Skip to main content

Ιγκουασού – Αργεντινή – Βραζιλία 25η Μαρτίου - Απρίλιος 2017 από 1990,00

Διάρκεια: 10 ημέρες
Αναχωρήσεις 2017: 24/3 & 29/4


1η μέρα: Πτήση για Αργεντινή με ενδιάμεσο σταθμό

2η μέρα: Άφιξη στο Μπουένος Άϊρες - Ξενάγηση πόλης
Με την άφιξη στο «Παρίσι του νότου», ο ελληνόφωνος ξεναγός θα σας μεταφέρει στη πόλη κάνοντας και τη ξενάγηση. Έτσι θα σας δείξει την όπερα Κολόν, τον Οβελίσκο (εθνικό σύμβολο της πόλης), τη διάσημη πλατεία Plaza de Mayo (επίκεντρο ιστορικών και πολιτικών συγκεντρώσεων), το Καθεδρικό Ναό, το Διοικητήριο, το Κυβερνείο. Στα νότια περπατώντας στα παλιά πέτρινα σοκάκια, θα σας μάθει τη γειτονιά Σαν Τελμο, γνωστή για το Τανγκό, τη περιοχή Λα Μπόκα(γνωστή για το γήπεδο ποδοσφαίρου) και το τουριστικό Καμινίτο που σφύζει από Τανγκό, πολύχρωμα σπίτια και μαγαζιά. Τέλος στα βόρεια θα δείτε την εξελιγμένη Ρικολέτα, με τις αριστοκρατικές γειτονιές, κομψά καφέ & εστιατόρια αλλά και το διάσημο νεκροταφείο που αναπαύεται η Εβίτα Περόν. Μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση και ξεκούραση. Χαρείτε τον ελεύθερο χρόνο σας, κάνοντας μία βόλτα στον εμπορικό δρόμο Florida, γεμάτο από μαγαζιά, καφέ και εστιατόρια.

3η μέρα: Ελεύθερη - Προαιρετική εκδρομή στο Μοντεβιδέο
Ημέρα ελεύθερη. Πρότασή μία ολοήμερη εκδρομή στο Μοντεβιδέο της γειτονικής Ουρουγουάης. Το μεγαλοπρεπές Παλάθιο Λεχιστλατίβο,η όμορφη Πλάθα Kονστιτουθιόν, ο Καθεδρικός ναός του 1804, το παλαιό δημαρχείο, η τεράστια Πλάθα Iντεπεντένθια, η πύλη του Kάστρου, τα παγκοσμίου φήμης μνημεία Nτιλτζένσια και Kαράκα είναι μερικά από τα αξιοθέατα που θα γνωρίσετε. Τέλος στη Kάγιε Πιέδρας, στη καρδιά της Θιουδάδ Bιέχα (παλιά πόλη) και στα στενά δρομάκια της θα ανακαλύψετε όμορφα κτίρια, καταπράσινες γωνιές και τεράστιες ψησταριές φορτωμένες με μπριζόλες, παϊδάκια και λουκάνικα. Επιστροφή στο Μπουένος Άιρες και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

4η μέρα: Ελεύθερη - Εκδρομή σε φάρμα αλόγων στην ύπαιθρο- Τανγκό σώου.
Οι επονομαζόμενοι «Γκαούτσος», είναι οι καουμπόηδες του νότου, από τους οποίους θα μάθετε το λάσο, το κυνήγι με τα άλογα, ιππασία αλλά και παραδοσιακού χορούς. Δοκιμάστε τα γευστικά τους κοκτέιλ και χορτάστε με τις διάσημες μπριζόλες τους στο μπάρμπεκιου. Το φυσικό τοπίο και οι χαμογελαστοί άνθρωποι θα κάνουν την ημέρα σας αξέχαστη ! Το βράδυ σας προσκαλούμε να απολαύσετε ένα υπέροχο θέαμα από χορούς ταγκό (δώρο του γραφείου μας).

5η μέρα: Πτήση για Ιγκουασού & εκδρομή στους καταρράκτες της Βραζιλιάνικης πλευράς
Μεταφορά στο αεροδρόμιο της πόλης και πτήση για Ιγκουασού Με την άφιξη ξεκινάει περιήγηση Η περιήγηση ξεκινά από το κέντρο επισκεπτών και στη συνέχεια θα ακολουθήσετε τις παραδοσιακές διαδρομές: Ανώτερο γύρο για να θαυμάσετε την πανοραμική θέα των καταρρακτών και τον Κάτω γύρο για να έρθετε πιο κοντά στη ζούγκλα και τους καταρράκτες. Τον εντυπωσιακό «λαιμό του διαβόλου» (Garganta del Diablo) θα τον θαυμάσετε μετά από μια βόλτα στην 1000 μέτρων πεζογέφυρα Με το τέλος της εκδρομής, θα γίνει μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο σας και διανυκτέρευση.

6η μέρα: Εκδρομή στους καταρράκτες (πλευρά Αργεντινής) - Πτήση για Ρίο
Η εκδρομή ξεκινά από το κέντρο επισκεπτών του πάρκου, όπου θεματικά λεωφορεία σας μεταφέρουν στην αρχή της πεζογέφυρας, για να κάνετε στάσεις στα μπαλκόνια μέχρι να φτάσετε στο Πουέρτο Κανόας (έκταση με εμπορικά καταστήματα και σημεία φαγητού). Θα ακολουθήσει μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Ρίο(το ποτάμι του Γενάρη). Άφιξη στο Ρίο και μεταφορά στο ξενοδοχείο σας.

7η μέρα: Ρίο -ξενάγηση πόλης
Η παραλιακή οδός Κοπακαμπάνα, το Σαμποδρόμιο, ο καθεδρικός ναός (σε σχήμα λάμπας) με τα υπέροχα βιτρό, το διασημότερο στάδιο ποδοσφαίρου του κόσμου (Μαρακανά), το ιστορικό κέντρο με το υδραγωγείο και τα πολυάριθμα μαγαζιά, το δημαρχείο, το κρατικό θέατρο, η διάσημη πλατεία Καριόκα, το αρτοποιείο Κολόμπο, η εθνική βιβλιοθήκη και τα ανάκτορα είναι μερικά από τα αξιοθέατα που θα γνωρίσετε στη διάσημη αυτή πόλη. Προτείνουμε βραδινή διασκέδαση στη περιοχή Λάπα για να διασκεδάσετε όπως οι ντόπιοι σε μουσική και χορούς σάλσα!

8η μέρα: Ρίο - Λόφος της ζάχαρης & Κορκοβάδο (άγαλμα Χριστού)
Ξεκινώντας από την άκρη της πόλης, θα κάνετε μία διαδρομή με το τελεφερίκ έως την άλλη άκρη του λόφους sugar Loft και έτσι θα τύχετε μίας προνομιακής θέας. Ακολουθεί βόλτα στο βουνό Κορκοβάδο με την υπέροχη θέα της πόλης και των γύρω νησιών αλλά και με το μοναδικό άγαλμα του Λυτρωτή Χριστού. Η διαδρομή γίνεται με τον οδοντωτό μέσω του εθνικού πάρκου Τιζούκα. Το βράδυ σας προτείνουμε επίσκεψη στη περιοχή Ιπανέμα με τα πολλά καφέ μπαρ και εστιατόρια. Η διασκέδαση είναι σίγουρη !

9η μέρα: Ελεύθερη
Ελεύθερη ημέρα μέχρι τη μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής με ενδιάμεσο σταθμό.

10η μέρα: Άφιξη στην Αθήνα

Κόστος από:
Δίκλινο: 1990 €
Μονόκλινο: +890

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια με ενδιάμεσο σταθμό
  • Εσωτερικές πτήσεις
  • Μεταφορές & ξεναγήσεις όπως αναφέρονται παραπάνω
  • Διαμονή σε 4* ξενοδοχεία με πρωινό
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, ταξιδιωτική ενισχυμένη
  • ασφάλεια, είσοδοι € 880.
  • Τοπικοί φόροι € 85 πληρώνονται στον ξεναγό

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Οι τιμές εμπεριέχουν έκπτωση έγκαιρης κράτησης 30 ημέρες πριν την αναχώρηση και ισχύουν για προκαθορισμένο αριθμό θέσεων.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

  • Το διαβατήριο σας πρέπει να έχει 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία εισόδου στην χώρα.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

  • Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή.
  • Το νερό δεν είναι πουθενά πόσιμο και συνιστούμε το εμφιαλωμένο