Skip to main content

Βραζιλία: Καρναβάλι στο Ρίο, Αργεντινή, Ιγκουασού (Ουρουγουάη) Φεβρουάριος-Μάρτιος 2017 από 2499,00

13 ΗΜΕΡΕΣ
Αναχωρήσεις 23/2

Highlights

  • Ανεβείτε με τρενάκι στο λόφο Κορκοβάντο με το άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή -το σύμβολο του Ρίο- και θαυμάστε μια πανοραμική θέα της πόλης και του μαγευτικού σκηνικού που την περιβάλλει.
  • Απολαύστε την εκπληκτική θέα της πόλης από έναν άλλο όμορφο λόφο της, τον Πάο ντε Ασούκαρ, το περίφημο «Ζαχαρόψωμο».
  • Κολυμπήστε, χαλαρώστε και νιώστε την ανεμελιά των «καριόκας» στις παραλίες Κόπα Καμπάνα, Ιπανέμα, Φλαμένγκο ή Λεμπλόν.
  • Θαυμάστε το μεγαλοπρεπές θέαμα των Καταρρακτών του Ιγκουασού και από την πλευρά της Αργεντινής και από την πλευρά της Βραζιλίας.
  • Επισκεφτείτε τις συνοικίες και τις γειτονιές του γοητευτικού Μπουένος ?ιρες.
  • Δειπνήστε παρακολουθώντας ένα tango show, όπου βιρτουόζοι του είδους θα σας μυήσουν στα μυστικά του πιο ερωτικού χορού, εκεί, στην πόλη που γεννήθηκε.
  • Εκδράμετε σε ράντσο γαιοκτημόνων της Αργεντινής, των περίφημων γκαούτσος, γευτείτε τα ξακουστά τους ψητά και παρακολουθήστε σόου με άλογα.

1η ΗΜΕΡΑ: AΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Άμστερνταμ. Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ
Πτήση για το Ρίο ντε Τζανέιρο. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ (1η ΞΕΝΑΓΗΣΗ, ΚΟΡΚΟΒΑΝΤΟ)
Το Ρίο ντε Τζανέιρο είναι τοποθετημένο σε μια προικισμένη φυσική θέση, με τις κυματοειδείς κορφές των λόφων, την τροπική βλάστηση και τις καμπυλωτές παραλίες πολλών χιλιομέτρων. Είναι μια αισθησιακή και πολύχρωμη πόλη. Η πόλη των καριόκας, όπως ονομάζονται οι κάτοικοί του, έχει ταυτιστεί στην παγκόσμια συνείδηση με τη διασκέδαση, το ξεφάντωμα, το ποδόσφαιρο και το χορό. Μια πόλη άκρως αντιφατική. Συνύπαρξη χλιδής και απόλυτης φτώχειας. Οι ουρανοξύστες και τα γυάλινα μεταμοντέρνα συγκροτήματα συνυπάρχουν με τους θησαυρούς της αποικιοκρατικής αρχιτεκτονικής και τις πανάθλιες παραγκουπόλεις των φτωχών (φαβέλες). Η ονομασία του, που σημαίνει «Ποταμός του Ιανουαρίου», προέρχεται από το ποτάμι που εκβάλλει στον Κόλπο Γκουαναμπάρα, μια περιοχή που ανακαλύφθηκε από τους Πορτογάλους «κονκισταδόρες» τον Ιανουάριο του 1502 και έγινε κέντρο και αφετηρία των εξορμήσεών τους προς το εσωτερικό της ηπείρου. Μέσα από μια γραφική διαδρομή με τρενάκι θα ανεβούμε σήμερα στο λόφο Κορκοβάντο, όπου βρίσκεται το άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή, το σύμβολο της πόλης και ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα του πλανήτη. Από το σημείο αυτό θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της πόλης και του μαγευτικού σκηνικού που την περιβάλλει. Οι φωτογραφικές σας μηχανές δεν θα μπορέσουν να αιχμαλωτίσουν την απαράμιλλη ομορφιά που αντικρίζουν τα μάτια σας! Ίσως τώρα δικαιολογήσετε αυτούς που θεωρούν το Ρίο σαν την πιο όμορφη πόλη του κόσμου! Στη συνέχεια θα δούμε εξωτερικά το περίφημο Στάδιο Μαρακανά, το παγκοσμίως γνωστό Σαμποδρόμιο, εκεί όπου οι κάτοικοι της πόλης παρουσιάζουν την πιο εντυπωσιακή παρέλαση καρναβαλιού στον κόσμο, τον καθεδρικό ναό, μια μοναδικού στιλ εκκλησία σε σχήμα πυραμίδας, καθώς και μερικά χαρακτηριστικά κτίρια του 17ου και του 18ου αιώνα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ («ΖΑΧΑΡΟΨΩΜΟ»)
Με τελεφερίκ θα ανεβούμε σήμερα σε έναν άλλο όμορφο λόφο της πόλης, τον Πάο ντε Ασούκαρ, που σημαίνει «Ζαχαρόψωμο», απ’ όπου θα απολαύσουμε για ακόμα μια φορά την εκπληκτική θέα της πόλης. Στον ελεύθερο χρόνο μας θα απολαύσουμε τη χαλαρότητα που επικρατεί στις παραλίες της πόλης, που αποτελούν τόπο συνάντησης των καριόκας. Η Κόπα Καμπάνα, η Ιπανέμα, η Φλαμένγκο, η Λεμπλόν μας καλούν για να φωτογραφηθούμε, να ξεκουραστούμε, να λουστούμε στα νερά τους και να νιώσουμε την ανεμελιά που βιώνουν οι κάτοικοι της μοναδικής αυτής πόλης. Οι προτάσεις για διασκέδαση είναι πάμπολλες και ο χρόνος κυλά γλυκά και συναρπαστικά.

5η ΗΜΕΡΑ: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ
Ημέρα ελεύθερη στο Ρίο ντε Τζανέιρο για να απολαύσουμε την κορύφωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Στα τέλη του 19ου αιώνα, το παλιό πορτογαλικό εντρούδο αντικαταστάθηκε από ένα καρναβάλι για την ελίτ. Ενώ οι πλούσιοι διασκέδαζαν στα νυχτερινά κέντρα, οι πιο αδικημένες τάξεις οργάνωναν τις δικές τους παρελάσεις: τις ανεπίσημες ράντσος και μπλόκος καρναβαλέσκος, προγόνους των σχολών της σάμπα, οι οποίες ιδρύθηκαν στο Ρίο τη δεκαετία του 1930 και από τότε αυξάνονται και γίνονται όλο και πλουσιότερες σε διακοσμητικά στοιχεία. Η ετήσια παρέλασή τους, που επισημοποιήθηκε το 1935, επεκτάθηκε τόσο πολύ που το 1984 έγινε επιτακτική η ανάγκη κατασκευής ενός ειδικού χώρου, του Σαμπόντρομου (Σαμποδρόμιο). Η προετοιμασία του Καρναβαλιού διαρκεί σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο και απασχολεί τις φαβέλες, δηλαδή τις φτωχές συνοικίες: την επιλογή του ενδέρο διαδέχονται οι διαγωνισμοί της σάμπα-ενδέρο και η ετοιμασία των κοστουμιών και των αρμάτων.

6η ΗΜΕΡΑ: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ
Μια πτήση θα μας φέρει στο Ιγκουασού, στα σύνορα Βραζιλίας - Αργεντινής - Παραγουάης. Από όλα τα φυσικά θαύματα της Νότιας Αμερικής, οι γιγαντιαίοι καταρράκτες του ποταμού Ιγκουασού είναι σίγουρα το πιο εντυπωσιακό. Εδώ η φύση κάνει επίδειξη του μεγαλείου και της δύναμής της. Κανείς δεν μένει ασυγκίνητος από τα αμέτρητα ουράνια τόξα, τα γαλάζια σύννεφα και τα χιλιάδες παιχνιδίσματα που κάνει το νερό καθώς πέφτει μπροστά στα έκθαμβα μάτια του! Το παραδεισένιο περιβάλλον, που το διασχίζουν ορμητικά νερά, πυκνές ζούγκλες, άγρια ζώα, πουλιά με πολύχρωμα φτερά, αποτελεί πρόκληση για ατελείωτες φωτογραφικές λήψεις. Αφιερώνουμε δύο ημέρες για να επισκεφτούμε τους μοναδικούς αυτούς Καταρράκτες του Ιγκουασού. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΡΕΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ, ΣΙΟΥΔΑΔ ΝΤΕΛ ΕΣΤΕ/ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ)
Όταν δει κανείς τους χειμάρρους να βροντούν από όλες τις πλευρές, όταν ατενίσει αυτήν την αδάμαστη ομορφιά, δεν μπορεί να μην τον συναρπάσει το θέαμα της παρουσίας της φύσης σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια. Περιλαμβάνει ξενάγηση και από τις δύο πλευρές των καταρρακτών, δηλαδή και από την πλευρά της Αργεντινής και από την πλευρά της Βραζιλίας. Αμέτρητοι καταρράκτες σχηματίζονται σε ένα επιβλητικό τοπίο. Ο ποταμός Ιγκουασού, το «μεγάλο νερό» των ιθαγενών, ρίχνει τα νερά του με ορμή και εμείς δεν χορταίνουμε να θαυμάζουμε το μεγαλοπρεπές θέαμα. Περπατάμε σε γέφυρες πάνω από τα ορμητικά νερά, ακολουθούμε μονοπάτια μέσα στην πυκνή βλάστηση, συναντάμε πρωτόγνωρα ζώα, χάνουμε τον αριθμό στο μέτρημα των καταρρακτών, μαγευόμαστε με την ιστορία του «λαρυγγιού του διαβόλου» και της Ναϊπού. Το μεγαλείο της φύσης μας αφήνει χωρίς λόγια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ - ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ (TANGO SHOW/Προαιρετικό)
Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Μπουένος Άιρες, που είναι χτισμένο στις όχθες του μεγάλου ποταμόκολπου Ρίο ντε λα Πλάτα. Το Μπουένος Άιρες είναι η έκτη σε μέγεθος πόλη του κόσμου και μία από τις πιο πολυσύνθετες και ενδιαφέρουσες πόλεις της Νοτίου Αμερικής. Οι κάτοικοί του, οι πορτένιος, είναι γλεντζέδες και καλοφαγάδες. Το κέντρο της κοσμείται από πολυάριθμα καλοδιατηρημένα παλιά κτίρια και σφύζει από ζωή. Στις φτωχογειτονιές του Μπουένος Άιρες γεννήθηκε στα μέσα του 19ου αι. ένας από τους εκπληκτικότερους χορευτικούς ρυθμούς όλων των εποχών, το τάνγκο. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα δειπνήσουμε παρακολουθώντας tango show, όπου βιρτουόζοι του είδους θα μας μυήσουν στα μυστικά του πιο ερωτικού χορού (προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

9η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ, ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΤΙΓΚΡE)
Πρωινή ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το Προεδρικό Μέγαρο (Κάσα Ροσάδα) και τον καθεδρικό ναό με το μαυσωλείο του στρατηγού Χοσέ ντε Σαν Μαρτίν, που ήταν ένας από τους ηγέτες του αγώνα της νοτιοαμερικανικής ανεξαρτησίας από τους Ισπανούς. Στη συνέχεια θα δούμε το Κοινοβούλιο και τη Λεωφόρο της 9ης Ιουλίου, που είναι ο πλατύτερος δρόμος του κόσμου, με τον επιβλητικό οβελίσκο και το φημισμένο θέατρο Colon. Ακολουθούν η συνοικία Λα Μπόκα, εκεί όπου ο Αριστοτέλης Ωνάσης ξεκίνησε τις επιχειρήσεις του, καθώς και το γραφικό Καμινίτο (δρομάκι) με τα φανταχτερά ζωγραφισμένα σπίτια και μαγαζιά. Θα δούμε επίσης τις αριστοκρατικές συνοικίες Παλέρμο και Ρεκολέτα, στο κοιμητήριο της οποίας είναι θαμμένη η Εβίτα Περόν. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για μία κοντινή στο Μπουένος Άιρες περιοχή, η οποία αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τους «πορτένιος» όπως είναι γνωστοί οι κάτοικοι της πόλης. Η περιοχή στην οποία βρίσκεται το Δέλτα του Τίγκρε θα σας μαγέψει με το καταπράσινο τοπίο της και την ατμόσφαιρα της χαλάρωσης. Εκεί οι κάτοικοι μετακινούνται με πλωτά μέσα, απολαμβάνοντας τις βόλτες τους στο ειδυλλιακό περιβάλλον και ζώντας σε εντελώς διαφορετικούς ρυθμούς από τους κατοίκους της μεγαλούπολης. Αφού απολαύσουμε την κρουαζιέρα μας θα επιστρέψουμε θα επιστρέψουμε στο Μπουένος Άιρες. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

10η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ (Προαιρετική εκδρομή σε ΡΑΝΤΖΟ ΓΑΙΟΚΤΗΜΟΝΩΝ, ΓΚΑΟΥΤΣΟΣ)
Ημέρα ελεύθερη στο Μπουένος Άιρες ή προαιρετική εκδρομή σε ράντσο γαιοκτημόνων της Αργεντινής που συνδυάζεται με μεσημεριανό μπάρμπεκιου και σόου με άλογα των κτηνοτρόφων της περιοχής. Ενσάρκωση των μύθων και της ιστορίας της χώρας, οι Αργεντινοί καουμπόηδες, οι γκαούτσος, αποτελούν σύμβολα της επανάστασης και των αγώνων για την απελευθέρωση από τους Ισπανούς. Λυγερόκορμοι, σβέλτοι, ανεξάρτητοι, σκληροί, με πλατύγυρα καπέλα, μαύρα παντελόνια, μπότες και γιλέκα ασχολούνται με την εκτροφή αλόγων, βοοειδών, αιγοπροβάτων και χοίρων στα μεγάλα αγροκτήματα της Αργεντινής, τις ενστάσιας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση..

11η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ (Προαιρετική εκδρομή στην Ουρουγουάη)
Ημέρα ελεύθερη στο Μπουένος Άιρες για να περπατήσετε και να κάνετε τα ψώνια σας στον πεζόδρομο της Φλόριδας και στη γύρω περιοχή ή για μια προαιρετική εκδρομή στην Κολόνια της Ουρουγουάης.

12η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Μεταφορά στο αεροδρόμιο από όπου θα επιβιβαστούμε σε πτήση για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

13η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  23/2/2017 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 2499€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι 
- Double Room 2499 € 870 €
  Twin Room 2499 € 870 €
  Triple Room 2499 € 870 €
  Single Room 3469 € 870 €

ΠΤΗΣΕΙΣ

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία  Πτήσης

Διαδρομή

(Από - Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα ?φιξης

KL 1576

23/02/2017

ΑΘΗΝΑ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

16:55

19:35

Διανυκτέρευση στο ?μστερνταμ

KL 705

24/02/2017

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ

10:35

18:35

KL 702

06/03/2017

ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ-  ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

16:40

09:55

KL 1575

07/03/2017

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΑΘΗΝΑ

12:00

16:10

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Ξενοδοχεία 4* στο Ρίο. Λόγω του πολύ υψηλού κόστους των ημερών του καρναβαλιού διαθέτουν κάθε χρόνο ένα απλό 4* ξενοδοχείο στο Ρίο, το Royal Rio Palace, ένα τετράγωνο πίσω από την Κόπα Καμπάνα. Στο Μπουένος ?ιρες & στους Καταρράκτες Ιγκουασού 5*.
  • Γεύμα μπουφέ σε τοπικό εστιατόριο με αργεντίνικα κρέατα κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στο Μπουένος ?ιρες.
  • 1 διανυκτέρευση στο ?μστερνταμ με πρωινό στο Ibis Airport Hotel (εύκολη πρόσβαση με shuttle bus στο κέντρο).
  • Έλληνας αρχηγός με τεράστια εμπειρία στην περιοχή.
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά.


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι, φιλοδωρήματα, επιβάρυνση καυσίμων, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων. 870
  • Τοπικά πληρώνετε 25$ στο αεροδρόμιο της Αργεντινής.
  • Στο παραπάνω πακέτο δεν περιλαμβάνονται εισιτήρια για την παρακολούθηση της παρέλασης στο Σαμποδρόμιο. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να την παρακολουθήσετε, παρακαλούμε ζητήστε ενημέρωση από το τμήμα πωλήσεων για διαθεσιμότητες και τιμές.


ΠΑΚΕΤΟ ΓΕΥΜΑΤΩΝ, ΔΙΑΦΟΡΩΝ SHOWS και ΕΚΔΡΟΜΩΝ
Περιλαμβάνει:

  • 2 γεύματα στο Ρίο σε τσουρασκερίες με μπουφέ
  • 2 γεύματα μπουφέ στο ξενοδοχείο στο Ιγκουασού
  • Ολοήμερη εκδρομή σε Φάρμα Γκαούτσος στην Αργεντινή, με γεύμα μπάρμπεκιου
  • Tango Show στο Μπουένος Αιρες με δείπνο

Κόστος Πακέτου: 315 € κατ’ άτομο
Η παραπάνω τιμή ισχύει για κρατήσεις που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα πριν από την αναχώρηση.
Σε περίπτωση που κάποιος θελήσει να δηλώσει συμμετοχή εκ των υστέρων και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ούτε τη διαθεσιμότητα, ούτε και το κόστος.
Δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να γίνονται τουλάχιστον 10 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Προαιρετική εκδρομή στην Κολονία της Ουρουγουάης με γεύμα
Κόστος Πακέτου: 199 € κατ’ άτομο

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει στα προγράμματά. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.