Skip to main content

ΙΑΝ.& ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ & ΜΑΡΤΙΟΣ 2016 8ΜΕΡΕΣ ΝΤΟΥΜΠΑΪ! ΑΠΟ 735,00

8 ΜΕΡΕΣ

ΔΩΡΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟ CREEK! & ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΣΤΟ YAS ISLAND!

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ & 25ΜΑΡΤΙΟΥ & ' EARLYBIRD ' ΠΑΣΧΑ 2016

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΝΑΧΩΣΗΣΕΙΣ - ΑΠΟ 10/01/2016 ΕΩΣ 10 ΜΑΙΟΥ 2016

1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» και απογείωση για Ντουμπάι. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΑΪ – CITYTOUR

Μετά το πρωινό ξεκινάμε για να γνωρίσουμε το κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Θα γνωρίσετε την πόλη με την μοναδική αρχιτεκτονική.  Θα ξεκινήσουμε με το λαογραφικό μουσείο που βρίσκεται στο παλιό κάστρο Φαχίντι, περνώντας από την παραδοσιακή συνοικία Μπαστακία.  Με το χαρακτηριστικό τοπικό ταξί του Creekτην Abraθα περάσουμε στα πασίγνωστα παζάρια του Χρυσού και των Μπαχαρικών, που έρχονται όπως και παλιά από διάφορες χώρες της Ανατολής. Γεύμα σε πολυτελές επιλεγμένο εστιατόριο. Συνεχίζουμε την ξενάγηση μας με την περιοχή της Τζουμέιρα με τις μονοκατοικίες και την μοναδική της παραλία. Περνώντας τη Λεωφόρο του Σείχη Ζάιεντ, τον δρόμο όπου είναι μαζεμένοι περίπου 250 ουρανοξύστες, κατευθυνόμαστε στο Τζαμί της Τζουμέιρα όπου θα κάνουμε μία στάση για φωτογραφίες και κατόπιν στο ξενοδοχείο σύμβολο του Ντουμπάι στο BURJELARAB.  Στη συνέχεια επίσκεψη στο νησί PalmIsland το νησί φοίνικα που έχει χτιστεί μέσα στην θάλασσα, και στάση για φωτογραφίες στο ξενοδοχείο των αστέρων το Atlantisthepalm. Συνεχίζουμε την περιήγηση μας στην περιοχή downtownόπου θα κάνουμε στάση για να θαυμάσουμε και να φωτογραφίσουμε το ψηλότερο κτήριο του κόσμου το BurjDubai.  Περνώντας από το παλάτι του Σείχη κατευθυνόμαστε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση.   

Η πρόταση μας για το βράδυ είναι η μοναδική MEDIANATJUMEIRAη διαφημισμένη «Βενετία» των Αραβικών Εμιράτων, για ένα μοναδικό δείπνο ή ποτό στα κανάλια της.   

Διανυκτέρευση. 

3η ΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΣΑΦΑΡΙ 4Χ4 – ΒΕΔΟΥΙΝΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

Το πρωινό σας είναι ελεύθερο για να κάνετε τις αγορές σας στα εμπορικά κέντρα του Ντουμπάι ή για χαλάρωση.

Νωρίς το απόγευμα με Jeep 4Χ4 θα ξεκινήσουμε για μία μοναδική περιπέτεια μέσα στην έρημο, όπου μετά από παιχνίδια με τα jeepστους αμμόλοφους και φωτογραφίες στο ηλιοβασίλεμα, θα καταλήξουμε σε Βεδουίνικες τέντες.  Εκεί θα μας καλωσορίσουν σύμφωνα με την Αραβική φιλοξενία,  προσφέροντας μας παραδοσιακό τσάι και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μικρή βόλτα με καμήλες.  Το Δείπνο απόψε είναι barbeque στην τέντα κάτω από τον ουρανό της Ερήμου, όπου θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς.  Αργά το βράδυ θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΑΪ - ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο ξεκινάμε για να γνωρίσουμε την πρωτεύουσα των Αραβικών εμιράτων το  Αμπού Ντάμπι.  Η πρώτη μας στάση θα είναι το «διαμάντι» του Αμπού Ντάμπι το περίφημο τζαμί του Σείχη Ζάιεντ.  Ένα από τα μεγαλύτερα τζαμία του κόσμου.  Στη συνέχεια θα σταματήσουμε για φωτογραφίες στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο EmiratesPalace (το πρώην παλάτι του Ελ Σείχ Ζάιεντ με τα 80 τόνους χρυσού) και θα περάσουμε στη συνέχεια από το παλάτι του Σείχη.  Γεύμα σε πολυτελές επιλεγμένο εστιατόριο.   Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας νωρίς το απόγευμα.

Το βράδυ προτείνουμε ένα παραδοσιακό γεύμα με ναργιλέ, πολύ αραβική μουσική και χορό της κοιλιάς. Διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΑΪ

Πρωινό και μέρα ελεύθερη.  Ευκαιρία για τους τολμηρούς να κάνουν μια βόλτα στο Ντουμπάι με αερόστατο, ελικόπτερο ή και υδροπλάνο.  Όλο η πόλη από ψηλά!  Χαλαρώστε στο μοναδικό WILDWADIτο υδάτινο πάρκο ή κολυμπήστε με τα δελφίνια και φυσικά κάντε θαλάσσιο σκί ή καταδύσεις.

Διανυκτέρευση.

6η ΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΑΪ

Μετά το πρωινό μας, μέρα είναι ελεύθερη για βόλτες στο Ντουμπάι. Απολαύσετε τη θάλασσα κάνοντας μπάνιο ή πηγαίνοντας για ψάρεμα γύρω από τα τεχνητά νησάκια.  Μπορείτε ακόμα να κάνετε σκί στο παγοδρόμιο ή να επισκεφθείτε το ζωολογικό κήπο της πόλης.  Μοναδική εμπειρία είναι και η επίσκεψη στο ξενοδοχεία BURJELARABαπολαμβάνοντας γεύμα παρέα με γνωστούς αστέρες σε ένα από τα εστιατόρια του ξενοδοχείου.  Διανυκτέρευση.

7η ΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΑΙ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΔΕΙΠΝΟ

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, μέρα ελεύθερη για τα τελευταία ψώνια ή για επίσκεψη στο εμιράτο της Σάρτζα με το Ισλαμικό μουσείο και τις αγορές του.

Το βράδυ θα αποχαιρετήσουμε την πόλη του Ντουμπάι κάνοντας μια κρουαζιέρα στο Creek μέσα σε παραδοσιακό σκάφος (dhow) με φαγητό όπου μπορείτε να απολαύσετε το νυχτερινό Ντουμπάι λουσμένο στα φώτα. Διανυκτέρευση.

8η ΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΑΙ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το αεροδρόμιο και επιστροφή στην Αθήνα.

 

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  •   ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
  •   ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ
  •   ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ
  •   ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
  •   ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΜΕ ΓΕΥΜΑ
  •   ΟΛΟΗΜΕΡΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ ΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΜΕ ΓΕΥΜΑ
  •   ΣΑΦΑΡΙ 4Χ4 – ΒΕΔΟΥΙΝΙΚΟ ΠΑΡΤΥ
  •   ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟ CREEK (DHOWCRUISE)
  •   ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ
  •   ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ – ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
  •   ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

 ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  •   ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
  •   ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑΤΑ
  •   ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ