Skip to main content

Πάσχα 2016 στη Ντουμπάι! απο 755,00

Αναχώρηση: 28/04/2016

7 μέρες αεροπορικώς

Early Booking  για κρατήσεις μεχρι 31/03 

1η μέρα: Αθήνα - Ντουμπάι

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και απογείωση για Ντουμπάι.

2η μέρα: Ντουμπάι – ξενάγηση

Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για λίγη ξεκούραση.  

Στη συνέχεια αναχωρούμε για να γνωρίσουμε το κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Θα ξεκινήσουμε με το λαογραφικό μουσείο, περνώντας από την παραδοσιακή συνοικία Μπαστακία. Με το χαρακτηριστικό τοπικό ταξί του Creek την Abra θα περάσουμε στα πασίγνωστα παζάρια του Χρυσού και των Μπαχαρικών. Συνεχίζουμε την ξενάγηση μας με την περιοχή της Τζουμέιρα και την μοναδική της παραλία. Περνώντας τη Λεωφόρο του Σείχη Ζάιεντ,με τους 250 ουρανοξύστες, κατευθυνόμαστε στο Τζαμί της Τζουμέιρα, θα κάνουμε μία στάση για φωτογραφίες στο ξενοδοχείο του Ντουμπάι στο BURJ EL ARAB. Στη συνέχεια επίσκεψη στο νησί Palm Island το νησί φοίνικα. Συνεχίζουμε την περιήγηση μας στην περιοχή downtown όπου θα κάνουμε στάση για να φωτογραφίσουμε το ψηλότερο κτήριο του κόσμου το Burj Dubai. Περνώντας από το παλάτι του Σείχη κατευθυνόμαστε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το απόγευμα θα μεταφερθούμε στο DubaiMallγια να παρακολουθήσουμε τον χορό των σιντριβανιών και προαιρετικά όσοι επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το BurjKhalifa, το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η μέρα: Ντουμπάι (προαιρετική μεταφορά για τη λειτουργία – GlobalVillage)

Πρωινό και ημέρα ελεύθερη στη διάθεση σας για βόλτα στη πόλη. Το απόγευμα προαιρετικά θα μεταφερθούμε στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου του Πατριαρχείου Αντιοχείας στην περιοχή Τζαμπέλ Αλί για να παρακολουθήσουμε τη λειτουργία. Επιστρέφοντας θα κάνουμε μια επίσκεψη στο GlobalVillage, το μέρος που φιλοξενεί περίπτερα από όλες τις χώρες του κόσμου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.   

4η μέρα: Ντουμπάι - Σαφάρι 4Χ4

Πρωινό και νωρίς το απόγευμα με Jeep 4Χ4 θα ξεκινήσουμε για μία περιπέτεια μέσα στην έρημο, όπου μετά από παιχνίδια με τα jeep στους αμμόλοφους και φωτογραφίες στο ηλιοβασίλεμα, θα καταλήξουμε σε Βεδουίνικες τέντες. Εκεί θα μας καλωσορίσουν, προσφέροντας μας παραδοσιακό τσάι και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μικρή βόλτα με καμήλες. Το Δείπνο απόψε είναι barbeque στην τέντα κάτω από τον ουρανό της Ερήμου, όπου θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς. Αργά το βράδυ θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας.

5η μέρα: Ντουμπάι - Αμπού Ντάμπι

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο ξεκινάμε για να γνωρίσουμε την πρωτεύουσα των Αραβικών εμιράτων το Αμπού Ντάμπι. Η πρώτη μας στάση θα είναι το Αμπού Ντάμπι το περίφημο τζαμί του Σείχη Ζάιεντ. Στη συνέχεια θα σταματήσουμε για φωτογραφίες στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο Emirates Palace και θα περάσουμε από το παλάτι του Σείχη. Επόμενη στάση μας το Τζαμί του Σεΐχη Ζάιντ που είναι το μεγαλύτερο τζαμί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το όγδοο μεγαλύτερο στον κόσμο. Ιδρυτής του ήταν το πρώτος πρόεδρος της χώρας Ζάιντ μπιν Σουλτάν Αλ Ναγιάν, ο οποίος είναι θαμμένος στην αριστερή πλευρά του τζαμιού. Άνοιξε τις πύλες του το Δεκέμβρη του 2007 και πρόκειται για ένα κτίσμα όπου αραβική και μαυριτανική αρχιτεκτονική έχουν συνδυαστεί άψογα και είναι εμπνευσμένο από το Badshahi τζαμί που βρίσκεται στη Λαχώρη. Το τζαμί είναι αρκετά μεγάλο ώστε να φιλοξενήσει 40.000 προσκυνητές, 9.000 εκ των οποίων στην κεντρική αίθουσα προσευχής. Δύο δωμάτια δίπλα στην κύρια αίθουσα προσευχής, χωρητικότητας 1500 ατόμων η κάθε μία, έχουν διαμορφωθεί για αποκλειστική χρήση των γυναικών. Υπάρχουν 4 μιναρέδες στις 4 γωνίες του τζαμιού, οι οποίοι φτάνουν τα 115 μέτρα ύψος και συνολικά 57 τρούλοι που καλύπτουν τους χώρους της εξωτερικής αυλής και του κεντρικού κτιρίου, φτιαγμένοι από ολόλευκο μάρμαρο. Η αυλή είναι στρωμένη με πολύχρωμα σχέδια φτιαμένη από μάρμαρο και καλύπτει περίπου 17.000 τετραγωνικά μέτρα. Το τζαμί του Σεΐχη Ζάιντ έχει κατακτήσει επίσης το ρεκόρ του μεγαλύτερου χαλιού στον κόσμο, έκτασης 5.627 μέτρων, αποτελούμενο από 2.268.000.000 κόμπουΓεύμα σε πολυτελές επιλεγμένο εστιατόριο. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας νωρίς το απόγευμα. Το βράδυ προτείνουμε ένα παραδοσιακό γεύμα με ναργιλέ, πολύ αραβική μουσική και χορό της κοιλιάς.

6η μέρα: Ντουμπάι

Πρωινό και μέρα ελεύθερη. Ευκαιρία για τους τολμηρούς να κάνουν μια βόλτα στο Ντουμπάι με αερόστατο, ελικόπτερο ή και υδροπλάνο. Όλο η πόλη από ψηλά! Χαλαρώστε στο μοναδικό WILD WADI το υδάτινο πάρκο ή κολυμπήστε με τα δελφίνια και φυσικά κάντε θαλάσσιο σκί ή καταδύσεις. Μια ακόμη όμορφη πρόταση να επισκεφθείτε τους πανέμορφους κήπους με τα λουλούδια στο MiracleGarden.

7η μέρα: Ντουμπάι – Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για το αεροδρόμιο και επιστροφή στην Αθήνα.

Σημείωση: H σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές

Κόστος κατ’ άτομο

Early Booking έως 31/03

2κλινο

1κλινο

Παιδί

 

755€

855€

+130€

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με GulfAir
  • Διαμονήσεξενοδοχείο 4* (Hilton Garden Inn Dubai Mall Of The Emirates 4*)
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
  • Μεταφορές από / προς αεροδρόμια / ξενοδοχεία εξωτερικού
  • Ξενάγηση της πόλης του Ντουμπάι
  • Ολοήμερη εκδρομή στο Αμπου Ντάμπι
  • Σαφάρι 4Χ4-βεδουίνο πάρτυ
  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Έμπειρος αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας
  • Ενημερωτικά έντυπα / χάρτες
  • Φ.Π.Α. / Ασφάλεια ταξιδιού (αστικής ευθύνης).

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
  • Φόροι αεροδρομίων, φιλοδωρήματα 320€

Πτήσεις με την GulfAir

Ημ/νια

Από

Προς

Αναχώρηση

Άφιξη

Αριθμός Πτήσης

28/04

Αθήνα

Μπαχρέιν

19.30

23.30

GF 40

28/04

Μπαχρέιν

Ντουμπάι

01.55

04.05

GF 500

04/05

Ντουμπάι

Μπαχρέιν

13.00

13.15

GF 505

04/05

Μπαχρέιν

Αθήνα

14.05

18.45

GF 39

Μερικά λόγια για την αεροπορική GulfAir

H Gulf Air, ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν, άρχισε να λειτουργεί το 1950,  για να γίνει μία από τις πρώτες εμπορικές αεροπορικές εταιρίες εγκατεστημένες στη Μέση Ανατολή. Σήμερα, η Gulf Air είναι ένας μεγάλος διεθνής φορέας που εξυπηρετεί 37 πόλεις σε 22 χώρες, που εκτείνονται σε τρεις ηπείρους. Η αεροπορική εταιρεία λειτουργεί ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα της Μέσης Ανατολής, με διπλές καθημερινές πτήσεις σε πάνω από 10 πόλεις της περιφέρειας, από τον κόμβο της στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μπαχρέιν. Η Gulf Air εξυπηρετεί όλους τους προορισμούς της με στόλο 26 σύγχρονων αεροσκαφών συνδυάζοντας μεγάλου και μικρότερου μεγέθους ατράκτου αεροπλάνα. Φημίζεται για την παραδοσιακή αραβική φιλοξενία της, Gulf Air δεσμεύεται να είναι ένας ηγέτης της βιομηχανίας και την ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών που αντικατοπτρίζουν τις εξελισσόμενες ανάγκες και τις προσδοκίες των επιβατών της.

Η Gulf Air συνδέει το Μπαχρέιν με τον κόσμο και, ως εκ τούτου, αποτελεί ένα βασικό εθνικό περιουσιακό στοιχείο υποδομής, που χρησιμεύει ως ένα ισχυρό κίνητρο για την οικονομία και την υποστήριξη της εν εξελίξει οικονομικής ανάπτυξης του Βασιλείου.

Η Gulf Air ήταν η Επίσημη Αεροπορική Εταιρεία και Χορηγός της Gulf Air Bahrain Grand Prix 2014 και το Μπαχρέιν Διεθνές Airshow 2014.

Γενικές σημειώσεις προγραμμάτων εξωτερικού

  1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
  2. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
  3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 11,99) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες , σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων
  4. Παιδιά που ταξιδεύουν συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
  5. Διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο.
  6. Early Booking σε οδικές & αεροπορικές εκδρομές ισχύει για κρατήσεις 21 ημέρες πριν την αναχώρηση και πληρωμή μετρητοίς (εκτός αυτών που αναφέρονται σε κάθε εκδρομή)
  7. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check