόροι αεροδρομίων που πληρώνονται τοπικά

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα ?φιξης

KL 1576

24/12/2016

ΑΘΗΝΑ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

16:55

19:35

   

Διανυκτέρευση στο Άμστερνταμ

   

KL 755

25/12/2016

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΚΙΤΟ

10:15

16:15

KL 753

02/01/2017

ΓΟΥΑΓΙΑΚΙΛ  - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

20:20

13:40

   

Διανυκτέρευση στο ?μστερνταμ

   

KL 1575

04/01/2017

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΑΘΗΝΑ

12:00

16:10