Skip to main content

Τυνησία Μεγάλος γύρος Οάσεων 8 Ημέρες

Τύνιδα, Χαμμαμέτ, Καϊρουάν, Τοζέρ, Τζεμπίκα - Ταμέρτζα (4Χ4) Μιντές, Ντουζ, Στο Ελ Τζερίντ, Νεφτά, Ματμάτα, Γκαμπές, Σφαξ,Ελ Τζεμ, Μοναστίρ, 
Σους, Πορτ ελ Καντάουι, Καρχηδόνα, Σίντι Μπου Σάιντ, Αλ Κάφ, Ακρωτήρι Καπ Μπόν

Αναχώρηση: 15.07, 28.07, 04.08, 11.08, 18.08, 25.08,
 09.09, 16.09, 23.09

Όποια εποχή και να επιλέξετε για να επισκεφθείτε την Τυνησία, ένα είναι σίγουρο, πως πάντα θα βρείτε μία όμορφη, φιλόξενη, πλούσια σε παραδόσεις, μνημεία και γεύσεις Μεσογειακή χώρα να σας υποδεχθεί με ανοικτές τις αγκάλες. Με δημοφιλή παραθαλάσσια θέρετρα, ξενοδοχεία για όλα τα γούστα και βαλάντια, με κρυστάλλινα νερά και αμμουδιές με ψιλή άμμο, που τις περισσότερες φορές απέχουν μόλις μία ώρα οδικώς από μια πληθώρα αρχαίων Ρωμαϊκών, Αραβικών, Βερβερικών, Φοινικικών μνημείων, που προσελκύουν και μαγεύουν τους επισκέπτες απ όλο τον κόσμο. Για τους λάτρεις της ερήμου και των 4Χ4, η Τυνησία είναι επίσης μία πρόκληση για να ζήσει κανείς αξέχαστες εμπειρίες. Ανακαλύψτε την όμορφη αυτή χώρα μέσα από μία ποικιλία προγραμμάτων και συνδυασμών για μεμονωμένους, για μικρές ομάδες ή γκρουπ, πάντα άρτια σχεδιασμένα και με τις καλύτερες υπηρεσίες.  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΤΥΝΙΔΑ - ΧΑΜΜΑΜΕΤ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και για την Τύνιδα. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στην Χαμμαμέτ το γνωστό κοσμοπολίτικο θέρετρο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Απογευματινή ξενάγηση στα σουκς και την πόλη της Χαμμαμέτ. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΧΑΜΜΑΜΕΤ - ΚΑΪΡΟΥΑΝ - ΤΟΖΕΡ

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για την αρχαιότερη ιερή πόλη των Αράβων το θρυλικό Καϊρουάν. Θα ξεναγηθούμε και θα επισκεφθούμε την κολυμβήθρα των Αγλαβιτών, το Μαυσωλείο των Βέρβερων, το Μεγάλο τέμενος Σίντι Οκμπα καθώς επίσης και στα σούκς με τα περίφημα χαλιά. Χρόνος για γεύμα και στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε νότια στην Τοζέρ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΤΟΖΕΡ - ΤΣΕΜΠΙΚΑ - ΜΑΜΕΡΤΖΑ - ΜΙΝΤΕΣ - ΝΕΦΤΑ - ΤΟΖΕΡ

Σήμερα το πρωί θα γνωρίσουμε τις οάσεις και τα βουνά της Τσεμπίκα – Ταμέρτζα & Μιντές με τα ειδικά Jeep 4X4. στα πέριξ της Τοζέρ.

Απόγευμα ελεύθερο για βόλτα στο παζάρι, το τοπικό μουσείο (Dar Cherait) και τον τοπικό ζωολογικό κήπο. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για να επισκεφθούμε την γραφική Όαση της Νέφτα. Επιστροφή στην Τοζέρ, δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΤΟΖΕΡ - ΣΟΤ ΕΛ ΤΖΕΡΙΝΤ - ΝΤΟΥΖ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε με προορισμό την Ντούζ, πόλη ορόσημο στην έρημο Σαχάρα, σε μία καταπληκτική διαδρομή μέσα από το αλατούχο βαθύπεδο της λίμνης Σότ Ελ Τζερίντ. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Στο ελεύθερο απόγευμα μπορείτε να ξεκουραστείτε, να απολαύσετε το ποτό σας στην πισίνα του ξενοδοχείου ή ακόμη να κάνετε μία βόλτα στην έρημο με καμήλες. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΖ - ΜΑΤΜΑΤΑ - ΓΚΑΜΠΕΣ - ΣΦΑΞ - ΜΟΝΑΣΤΙΡ ή ΣΟΥΣ

Πρωινή αναχώρηση για την ξακουστή πόλη των Τρωγλοδυτών, την Ματματά. Άφιξη και επίσκεψη. Στην συνέχεια κατευθυνόμαστε προς την Γκαμπές και το Σφαξ. Επίσκεψη και χρόνος για γεύμα. Θα ξεναγηθούμε στο διάσημο και τεράστιο, αρχαίο Ρωμαϊκό αμφιθέατρο του Ελ Τζεμ. Τέλος οδηγώντας κατά μήκος της θάλασσας θα φθάσουμε στο παραθαλάσσιο θέρετρο του Μοναστίρ. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.

6η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΝΑΣΤΙΡ - ΣΟΥΣ - ΠΟΡΤ ΕΛ ΚΑΝΤΑΟΥΙ - ΧΑΜΜΑΜΕΤ

Πρόγευμα και πρωινή ξενάγηση στη Μοναστίρ, με επίσκεψη στο Μαυσωλείο του Μπουργκίμπα. Συνεχίζουμε για την Σους όπου επισκεπτόμαστε το τοπικό μουσείο. Χρόνος ελεύθερος 1ώρα για βόλτα στην Μεντίνα της πόλης. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στο γραφικό Port el Kantaoui. Χρόνος ελεύθερος 1 ώρας. Αφιξη στη Χαμμαμέτ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΧΑΜΜΑΜΕΤ - ΤΥΝΙΔΑ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΑΡΝΤΟ - ΣΙΝΤΙ ΜΠΟΥ ΣΑΪΝΤ

Αναχώρηση με προορισμό την Τύνιδα και επίσκεψη στο Μουσείο Μπαρντό, με τα διάσημα ψηφιδωτά και τα μωσαϊκά. Στη συνέχεια θα δούμε την παλιά πόλη – Μεντίνα όπου θα έχουμε 1 ½ ώρα χρόνο για ψώνια και γεύμα. Αναχώρηση στη συνέχεια για τον αρχαιολογικό χώρο της Καρχηδόνας, με τα Ρωμαϊκά ερείπια και με τα δημόσια λουτρά του Αντωνίνου του επονομαζόμενου “Πίου” την βασιλική Domus Charitatis, το Τοφέ όπου προσέφεραν θυσίες, το Μήτριο κ.α. Συνεχίζοντας αλλάζουμε σκηνικό και πάμε στο γραφικό και κατάλευκο Σίντι Μπου Σαιντ το χωριό που θυμίζει «Μύκονο». Άφιξη τέλος στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και χρόνος για ανάπαυση. Το βράδυ θα μεταφερθούμε σε γνωστό παραδοσιακό εστιατόριο στην Μεντίνα της Τύνιδας για το αποχαιρετιστήριο δείπνο μας.   Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΤΥΝΙΔΑ - ΑΘΗΝΑ

Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο της πόλης. Πτήση για την Αθήνα.

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κάντε την κράτηση σας έως 10/06/13 και ταξιδέψτε την περίοδο του Καλοκαιριού απολαμβάνοντας ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, σε συνδυασμό με υψηλές παροχές υπηρεσιών & εξασφαλισμένες αναχωρήσεις.

Ωφεληθείτε έτσι έως από 150 € - 500 € το ζευγάρι από τις κανονικές τιμές της περιόδου.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων που μπορεί και να εξαντληθούν και πριν από την παραπάνω ημερομηνία.

*** Η έκπτωση έχει συνυπολογιστεί στις αναγραφόμενες τιμές

 

Άτομο σε Δίκλινο

Επιβάρυνση Μονόκλινου

Φόροι Αεροδρομίων

599 €

+ 160 €

295 €

 

 

 Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια με ενδιάμεσο σταθμό..
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 5* και 4* -   7 διαν/σεις.
  • (Alhambra Hammamet 5* ή El Mouradi Hammamet 5*, El Mouradi Tozeur, 4* Sup. SAHARA Douz 4*, El Mouradi Skanes Monastir, ή Orient Palace Sousse 5* Tunisia Palace Tinis 4*)
  • Ημιδιατροφή καθημερινά όπως αναλυτικά αναφέρετε στο πρόγραμμα.
  • Ειδικό αποχαιρετιστήριο δείπνο την 7η μέρα.
  • Μεταφορές και μετακινήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν από/προς τα αεροδρόμια εξωτερικού και καθ όλη την διαδρομή μας στην Τυνησία.
  • Οι είσοδοι στα μουσεία, τους αρχαιολογικούς χώρους και τα άλλα αξιοθέατα που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Οι εκδρομή στις Οάσεις με jeep 4X4.
  • Ελληνόφωνος αρχηγός, συνοδός του γραφείου.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων.