Skip to main content

Ντουμπάι με τους ειδικούς Γιορτές 2015-2016!

Ντουμπαι - Τζουμειρα - Σαφαρι και δειπνο στην ερημο -  Αμπου Νταμπι 

 αναχωρησεις: 22,  23,  24,  28,  29,  30 Δεκεμβριου και 3,  4,  5,  6 Ιανουαριου
 
Ταξίδι στο Ντουμπάι, με Ξενάγηση πόλης & Τζουμέιρα με γεύμα & Σαφάρι με τζιπ 4 Χ 4 με δείπνο σε τέντα βεδουίνων & Εκδρομή στο Αμπού Ντάμπι ... Το Ντουμπάι είναι το μεγαλύτερο κέντρο τουρισμού και εμπορίου όλης της Μέσης Ανατολής. Χαρακτηριστικά του Ντουμπάι που το καθιστά πια έναν από τους πιο in προορισμούς του 21ου αιώνα είναι ότι θεωρείται εξωτικός προορισμός διακοπών με υψηλές και ποιοτικές τουριστικές υπηρεσίες. Ιδανικός προορισμός για γαμήλια ταξίδια που συνδυάζει κανείς τα ψώνια σε μεγάλες ανοιχτές αγορές ή εμπορικά κέντρα καθώς και την υπέρμετρη πολυτέλεια και χλιδή σε όλο της το μεγαλείο. Γι αυτό εμπιστευτείτε τους Ειδικούς στα Ταξίδια στις Αραβικές χώρες και κάντε το όνειρο σας πραγματικότητα! Ενα ζεστό καλωσόρισμα σας περιμένει!!!

 

1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ - NTOYMΠΑΙ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. ‘Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.


2η ΜΕΡΑ : ΝΤΟΥΜΠΑΙ- Ξενάγηση Πόλης
Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για να περιηγηθούμε στην πόλη του Ντουμπάι!
Ξεκινάμε από την Ντουμπάι Μαρίνα ένα τεχνητό κανάλι που περνάει ανάμεσα από ουρανοξύστες και σταματάμε για φωτογραφίες μπροστά στον ψηλότερο στρυφογυριστό ουρανοξύστη στον κόσμο. Συνεχίζουμε τοταξίδι μας για να επισκεφτούμε το 8ο θαύμα στον κόσμο το Φοίνικα της Τζουμέιρα. Διασχίζουμε το νησί για να πάμε στον κυματοθραύστη βλέπωντας μοναδικά κτίρια, ξενοδοχεία, το Aquaventure, ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα με νεροτσουλήθρες στη μέση Ανατολή και τις βίλες που βρίσκονται στα φύλλα του φοίνικα από τις οποίες έχουν αγοράσει αρκετοί διάσημοι, Μπρατ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί, Μαντόνα, Μπέκαμ, Ρίκι Μάρτιν, Μπιλ Κλίντον κ.α. Στον κυματοθραύστη στάση για φωτογραφίες μπροστά στο μεγαλύτερο ξενοδοχείο της χώρας Ατλάντις .
Συνεχίζουμε στην περιοχή της Τζουμέιρα, την πιο ακριβή περιοχή του Ντουμπάι και θα κινηθούμε στον παραλιακό δρόμο. Αφού περάσουμε από το χωριό της γνώσης και διάφορα παλάτια Σεϊχηδων καταλήγουμε για φωτογραφίες στο Μadinat Jumeirah, σύμπλεγμα παραδοσιακών ξενοδοχείων, μαγαζιών, εστιατορίων και τεχνητών καναλιών. Η συνέχεια μας είναι στάση εξωτερικά για φωτογραφίες στο μοναδικό 7στερο ξενοδοχείο στον κόσμο, το Burj Al Arab.
Συνεχίζουμε για το κέντρο ισλαμικής τέχνης, όπου θα θαυμάσουμε μοναδικά κομμάτια που υπήρχαν και σε παλιά παλάτια ενώ θα έχετε χρόνο να κάνετε μια βόλτα στο χώρο , ή να απολαύσετε ένα καφέ. Η συνέχεια της διαδρομής μας στην περιοχή της Τζουμέιρα θα μας περάσει από το Τζαμί της Τζουμέιρα και από το Σπίτι της Ένωσης, το σημείο όπου υπογράφτηκε η συνθήκη ένωσης των Εμιράτων το 1971.
Μετά την Τζουμέιρα πάμε μέσω του υποθαλάσσιου τούνελ της Σάνταγα στην περιοχή της Ντέιρα και στα παζάρια χρυσού και μπαχαρικών. Θα έχετε ελεύθερο χρόνο για να κάνετε τις αγορές σας ή για να απολαύσετε ένα φρέσκο χυμό.
Στη συνέχεια θα βρεθούμε στη μικρή Βενετία του Ντουμπάι το Creek , όπου με τα πλωτά ταξί τα λεγόμενα Άμπρα θα το διασχύσουμε για να βρεθούμε στο Μπαρ Ντουμπάι. Εκεί θα δούμε την περιοχή της Μπαστάκια, τα πρώτα σπίτια του Ντουμπάι με τις ανεμοδόχους, το φρούριο Αλ Φαχίντι, το παλάτι της Σέιχα Μάριαμ, την περιοχή με τα αραβικά προξενεία και το Παλάτι του Σείχη Μωχάμεντ Αλ Μακτούμ, του κυβερνήτη του Ντουμπάι, όπου θα σταματήσουμε και για φωτογραφίες στο δρόμο με τα παγώνια.
Στη συνέχεια είναι η στάση μας για ένα πλούσιο γεύμα σε πολυτελές ξενοδοχείο.
Μετά διασχίζουμε τον πιο κεντρικό δρόμο του Ντουμπαί , τον δρόμο του Σείχη Ζάιντ όπου θαυμάζουμε τον ψηλότερο πύργο στον κόσμο τον Burj Khalifa, τους δίδυμους πύργους του Ντουμπάι Emirates Towers, το διεθνές κέντρο εμπορίου και το χιονοδρομικό κέντρο.
Άφιξη στο ξενοδοχείο. Για το βράδυ σας προτείνουμε το Dubai by Night, την βραδινή περιήγηση του Ντουμπάι όπου θα δούμε τα μεγαλύτερα συντριβάνια στον κόσμο να χωρεύουν στον ρυθμό της μουσικής, έχουμε ελέυθερο χρόνο στο Madinat Jumeirah σύμπλεγμα με μαγαζιά με είδη λαικής τέχνης, εστιατόρια, καφέ και μπάρ και επίσκεψη σ το μεγαλύτερο μονοκόμματο ενυδρείο στον κόσμο σε κλειστό χώρο στο ξενοδοχείο Atlantis.


3η ΜΕΡΑ :ΝΤΟΥΜΠΑΙ -ΣΑΦΑΡΙ Jeep & δείπνο
Το πρωινό μας είναι ελεύθερο και μπορείτε να το διαθέσετε για να επισκεφθείτε ένα από τα πολλά εμπορικά της πόλης για αγορές, ή περνώντας το χρόνο σας στην πισίνα του ξενοδοχείου σας. Το μεσημέρι αναχωρούμε για το σαφάρι-εκδρομή στην έρημο. Η αγαπημένη μέρα μικρών και μεγάλων. Μια μέρα που ανεβάζει την αδρεναλίνη, προσφέρει γέλιο, διασκέδαση και φυσικά την εμπειρία να βρεθείτε στη μέση της απέραντη ερήμου, εκεί που μερικά χρόνια πριν ζούσαν οι βεδουίνοι που ταξίδευαν στην έρημο με οδηγό τα αστέρια, το φεγγάρι και τον ήλιο. Φεύγουμε από το ξενοδοχείο με κλιματιζόμενα jeep 4x4 κλειστού τύπου και μετά από διαδρομή μίας ώρας φτάνουμε στο σημείο όπου ξεκινά το σαφάρι. Βάζουμε ζώνες και ξεκινάμε για να απολαύσουμε την μαγεία της οδήγησης μέσα στην έρημο από έμπειρους οδηγούς. Θα σταματήσουμε για φωτογραφίες στη μέση της ερήμου, σε φάρμα με καμήλες και φυσικά για να απαθανατίσουμε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της ερήμου, μια μαγευτική ώρα που ο ήλιος παίζει με τα χρώματα της άμμου, όπου γίνεται αισθητή η διαφορά της θερμοκρασίας που αρχίζει να πέφτει μαζί με τον ήλιο. Στην συνέχεια διασχίζουμε την προστατευόμενη περιοχή του Ντουμπάι, όπου θα θαυμάσουμε γαζέλες και όρυγχες που ζουν ελεύθερα στην συγκεκριμένη περιοχή. Τέλος καταλήγουμε στις τέντες των βεδουίνων όπου εκεί λαμβάνουν χώρα όλες οι δραστηριότητες. Sandboard (κατάβαση αμμόλοφου με σανίδα) στην έρημο, βόλτα με καμήλες, υποδοχή με αραβικό καφέ, τσάι και χουρμάδες. Και επειδή η περιπέτεια ανοίγει την όρεξη, μέχρι να ετοιμαστεί το δείπνο, μας περιμένουν κάποια πρώτα παραδοσιακά ορντέβρ, ενώ μπορείτε να δροσιστείτε με όσο νερό και αναψυκτικά θέλετε. Κάντε το παραδοσιακό τατουάζ με χέννα, καπνίστε ναργιλέ ενώ μετά το δείπνο η έμπειρη αιγύπτια χορεύτρια της κοιλιάς πραγματικά θα σας μαγέψει ! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Ντουμπάι και διανυκτέρευση


4η ΜΕΡΑ :ΝΤΟΥΜΠΑΙ – Εκδρομή στο Αμπού Ντάμπι 
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την εκδρομή μας για να γνωρίσουμε το Άμπου Ντάμπι  μετά από περίπου 2 ώρες και 190 χιλιόμετρα φτάνουμε στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το μεγαλύτερο και πλουσιότερο εμιράτο από τα 7 που αποτελούν τη χώρα. Θα κινηθούμε στο δρόμο του Σεΐχη Ζάιντ και στην διαδρομή θα περάσουμε από την περιοχή Dubai Marina, την πιο καινούρια περιοχή στο Ντουμπάι με τους περισσότερους ουρανοξύστες και την περιοχή Jebel Ali που αποτελεί την βιομηχανική και κατασκευαστική ζώνη του Ντουμπάι. Εκεί βρίσκονται, το μεγαλύτερο μέχρι και σήμερα τεχνητό λιμάνι στο κόσμο, το λιμάνι Jebel Ali, το τεχνητό νησί του φοίνικα Jebel Ali και το καινούριο αεροδρόμιο(υπό κατασκευή) που θα είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο. Μικρή στάση στη μέση της διαδρομής. Φτάνοντας Άμπου Ντάμπι θα επισκεφτούμε και θα ξεναγηθούμε στο μεγαλοπρεπές τζαμί του Σεΐχη Ζάιντ που είναι φτιαγμένο όλο από μάρμαρο και χρυσό, ενώ μέσα θα δούμε και το μεγαλύτερο μονοκόμματο χειροποίητο χαλί στον κόσμο. Από εκεί θα περάσουμε από την περιοχή με τα 17 παλάτια των γιων του Σεΐχη Ζάιντ για να καταλήξουμε στο παλάτι του Σεΐχη Χαλίφα, τωρινού κυβερνήτη του Άμπου Ντάμπι αλλά και προέδρου της χώρας. Περνώντας από το μεγαλοπρεπές ξενοδοχείο 6 αστέρων Emirates Palace που είναι μέσα με χρυσό, μάρμαρο, γρανίτη και αλάβαστρο σε όλους του τους χώρους (πηγαίνουμε για καφέ κατόπιν διαθεσιμότητας) καταλήγουμε στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του Άμπου Ντάμπι το Marina Mall όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο. Κατά το μεσημέρι αναχώρηση από το εμπορικό και επίσκεψη στο πολιτιστικό χωριό του Άμπου Ντάμπι το Heritage Village. Από εκεί και διασχίζοντας τον δρόμο Corniche που αποτελεί τον ομορφότερο δρόμο στη χώρα, καταλήγουμε σε παραδοσιακό εστιατόριο για ένα πλούσιο γεύμα. Επιστροφή στο Ντουμπάι το απόγευμα .Στην επιστροφή μας κάνουμε στάση για φωτογραφίες στο Yas Island όπου γίνoνται οι αγώνες της Formoula 1. Το απόγευμα αναχωρούμε για το Ντουμπάι, όπου για το βράδυ σας προτείνουμε δείπνο στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο 7 αστέρων, Burj Al Arab. Διανυκτέρευση.Για δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, οι κρατήσεις για δείπνο στο Burj Al Arab θα πρέπει να γίνονται στο γραφείο μας, πριν την αναχώρησή σας.


5η ΜΕΡΑ :ΝΤΟΥΜΠΑΙ 
Πρωινό και ελεύθερη μέρα για μια βόλτα στα εμπορικά κέντρα για να κάνετε τα ψώνια σας. Το βράδυ προτείνουμε να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία στα βάθη της ερήμου σε ένα πολυτελέστατο 5* ξενοδοχείο με ένα μοναδικό πρόγραμμα διασκέδασης και ένα πλουσιότατο δείπνο αποτελούμενο από μοναδικές σπεσιαλιτέ της Αραβικής και της διεθνούς κουζίνας. Οι εμπειρίες που προσφέρει όλο αυτό το πακέτο εκτός από ψυχαγωγικό πρόγραμμα και ποικίλο μενού, είναι και η βόλτα/εκδρομή με άλογα και καμήλες μέσα στην έρημο. (Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον αρχηγό σας). Διανυκτέρευση.


6η ΜΕΡΑ :ΝΤΟΥΜΠΑΙ -ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Ντουμπάι. Ο αντιπρόσωπός μας θα είναι μαζί σας στο check in για να σας βοηθήσει με τα διαδικαστικά. Στο αεροδρόμιο θα έχετε αρκετό χρόνο για αγορές στα αφορολόγητα που πραγματικά αξίζουν να τα επισκεφθείτε. Επιβίβαση στο αεροσκάφος και επιστροφή στην Αθήνα αφήνοντας πίσω μας την χώρα των Σεΐχηδων αλλά παίρνοντας μαζί μας τις καλύτερες αναμνήσεις!!!

 

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ - ΦΩΤΩΝ 2015/2016
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 2ΚΛΙΝΟ ΕΠΙΒ. 1ΚΛΙΝΟΥ ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
22,23,24/12 & 3,4,5/01 Πρωινό,  2 γεύματα ξενάγηση πόλης Ντουμπάι & 'Αμπου Ντάμπι, 1 δείπνο σε τέντα Βεδουϊνων 4* FIRST CENTRAL 860 290 300 EMIRATES
4*SUP EMIRATES GRAND 875 330
5* DELUXE PULLMAN JUMEIRAH LAKE TOWERS/ GRAND MILLENIUM / MEDIA ROTANA 990 435
28 & 29/12 4* FIRST CENTRAL 1025 520
4*SUP EMIRATES GRAND 1110 620
5* DELUXE MEDIA ROTANA 1155 655
5* DELUXE PULLMAN JUMEIRAH LAKE TOWERS/ GRAND MILLENIUM 1195 695
30/12 4* FIRST CENTRAL 975 520
4*SUP EMIRATES GRAND 1055 620
5* DELUXE MEDIA ROTANA 1100 580
5* DELUXE PULLMAN JUMEIRAH LAKE TOWERS/ GRAND MILLENIUM 1140 695
23/12 & 6/01 4* FIRST CENTRAL 720 290 GULF AIR
4*SUP EMIRATES GRAND 735 330
5* DELUXE PULLMAN JUMEIRAH LAKE TOWERS/ GRAND MILLENIUM 850 415
30/12 4* FIRST CENTRAL 895 520
4*SUP EMIRATES GRAND 980 620
5* DELUXE PULLMAN JUMEIRAH LAKE TOWERS/ GRAND MILLENIUM 990 695
  

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα/Ντουμπάι/Αθήνα
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • Πρωινό μπουφέ
  • Μεταφορές από / προς τα αεροδρόμια εξωτερικού
  • Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός / συνοδός
  • Ξενάγηση πόλεως και βόλτα στη Madinat Jumeirah με έλληνα αρχηγό με γεύμα
  • Σαφάρι με τζιπ 4χ4 και δείπνο
  • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Ενημερωτικά έντυπα

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων
  • Νέος δημοτικός φόρος ξενοδοχείων Ντουμπάϊ οπως υπαρχει στην Ιταλια και σε αλλες χωρες. Καταβάλλεται κατά το check-in στο ξενοδοχείο ως εξής (κόστος ανα δωμάτιο την βραδυά):
    5* 20AED (περίπου 5€), 4* 15AED (περίπου 4€), 3* 10AED (περίπου 3€)
  • Φιλοδωρήματα
  • Ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα

Γενικές Παρατηρήσεις -Όροι συμμετοχής 
1) Το προγράμματα των εκδρομών του παρόντος τιμοκαταλόγου αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των Γενικών όρων συμμετοχής (Γ.Ο.Σ) της ιστοσελίδας των διοργανωτών/πωλητών και με κάθε δήλωση συμμετοχής αυτομάτως γίνονται αποδεκτά από τον συμμετέχοντα.
2) Για να ταξιδέψετε θα πρέπει να έχετε διαβατήριο νέου τύπου, το οποίο το εκδίδετε από το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που διαμένετε. Για τις χώρες της Ε.Ε ταξιδεύετε με ταυτότητα ΝΕΟY τύπου με λατινικούς χαρακτήρες.
3) Ισοτιμίες,Ναύλοι & Επιβαρύνσεις: Όλες οι παραπάνω τιμές είναι υπολογισμένες με την τρέχουσα ισοτιμία Ευρώ/Δολαρίου και σε ειδικούς αεροπορικούς ναύλους.Για τον λόγο αυτό, με την κράτησή σας θα πρέπει μα ενημερώνεστε από τους ταξιδιωτικούς συμβούλους για επιβεβαιωση των παραπάνω τιμών της εκδρομής και τυχόν επιβαρύνσεις.
4) Στα οργανωμένα πάκετα οι τιμές είναι υπολογισμένες βάση τα 20 άτομα.Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής,το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να προσαυξήσει το κόστος του πακέτου ή να ακυρώσει την εκδρομή 1 εβδομάδα πριν την αναχώρηση.
5) Όλες οι τιμές για τα δωμάτια των ξενοδοχείων του τιμοκαταλόγου είναι για standard δωμάτια. Για δωμάτια με θέα θάλασσα ή ανώτερης κατηγορίας, υπάχρει επιβάρυνση.
6) Οι αποσκευές μεταφέρονται με ευθύνη των κατόχων, ανεξάρτητα συνοδείας εκπροσώπου του γραφείου και σε περίπτωση φθοράς ή απώλειας, το γραφείο δεν φέρει καμμία ευθύνη.
7) Η εκδρομή ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική ή αντίθετη φορά χωρίς να παραληφθούν οι ξεναγήσεις.
8) Οι τιμές στους τιμοκαταλόγους των εκδρομών μας είναι υπολογισμένες σε ευρώ και είναι κάτ άτομο.