Skip to main content

Μπουένος Άιρες, Καταρράκτες Ιγκουασού, 8 ημέρες Ατομικό Καλοκαίρι 2015 από 1115,00

Διανυκτερεύσεις: Μπουένος Άιρες (3), Ιγκουαζού (2)

 

Γενικά
ένα νέο μοναδικό και μεστό πρόγραμμα με καθημερινές αναχωρήσεις με ελληνόφωνο ξεναγό για το Μπουένος Άιρες και τους καταρράκτες του Ιγκουασού, επιτρέποντας στον ευέλικτο ταξιδιώτη να μπορεί να το πραγματοποιήσει χωρίς να χρειάζεται συμμετοχή πολλών ατόμων, απλά μόνο δύο. Ένα ταξίδι στο κοσμοπολίτικο Μπουένος Άιρες το Παρίσι της Νοτίου Αμερικής χτισμένο στις όχθες του Ρίο ντε Πλάτα ,του ασημένιου ποταμού την πόλη των γλεντζέδων και καλοφαγάδων συνδυάζεται με την άγρια ομορφιά των καταρρακτών του Ιγκουασού με αποτέλεσμα να σας μείνει αξέχαστο.

Παρατηρήσεις
Kαθημερινές αναχωρήσεις με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων με ελληνόφωνο ξεναγό !!!! από 01/06 μέχρι 31/10/2015.
Αεροπορικά εισιτήρια με την Alitalia μέσω Ρώμης, αλλά και δυνατότητα με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία.
Σημείωση: Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και με διαφορετική φορά χωρίς να παραλείπεται κάτι από τα περιλαμβανόμενα
Αεροπορικοί φόροι, επίναυλοι και είσοδοι στα εθνικά πάρκα με τους καταρράκτες 635 € από Αθήνα και από Θες/νίκη 660€.

Απαραίτητα
  • Διαβατήριο με ισχύ 6 μηνών.
Ημερήσιο Πρόγραμμα

Ημέρα 1:  Αθήνα - Μπουένος Άιρες  Αναχώρηση μέσω ενδιάμεσου σταθμού και άφιξη την επόμενη ημέρα για την ομορφότερη ίσως πόλη της Νότιας Αμερικής.

Ημέρα 2:  Μπουένος Αιρες Ξεκινάμε από το ξενοδοχείο με τον ελληνόφωνο ξεναγό μας σε ιδιωτικό αυτοκίνητο και κατευθυνόμαστε προς την Πλατειά του Μαΐου όπου θα κάνουμε την πρώτη μας στάση. Περιφερειακά της πλατείας βρίσκονται αρκετά σημαντικά αξιοθέατα όπως το Καμπίλτο (πρώτο σπίτι της κυβέρνησης, η Casa Rosada από όπου μίλαγε η Εβίτα, και ο Μητροπολιτικός Καθεδρικός Ναός όπου στο εσωτερικό του θα βρούμε σημαντικά αγάλματα και πίνακες του 18ου αιώνα καθώς και τα λείψανα του στρατηγού José de San Martín, ήρωα της επανάστασης που είναι τοποθετημένα σε ένα μαυσωλείο. Από την πλατεία του Μαΐου θα συνεχίσουμε την ξενάγησή μας, περνώντας από τον Οβελίσκο και από το Κογκρέσο της Αργεντινής για να φτάσουμε στην περιοχή της Ρεκολέτα για να επισκεφτούμε το διάσημο νεκροταφείο της πόλης γεμάτο με αγάλματα καθώς και το μαυσωλείο της Εβίτας Περόν. Συνεχίζουμε μέχρι τα πάρκα του Παλέρμο περνώντας από το La Flor, το διάσημο γιγάντιο λουλούδι του Μπουένος Άιρες, όπου θα κάνουμε στάση στο διάσημο Rosedal, ένα κήπο με πάνω από 8000 τριαντάφυλλα. Από κει θα περάσουμε από την παλιά αρχοντική γειτονία του Μπουένος Άιρες, το γνωστό Σαν Τέλμο (San Telmo), για να φτάσουμε στην πιο γνωστή περιοχή της πρωτεύουσας τη Λα Μπόκα, το διάσημο παλιό λιμάνι όπου γεννήθηκε το Ταγκό. Η περιοχή Λα Μπόκα είναι ένα από τα διασημότερα αξιοθέατα της πόλης, με τα πανέμορφα πολύχρωμα σπίτια και τους πεζόδρομους όπως το Καμινίτο ,όπου χορευτές του ταγκό και άλλοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν το έργο τους στον δρόμο, καθώς επίσης και για το γήπεδό της, το Λα Μπομπονέρα, έδρα της διάσημης ομάδας ποδοσφαίρου Boca Juniors. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, μέσω της γειτονιάς Puerto Madero, μίας από τις πιο μοντέρνες γειτονιές της πόλης. Το βράδυ προτείνουμε ένα αυθεντικό θέατρο Ταγκό, όπου θα απολαύσουμε ένα εντυπωσιακό show, και ένα δείπνο τριών πιάτων με κρασί, μπύρες και αναψυκτικά δωρεάν. Υπάρχουν Tango Shows που προσφέρουν την δυνατότητα πριν το δείπνο, οι πελάτες να κάνουν και μία ώρα μαθήματα Ταγκό.

Ημέρα 3:  Μπουένος Αιρες Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να ανακαλύψουμε μόνοι μας τη Λεωφόρο της 9ης Ιουλίου, τον πιο φαρδύ δρόμο της πόλης, με αρχοντικά κτίρια και θα μας οδηγήσει στην περιοχή της Ρεκολέτα με τα υπαίθρια καφέ και την αριστοκρατική ατμόσφαιρα στο Παρίσι παρά σε μία πόλη της Νοτίου Αμερικής. Επίσης προτείνουμε προαιρετικά μία μοναδική εκδρομή για γνωριμία του παραδοσιακού τρόπου ζωής των Αργεντινών «Κάου Μπόις», τους λεγόμενους Γκαούτσος. Θα επισκεφθούμε τη καλύτερη φάρμα της περιοχής, την Σάντα Σουσάνα και θα γευτούμε τοπικές σπεσιαλιτέ και τα περίφημα Αργεντίνικα ψητά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και υπόλοιπη ημέρα ελεύθερη

Ημέρα 4:  Μπουένος Άιρες  Πρωινό και ελεύθερος χρόνος . Προτείνουμε μια ολοήμερη εκδρομή στο Μοντεβιδέο την ενδιαφέρουσα αυτή όμορφη πόλη με τα Ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά. Η σημερινή ξενάγησή μας θα μας αποκαλύψει μνημεία όπως ο Καθεδρικός Ναός, το Παλιό Δημαρχείο, το θέατρο Σολίς, το Παλάτι Σάλβο και την Σιταντέλα. Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο Μπουένος Άιρες.

Ημέρα 5:  Μπουένος Άιρες–Καταρράκτες Ιγκουασού  Μετά το πρωινό, νωρίς το πρωί μεταφορά στο αεροδρόμιο , απ’ όπου θα πετάξουμε με προορισμό το Ιγκουασού της Αργεντινής, Με την άφιξη μας, θα κατευθυνθούμε προς το Εθνικό Πάρκο της Αργεντινής για να απολαύσουμε το υπερθέαμα των καταρρακτών από την οπτική γωνία της Αργεντινής, εκεί όπου το «Λαρύγγι του Διαβόλου» συγκλονίζει με την δίνη των νερών να κατακρημνίζονται στα έγκατα της γης. Μέσα στο Πάρκο θα δούμε τροπικά ζώα, και πουλιά, καθώς και το 8ο θαύμα του κόσμου κατά την τελευταία καταγραφή των World Heritage Sites.Επίσης για όποιον επιθυμεί θα έχει την επιλογή να πάει με ταχύπλοο κάτω από τους καταρράκτες (προαιρετικά) η να διασχίσει την ζούγκλα με 4x4 (προαιρετικό). Μεταφορά στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 6:  Καταρράκτες Ιγκουασού. Πρωινό και αναχωρούμε για την Βραζιλιάνικη μεριά που θα περάσουμε τα σύνορα για να επισκεφτούμε το εθνικό πάρκο Αυτή η μεριά μας δίνει την δυνατότητα να δούμε το υπερθέαμα των καταρρακτών από την απέναντι μεριά. Θα έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε βόλτα με ελικόπτερο πάνω από τους καταρράκτες (προαιρετικό).

Ημέρα 7:  Καταρράκτες Ιγκουασού -Αθήνα  Πρωινό μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας με άφιξη την επομένη ημέρα , η για όποιον επιθυμεί μπορεί να συνεχίσει το ταξίδι στην εκπληκτική Παταγονία η σε άλλα μέρη της Λατινικής Αμερικής.

Ημέρα 8:  Αθήνα Αφιξη στην Αθήνα.

Αναχωρήσεις & Τιμές

  • Από 01/06/2015 έως 31/10/2015 κάθε Δε, Τρ, Τε, Πέ, Πα, Σά, Κυ
Διαμονή: 3* Ξενοδοχεία. Δίκλινο: 1115€, Μονόκλινο: 0€, Φόροι: 645€

  • Από 01/06/2015 έως 31/10/2015 κάθε Δε, Τρ, Τε, Πέ, Πα, Σά, Κυ
Διαμονή: 4* Ξενοδοχεία . Δίκλινο: 1155€, Μονόκλινο: 0€, Φόροι: 645€

  • Από 01/06/2015 έως 31/10/2015 κάθε Δε, Τρ, Τε, Πέ, Πα, Σά, Κυ
Διαμονή: 5*Ξενοδοχεία. Δίκλινο: 1255€, Μονόκλινο: 0€, Φόροι: 645€


Παρατηρήσεις:

  • Οι παραπάνω ενδεικτικές τιμές είναι σε Ευρώ κατ' άτομο, περιλαμβάνουν ΦΠΑ και ισχύουν για την περίοδο παροχής του ταξιδιού. Ωστόσο, συνιστούμε να επιβεβαιώνετε την τιμή κατά τη στιγμή της κράτησης.
    Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με διαθέσιμα Ξενοδοχεία και τιμές θα βρείτε κατεβάζοντας το σχετικό τιμοκατάλογο που θα βρείτε στα Links & Downloads.

Το ταξίδι περιλαμβάνει:

  • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Με την Alitalia μέσω Ρώμης και από Θεσσαλονίκη μέσω αθηνών.
  • Διαμονή: Σε 3, 4, 5* ξενοδοχεία
  • Διατροφή: Πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές: Με ιδιωτικό αυτοκίνητο
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Ξεναγήσεις και εκδρομές: Ελληνόφωνος ξεναγός στο Μπουένος Άιρες και αγγλόφωνος στους καταρράκτες