Skip to main content

ΠΑΣΧΑ & ΜΑΙΟΥ '15 ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!!

Αναχωρήσεις: Δείτε τιμοκατάλογο

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΚΑΤ’ ΝΙΑΓΑΡΑ – ΤΟΡΟΝΤΟ – ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ – ΜΑΪΑΜΙ – ΟΡΛΑΝΤΟ

ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ!!! ΜΕΧΡΙ 02ΜΑΡΤΙΟΥ '15

ΔΩΡΑ!!! Κρουαζιέρα στο άγαλμα της Ελευθερίας  &  Ελληνόφωνη εκδρομή στο Τορόντο  &  Πρωινό μπουφέ στους Κατ’Νιαγάρα

New York City: Ο ομφαλός της γης, η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Η μεγαλούπολη που έδωσε το όνομά της στο όνειρο και την υπερβολή. Γνωρίστε τη Νέα Υόρκη, την πιο φωτογραφημένη πόλη του κόσμου, τη θρυλική πόλη των ΗΠΑ. Ανακαλύψτε την πρωτεύουσα του κόσμου και εξερευνήστε τις γειτονιές του Μανχάταν. Έχετε συνεχώς την αίσθηση ότι ζειτε σε μία από τις ταινίες που έχετε δει στο σινεμά. Θέατρα, αγορές, μουσεία, θεάματα πάσης φύσεως, καφέ και εστιατόρια, τα πάντα συνωμοτούν για να αποπλανήσουν ακόμη και τον πιο συντηρητικό επισκέπτη της.

Καταρράκτες Νιαγάρα: Tο θαύμα της φύσεως που προστατεύεται από τις δύο χώρες ΗΠΑ και Καναδά, προκειμένου να διατηρηθεί για τις επόμενες γενιές αναλλοίωτο. Χιλιάδες χρόνια πριν δημιουργήθηκαν από τους παγετώνες όπως και οι μικρές και μεγάλες λίμνες μεταξύ Καναδά και ΗΠΑ. Τουρίστες αλλά και οι νεόνυμφοι που έρχονται από όλη την Αμερική αλλά και όλο τον κόσμο για τον μήνα του μέλιτος στη “Honey moon City”, μαγεύονται από αυτό το μοναδικό και μαγικό θέαμα, τον ήχο αλλά και από τις λεπτές σταγόνες του νερού που σε λούζουν όταν φυσάει ο Άνεμος και που σχεδόν κάθε ημέρα φιλοξενούν το ουράνιο τόξο.

Ουάσιγκτον DC:H πόλη που την διάλεξαν να είναι η πρωτεύουσα της Ομοσπονδίας και να εντυπωσιάζει με την μεγαλόπρεπη και ήρεμη δύναμή της, δίπλα στον ποταμό Ποτόμακ και τον παραπόταμό του Ανακόστια. Όλα θα σας ενθουσιάσουν, το National Mall με τις ανοικτές εκδηλώσεις, οι λίμνες που έγιναν ειδικά για να καθρεφτίζονται σ’ αυτές τα πανέμορφα κτήρια και τα μνημεία, η πόλη που διάλεξε για πρωτεύουσα ο Τζωρτζ Ουάσιγκτον παρ’ όλο που ποτέ δεν έζησε σ’ αυτήν.

Μαϊάμι: Μια πόλη γεμάτη αντιθέσεις που σφύζει από ζωντάνια, ανάμεσα στα έλη των Everglades και τον Ατλαντικό ωκεανό. Πολλοί επώνυμοι μένουν μόνιμα λόγω του κλίματος αλλά και του κοσμοπολίτικου χαρακτήρα του.

Ορλάντο: Ζήστε μαζί με τους ήρωες της Disney, τα όνειρα μικρών και μεγάλων στο απέραντο κέντρο αναψυχής που είναι το Ορλάντο. Φαντασμαγορικά πάρκα, 54 λίμνες αλλά και οι περίφημοι πορτοκαλεώνες της Φλόριντα. Επισκεφθείτε όσα περισσότερα μπορείτε: Disneyworld, EpcotCenter στα οποία θα φθάσετε είτε με τραίνο, είτε με ferry, αλλά και τα UniversalStudios, όπου γυρίζονται πολλά κινηματογραφικά έργα, το SeaWorld το μεγαλύτερο θαλάσσιο πάρκο του κόσμου κλπ.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Διάρκεια: 15 ημέρες

1η ημέρα: Αθήνα – Νέα Υόρκη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, τελευταίες οδηγίες και πτήση για τη Νέα Υόρκη. Εκεί μας περιμένει η θρυλική «New York –New York» η πόλη με τα χίλια πρόσωπα που όλοι γνωρίζουμε από τις ταινίες στο σινεμά και έδωσε το όνομά της στο όνειρο και την φαντασία των σύγχρονων ανθρώπων. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην καρδιά του Μανχάταν. Λίγο αργότερα θα ξεκινήσουμε τον περίπατο με τον ξεναγό μας για μια πρώτη γνωριμία με την πιο συναρπαστική πόλη του πλανήτη.

2η ημέρα: Νέα Υόρκη - Ξενάγηση

Σήμερα πραγματοποιείται η πρώτη από τις δύο ξεναγήσεις των αξιοθέατων για τα οποία φημίζεται η πόλη. Θα δούμε το άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου με τις καραβέλες του, το Λίνκολν Σέντερ (Μετροπόλιταν Όπερα - Φιλαρμονική), το Σέντραλ Παρκ, το μέρος όπου έζησε ο John Lennon (Ντακότα), το Πανεπιστήμιο Columbia, το μνημείο του στρατηγού Γκραντ, το Χάρλεμ και το Apollo theater στην σκηνή του οποίου έχουν ανέβει όλοι οι ημίθεοι της τζαζ, την 5η λεωφόρο με τα παγκοσμίως γνωστά καταστήματα οίκων μόδας. Συνεχίζεται η ξενάγηση μας στο Ροκφέλερ Σέντερ, την Τάιμς Σκουέρ και το Μπρόντγουεϊ, και κατόπιν επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

3η ημέρα: Νέα Υόρκη – Ξενάγηση και κρουαζιέρα

Συγκέντρωση στο λόμπυ του ξενοδοχείου για το δεύτερο μέρος της ξενάγησης της πόλης με το Γκρίνουιτς Βίλατζ, το Ηστ Βίλατζ , Το N.Y.U , το Σόχο, τη Μικρή Ιταλία, την Τσάινα Τάουν και Γουωλ Στριτ. Το σημείο μηδέν, όπου έχει δημιουργηθεί ένα μνημείο αντάξιο της σημασίας της 11ης Σεπτεμβρίου, το Οικονομικό Κέντρο, το Μπάτερυ Παρκ όπου θα δούμε από μακριά ξανά το Άγαλμα της Ελευθερίας. Θα κατευθυνθούμε παράλληλα με τον ποταμο Eastπερνώντας από τις προβλήτες του Ανατολικού Μανχάτταν με θέα την κρεμαστή γέφυρα του Μπρούκλιν. Θα τελειώσουμε με μία επίσκεψη στο Μέγαρο των Ηνωμένων Εθνών. Η ξενάγησή μας ολοκληρώνεται με μια κρουαζιέρα γύρω από το νησί του Μανχάταν, όπου μπορείτε να δείτε την ενδιαφέρουσα όψη του ποταμού Hudson, το ιστορικό Έλλις Άιλαντ, το Άγαλμα της Ελευθερίας που δεσπόζει στο λιμάνι, το Στέιτεν Άιλαντ, τις συνεχώς ανακαινιζόμενες παλαιές προβλήτες και την μεγάλη γέφυρα Βερενζάνο. Θα περάσουμε δίπλα από το Λογκ Άιλαντ με το Μπρούκλιν. Φυσικά θα περάσουμε κάτω από τις διάφορες μικρές και μεγαλύτερες παλαιές και νεότερες γέφυρες και πάνω από τα πολλά τούνελ που συνδέουν το Μανχάταν με την γύρω ευρύτερη περιοχή και φυσικά την διπλανή Πολιτεία του Νew Jersey. Έτσι, θα έχουμε πλέον μία πολύ καλή ευκαιρία να φωτογραφήσουμε από μακριά το Μανχάταν με τους ουρανοξύστες. Επιστροφή με τα πόδια ή με ταξί. Για τη βραδινή σας έξοδο προτείνουμε να επισκεφτείτε ένα από τα υπέροχα cocktailbar, Jazzbarκαι εστιατόρια της MeatpackingDistrictκαθώς και κοντινές περιοχές Soho, Little Italy, Tribecca, τα barτων οποίων στον υψηλότερο όροφο των κτιρίων προσφέρουν μαγευτική θέα του φωτισμένου Μανχάτταν.

4ηημέρα: ΝέαΥόρκη –Woodbury Commons Outlets

Η σημερινή μέρα διατίθεται για βόλτες στη Νέα Υόρκη, επίσκεψη στα μουσεία και στις γειτονιές της πόλης. Εναλλακτικά προτείνουμε μια επίσκεψη στο μεγαλύτερο, εντυπωσιακότερο, και πλουσιότερο εμπορικό κέντρο, το περίφημο Woodbury Commons. Μόλις 1 ώρα περίπου έξω από τη Νέα Υόρκη, όπου υπάρχουν όλα τα αντικείμενα του πόθου σε τιμές που δεν μπορείς να πιστέψεις. Διακόσια είκοσι και πλεον ονόματα της μόδας θα βρεθούν στη διάθεση σας. Από Gucci, Escada, Nike, Ralph Lauren, Donna Karan, Calvin Klein, Gap σε απίστευτη ποικιλία. Δεν είναι τυχαίο που το μεγαλύτερο ποσοστό των Αμερικανών, επιλέγουν το συγκεκριμένο μέρος για τις αγορές τους. Μαζί με τη συμμετοχή σας, παίρνετε και το VIPCouponsBook αξίας 20$, για επιπλέον προνόμια και εκπτώσεις. Για το βράδυ προτείνουμε να δείτε μία από τις πολλές παραστάσεις Μιούζικαλ στα φημισμένα θέατρα του Μπρόντγουεϊ.

5η ημέρα: Νέα Υόρκη – Καταρράκτες Νιαγάρα (636 χλμ)

Αναχώρηση με πούλμαν, που θα μας μεταφέρει μέσα από μια πανέμορφη διαδρομή, στους φημισμένους Καταρράκτες του Νιαγάρα. Μετά την τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, που βρίσκεται στην πλευρά του Καναδά, θα κάνουμε μια βόλτα με τον ξεναγό σας στους κοντινούς φωτισμένους το βράδυ καταρράκτες που θα αφήσει μια από τις δυνατότερες και πλέον ζωντανές εικόνες που έχετε δει στη ζωή σας, όσον αφορά το φυσικό περιβάλλον. Σας προτείνουμε το Seneca Casino, το οποίο μπορεί να δώσει μία άλλη όψη στο κλείσιμο της ημέρας σας.

6η ημέρα: Καταρράκτες Νιαγάρα – Ξενάγηση & εκδρομή στο Τορόντο

Η ξενάγηση σήμερα αρχίζει με τους Καταρράκτες που σχηματίζονται από τον ποταμό Νιαγάρα. Εδώ μπορούμε να έχουμε πανοραμική θέα του « πετάλου » των καταρρακτών. Το θαύμα αυτό της φύσεως λειτουργεί μέσα στο πρώτο Πάρκο που δημιουργήθηκε στις ΗΠΑ και θα μας ξαφνιάσει με το μεγαλείο του. Εδώ γυρίστηκε άλλωστε και το κινηματογραφικό έργο «Νιαγάρας» με την Μαίριλυν Μονρόε. Αμέσως μετά την ξενάγηση αναχωρούμε για το Τορόντο, με τη διαδρομή μας δίπλα στο ποτάμι, μέσα από πανέμορφα τοπία, αμπελώνες, ιστορικά φρούρια και την πρώτη πρωτεύουσα του Καναδά με το Βρετανικό πανέμορφο Niagara on the Lake. Έπειτα από μια σύντομη διαδρομή, φθάνουμε στην πόλη του Τορόντο όπου θα δούμε όλα τα αξιοθέατα, τον Πύργο C.N., το περίφημο σύμπλεγμα σταδίου-ξενοδοχείου κλπ Rogers Center, το Δημαρχείο παλαιό και νέο, το περίφημο εμπορικό κέντρο Eaton Center, το λιμάνι, την μεγάλη Ελληνική Συνοικία του Ντανφορθ (Greek town) κ.λ.π. Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στην περιοχή των καταρρακτών και αν έχετε διάθεση μπορείτε να διασκεδάσετε το βράδυ, είτε στην πλευρά του Καναδά στους καταρράκτες, στους πύργους Μinolta, Skylon, στο Clifton Hill είτε στην πλευρά των ΗΠΑ.

7η ημέρα: Καταρράκτες Νιαγάρα – Ουάσιγκτον DC (663 χλμ)

Αναχώρηση οδικώς μέσω μίας διαδρομής με όλα τα στοιχεία της Αμερικάνικης γραφικής επαρχίας, για την Πρωτεύουσα των ΗΠΑ, την Ουάσιγκτον DC . Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Για το βράδυ προτείνουμε μια βόλτα, στην Τζωρτζτάουν. Η περιοχή δίπλα στον Ποτόμακ είναι πανέμορφη, με το γνωστό Πανεπιστήμιο, τα πολλά μικρά και μεγάλα καταστήματα, τα μαγαζιά αλλά και τα κέντρα στα οποία μπορεί κάνεις να φάει. Εδώ μπορείτε επίσης να διασκεδάσετε στα διάφορα Jazz bars της περιοχής.

8η ημέρα: Ουάσιγκτον (Ξενάγηση)

Ξεκινάμε την ημέρα μας με την ξενάγηση στην Ομοσπονδιακή Πρωτεύουσα, το αντιπροσωπευτικό κέντρο της ιστορίας, των παραδόσεων και του γοήτρου του αμερικάνικου λαού. Θα δούμε τα μνημεία των Αμερικανών προέδρων Ουάσιγκτον, Τζέφερσον, Λίνκολν, την πλατεία Λαφαγιέτ, τον Λευκό Οίκο, το Καπιτώλιο που είναι και το κέντρο της πόλεως, το Ανώτατο Δικαστήριο, την Βιβλιοθήκη του Κογκρέσσου (κεντρικό κτήριο Thomas και δύο γειτονικά), την Εθνική Πινακοθήκη, το Μέγαρο των Εθνικών Αρχείων (σε ειδική προθήκη το Πρωτότυπο του Αμερικανικού Συντάγματος και της Διακηρύξεως της Ανεξαρτησίας), το Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν και τους τάφους των Κέννεντυ στο Άρλιγκτον στην πλευρά της Βιρτζίνια. Ακόμα θα περάσουμε από τα σημαντικότερα Υπουργεία, Μουσεία, Τράπεζες, έδρες διεθνών οργανισμών, αλλά και ξενοδοχεία, θέατρα, τα κεντρικά γραφεία του FBI αλλά και τον πολύβουο σταθμό των τρένων, τον Union Station. Αξιοποιείστε το υπόλοιπο της ημέρας επισκεπτόμενοι Μουσεία που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση (π.χ. Αέρος Διαστήματος - Φυσικής Ιστορίας ). Για το βράδυ ίσως υπάρχει κάποια παράσταση το Κέννεντυ Σέντερ που σας ενδιαφέρει.

9η ημέρα: Ουάσιγκτον DC – Μαϊάμι

Αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Ουάσιγκτον, και πτήση με προορισμό την πόλη του Μαϊάμι. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Βραδινή βόλτα με τον αρχηγό σας.

10η ημέρα: Μαϊάμι - Ξενάγηση

Καμία άλλη αμερικανική μητρόπολη δεν μοιάζει με το Μαϊάμι, που αρχικά ήταν ψαροχώρι στην άκρη μιας άγριας φύσης. Μέχρι που το τραίνο άρχισε να φέρνει τουρίστες. Σήμερα στην ξενάγηση θα γνωρίσετε τα σημαντικότερα αξιοθέατα των δύο πόλεων: το Μαϊάμι Μπιτς με τις γραφικές συνοικίες του και το Μαϊάμι. Το απόγευμα σας προτείνουμε μια επίσκεψη στα καταστήματα Mayfair ή στην πανέμορφη προβλήτα του Bayside. Για το βράδυ σας προτείνουμε μια κρουαζιέρα με δείπνο στα κανάλια της πόλης ή διασκέδαση στην περιοχή Art Deco.

11η ημέρα: Μαϊάμι – Ορλάντο (μέσω Ακρωτήριο Κανάβεραλ)

Αναχώρηση οδικώς με προορισμό την πόλη του Ορλάντο, με ενδιάμεσο σταθμό στο Διαστημικό Κέντρο Κέννεντυ που βρίσκεται στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ. Εκεί θα παρακολουθήσουμε πώς συναρμολογούνται και εκτοξεύονται τα διαστημικά λεωφορεία, την εκπαίδευση των Αστροναυτών και άλλα πολλά. Άφιξη στην πρωτεύουσα του παιχνιδιού που είναι ένα τεράστιο πάρκο. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Για το βράδυ, σας προτείνουμε επίσκεψη στο “ The Social”, στο “Racerock Supercharged Restaurant”, σε κάποιο Dinner Theater ή σε ένα φημισμένο Smokehouse Grill.

12η ημέρα: Ορλάντο (προαιρετικά Disneyworld- MagicKingdom)

Ελεύθερη μέρα. Προτείνουμε ημερήσια επίσκεψη στο Μαγεμένο Βασίλειο του Disney, το πιο χαρούμενο μέρος του πλανήτη μας! Είναι ένας επίγειος παράδεισος μικρών και μεγάλων. Μέσα από τα θεάματα του θα ταξιδέψει κι εσάς στη χαρά της μαγείας και της φαντασίας, όπως κάθε επισκέπτη.

13η ημέρα: Ορλάντο (προαιρετικά Epcot Center)

Ελεύθερη μέρα. Προτείνουμε ημερήσια επίσκεψη στην άλλη δημιουργία του Οργανισμού Ντίσνεϋ, το Epcot Center που είναι μια πρότυπη κοινωνία του μέλλοντος και παρουσιάζονται πολλά θεάματα μέσα από την εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας. Στον ίδιο χώρο υπάρχουν και τα πολύ εντυπωσιακά περίπτερα διαφόρων κρατών. Τα πιο σημαντικά είναι της Αμερικής, του Καναδά, της Κίνας, του Μεξικού, της Νορβηγίας. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε μια μοναδική παρουσίαση με κλασική μουσική, ακτίνες λέιζερ, χιλιάδες πυροτεχνήματα και φώτα στη λίμνη του Epcot Center. Εναλλακτικά προτείνουμε: Μια μοναδική περιήγηση στα κινηματογραφικά στούντιο της Γιουνιβερσαλ. Η περιγραφή των θεαμάτων που θα δούμε είναι σχεδόν αδύνατη. Αναφέρουμε μόνο: Ο σεισμός του Σαν Φρανσίσκο, τα σαγόνια του καρχαρία, ο εξωγήινος, backtothefuture. Ο συνοδός της εκδρομής θα σας καθοδηγήσει έτσι ώστε να μην χάσετε τίποτα. Με ειδικό τραινάκι θα ξεναγηθούμε στους χώρους των γυρισμάτων των τηλεοπτικών και κινηματογραφικών ταινιών και θα δούμε σκηνικά και τρυκ που προκαλούν το θαυμασμό για την 7η Τέχνη. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο μας.

14-15η ημέρα: Ορλάντο – Αθήνα

Αναχώρηση για το αεροδρόμιο και πτήση με ενδιάμεσο σταθμό για την Αθήνα. Άφιξη στο αεροδρόμιο με φορτίο μεγάλο όμορφων αναμνήσεων.

Ταξιδεύοντας μαζί μας, έχετε τις πιο must προτάσεις σε χαμηλότερες τιμές!
•    Νέα Υόρκη by night με ελληνόφωνο ξεναγό    •        •    Μουσείο Intrepid (γενική είσοδος)
•    Παρατηρητήριο στο Rockefeller Center    •        •    Μουσείο Intrepid (με αγγλόφωνη ξενάγηση)
•    Παρατηρητήριο στο Empire State Building    •        •    Μνημείο 9/11 – Σημείο μηδέν (είσοδος + ξενάγηση)
•    Πτήση με ελικόπτερο πάνω από τη Νέα Υόρκη    •        …και πολλά πολλά άλλα!
Κλείστε θέση με την κράτησή σας, ή κατά την παραμονή σας στη Νέα Υόρκη!
(οι θέσεις των προτάσεων υπόκεινται σε διαθεσιμότητα τη στιγμή της κράτησης)

 

Περιλαμβάνονται:

 

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
  • 13 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία Α’ κατηγορίας
  • Ελληνόφωνες ξεναγήσεις σε κάθε πόλη όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα
  • Κρουαζιέρα στον ποταμό Hudson
  • Ελληνόφωνη εκδρομή στο Τορόντο
  • Ελληνόφωνος αρχηγός - ξεναγός
  • Μεταφορές από και προς αεροδρόμια εντός Αμερικής
  • Φ.Π.Α , Ταξιδιωτικά έντυπα
  • 10% εκπτωτική κάρτα στο πολυκατάστημα Macy’s

 

Δεν Περιλαμβάνονται:

 

  • Φόροι αεροδρομίων, έξοδα ΕΣΤΑ, ειδική ταξιδιωτική ασφάλεια
  • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • Υποχρεωτικά φιλοδωρήματα-αχθοφορικά & μεταφορές στη DISNEYWORLD & UNIVERSAL STUDIOS ORLANDOθα καταβληθούν στον αρχηγό της εκδρομής (δείτε τιμοκατάλογο)\
  • Πρωινά (δυνατότητα επιλογής)
  • Είσοδοι σε όλα τα θεματικά πάρκα και στο Διαστημικό Κέντρο Κέννεντυ

 

Σημειώσεις:

  • Απαραίτητη για την είσοδο στις Η.Π.Α είναι η έγκριση ESTA (Πρόγραμμα Απαλλαγής από Βίζα). Για την συμπλήρωση τις αίτησης ζητήστε το από μας με την εγγραφή σας.
  • Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να μεταθέσει χωρίς να παραλείψει τις δραστηριότητες σε ημερομηνία ή ώρα, για την καλύτερη διεκπεραίωση του προγράμματος.

 

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ!!!