Skip to main content

Κάιρο - Σάρμ Ελ Σέϊχ Φεβρουάριος-Μάρτιος 2017 από 660,00

7 Μέρες
Αναχώρηση: Κάθε Τρίτη & Παρασκευή & 24/02 & 24/03

Ταξίδι στην Αίγυπτο με Πυραμίδες της Γκίζα, Σφίγγα, Αρχαιολογικό Μουσείο Καίρου, Παζάρι Χαν Ελ Χαλίλ, Σπίτι Καβαφη, Βιβλιοθήκη Αλεξάνδρειας, Κήποι Μοντάζα... Η εκδρομή μας αυτή είναι αφιερωμένη στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου, το Κάϊρο. Τη μεγαλύτερη πόλη της Αφρικής, την πόλη που αποτελεί την καρδιά του Αραβικού Κόσμου! Η πόλη με τους χίλιους μιναρέδες, τα αμέτρητα επιβλητικά αξιοθέατα και τη σύγχρονη ζωή! Μια πραγματικά ιδανική συνάντηση εξωτικών διακοπών και της μαγείας της Ανατολής, με την εμπειρία και τις τεχνολογικές γνώσεις της Δύσης! Το Αιγυπτιακό Μουσείο με τα Φαραωνικά αριστουργήματα! Το ανεπανάληπτο παζάρι Khan El Khalili! Ο πανύψηλος (187 μέτρα) Πύργος του Καΐρου! Και ακόμα, οι Πυραμίδες και η Σφίγγα της Giza. Ένα ανεξάντλητο, νοσταλγικό παρελθόν, που περιμένει τον επισκέπτη, γεμάτο μυστήριο, σοφία και επιβλητικότητα.Ζήστε ενα αξέχαστο ταξίδι!

ΗΜΕΡΑ 1η: ΑΘΗΝΑ – ΚΑΪΡΟ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αιγυπτιακή Πρωτεύουσα, το Κάιρο. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 2η: ΚΑΪΡΟ
Η σημερινή μας ολοήμερη ξενάγηση στο Κάιρο, θα ξεκινήσει με το αρχαιολογικό μουσείο του Καΐρου, όπου στεγάζονται Φαραωνικά αριστουργήματα χιλιάδων χρόνων και αμύθητης αξίας. Μεταξύ τους και τα μοναδικά ευρήματα του τάφου του Τουτ Ανκ Αμόν. Συνεχίζουμε με τις επιβλητικές Πυραμίδες της Γκίζας, ένα από τα εφτά θαύματα του κόσμου, καθώς και τη Σφίγγα που παριστάνει το Φαραώ Χεφρίνο με σώμα λιονταριού. Μετά από μία σύντομη στάση στα εργαστήρια Παπύρου και αρωμάτων, γεύμα σε εστιατόριο του Καΐρου. Ολοκληρώνουμε τη σημερινή μας περιήγηση με το πολύβουο παζάρι του Χαν Ελ Χαλίλ πνιγμένο στα χρώματα και τα αμέτρητα είδη λαϊκής τέχνης. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 3η: ΚΑΪΡΟ – ΣΑΡΜ ΕΛ ΣΕΪΧ – Κατάδυση / Σνόρκελινγκ
Πρωϊνό και σήμερα σας προτείνουμε μια μίνι κρουαζιέρα στους κοραλλιογενείς υφάλους της Ερυθράς Θάλασσας, όπου μπορείτε να κάνετε καταδύσεις ή απλώς να κολυμπήσετε με μάσκα και πέδιλα για να θαύμασετε τον υπέροχο βυθό με τα κοράλλια και τα τροπικά ψάρια. Όσοι από εσάς επιθυμείτε να κάνετε κατάδυση, αν δεν έχετε μαζί σας τον εξοπλισμό κατάδυσης, θα πρέπει πριν την αναχώρηση του πλοίου να ενοικιάσετε τον απαραίτητο εξοπλισμό (χρειάζεται δίπλωμα). Για όσους θα προτιμήσουν το σνόρκελινγκ, η μάσκα και τα πέδιλα προσφέρονται δωρεάν από το πλοίο. Κατά την εκδρομή προσφέρεται ελαφρύ γεύμα στο πλοίο. Επιστροφή στο Σαρμ Ελ Σέιχ αργά το μεσημέρι. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 4η: ΣΑΡΜ ΕΛ ΣΕΪΧ – Μονή Αγ.Αικατερίνης
Πρωϊνό και σήμερα σας προτείνουμε μια ολοήμερη εκδρομή στη μονή της Αγ.Αικατερίνης, η οποία αποτελεί ορόσημο του Χριστιανισμού. Στη μονή πραγματοποιείται ξενάγηση από τους ίδιους τους μοναχούς όπου θα θαυμάσουμε τα περίφημα ψηφιδωτά, θα δούμε την Φλεγόμενη Βάτο και θα προσκυνήσουμε τα λείψανα της Αγ.Αικατερίνης. Στην εκδρομή περιλαμβάνεται και ένα γεύμα. Επιστροφή στο Σαρμ Ελ Σέιχ το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 5η: ΣΑΡΜ ΕΛ ΣΕΪΧ – Χαλάρωση και διασκέδαση
Πρωϊνό και σήμερα σας προτείνουμε να απολαύσετε τις διακοπές σας χρησιμοποιώνας τις παροχές του ξενοδοχείου σας όπως έιναι η πισίνα, το spa , το γυμναστήριο. Μπορείτε να πιείτε ένα δροσερό κοκτέιλ στο pool bar ή απλά να κολυμπήσετε και να ξεκουραστείτε στην ιδιωτική παραλία του πολυτελούς θέρετρου όπου διαμένετε. Το βράδυ σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τη περιοχή Naama Bay όπου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την απίθανη νυχτερινή ζωή της πόλης! Επιλέξτε να διασκεδάσετε σε ένα από τα δημοφιλή εστιατόρια / μπαρ όπως είναι το Buddha bar, Hard rock café ή να δοκιμάσετε τη τύχη σας σε ένα από τα καζίνο. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 6η: ΣΑΡΜ ΕΛ ΣΕΪΧ – Δείπνο σε σκηνές Βεδουίνων
Πρωϊνό και η πρόταση μας για τη σημερινή ημέρα είναι να απολαύσετε τη παραλία ή να πάρετε τα πρώτα μαθήματα καταδύσεων από έμπειρους καθηγητές. Για το απόγευμα σας προτείνουμε να δοκιμάσετε μια βόλτα με καμήλες ή μηχανάκια ερήμου στη μυστηριώδη έρημο και να καταλήξετε σε δείπνο σε σκηνές βεδουίνων. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 7η: ΣΑΡΜ ΕΛ ΣΕΪΧ - ΚΑΪΡΟ – ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο του Σαρμ Ελ Σέιχ, πτήση για το Κάιρο και στη συνέχεια πτήση επιστροφής για την Αθήνα.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΚΑΘ. ΔΕΥΤΕΡΑΣ - 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ/  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΝΑΧ ΔΙΚΛΙΝΟ ΕΠΙΒ. ΜΟΝΟ ΚΛΙΝΟ ΦΟΡΟΙ  ΒΙΖΑ ΦΙΛ
7 RAMSES HILTON 5*/
STEIGENBERGER 4*
κάθε Τρίτη & Παρασκευή
24/02 & 24/03
660 € 145 € 195 25 $ 15
5*LUX MARRIOTT 695 € 180 €

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή
  • Ξενοδοχεία & γεύματα όπως αναφέρονται στον ένθετο τιμοκατάλογο
  • Όλες οι μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια / ξενοδοχεία εξωτερικού
  • Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων
  • Ταξιδιωτικά έντυπα / χάρτες
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων
  • Βίζα Αιγύπτου
  • Φιλοδωρήματα (πληρωτέα εκεί)
  • Ποτά και αναψυκτικά κατά την διάρκεια των γευμάτων που συμπεριλαμβάνονται στην εκδρομή και κατά την κρουαζιέρα
  • Οτιδήποτε προαιρετικά προτείνεται ή συνιστάται