Skip to main content

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ 03/01 απο 395,00

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ

4 ήμερη αεροπορική εκδρομή

03/01/15

1η μέρα 03/01 Σαββάτο Κωνσταντινούπολη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο ώρα 11.40 και πτήση με AEGEANAIRLINESγια την Κωνσταντινούπολη ώρα 13.40.Αφιξη στην Πόλη μετά από μια ώρα . Η γνωριμία μας με τη Βασιλεύουσα θα αρχίσει με το Επταπύργιο και το Μπαλουκλί . Επίσκεψη στο ιστορικό καφενείο του Πιέρ Λοτί όπου πίνοντας τον καφέ μας θα απολαύσουμε την μαγευτική θέα του Κερατίου Κόλπου . Θα ακολουθήσει γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερο απόγευμα στην πλατεία του Τακσίμ όπου μπορείτε να απολαύστε μια βόλτα στο γραφικό πεζόδρομο του Πέραν. Εκεί βρίσκονται οι εκκλησίες της Αγίας Τριάδος και της Παναγίας. Δοκιμάστε τα καταπληκτικά προφιτερόλ στην Patisserie του ‘Saray’ και ψωνίστε τα περίφημα λουκούμια του Χατζημπεκίρ. Σήμερα μπορείτε να απολαύσετε την μαγεία που προσφέρει ένα από τα πιο ιστορικά Χαμάμ της Οθωμανικής Ιστανμπούλ.   Διανυκτέρευση.

2η μέρα 04/01 Κυριακή Πρωινό στο ξενοδοχείο. Επίσκεψη και ξενάγηση στην θρυλική Αγία Σοφία, το μπλε τζαμί (Σουλτάν Αχμέτ), τον βυζαντινό ιππόδρομο όπου βρίσκεται η στήλη του Θεοδοσίου και ο χάλκινος τρίποδας των Δελφών και το παλάτι των Σουλτάνων Τοπ Καπί . Στη συνέχεια επισκεπτόμαστε το Βυζαντινό Υδραγωγείο όπου σήμερα ονομάζεται Γερεμπατάν. Μεταφορά και ελεύθερος χρόνος για να εξερευνήσετε και να ψωνίσετε στη μαγική Κλειστή Αγορά με τα 4.000 μαγαζιά. Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. .. Διανυκτέρευση.

3η μέρα 05/01 Δευτέρα ΚωνσταντινούποληΜετά το πρωινό στο ξενοδοχείο αναχώρηση για την ξενάγηση στο Παλάτι του Ντολμά Μπαχτσέ. Θα ακολουθήσει κρουαζιέρα στα Πριγκηπόνησα τα 4 νησιά διαμάντια, Πρώτη, Αντιγόνη, Χάλκη και Πρίγκηπο. Επίσκεψη στη Χάλκη με την περίφημη Θεολογική Σχολή. Στη Πρίγκηπο ελεύθερος χρόνος για να κάνετε την περιήγηση του νησιού με άμαξες για να θαυμάσετε τα παλιά ελληνικά αρχοντικά και το μαγευτικό τοπίο. Επίσης υπάρχει ελεύθερος χρόνος για όποιον θέλει να επισκεφτεί το Θαυματουργό Αϊ Γιώργη τον Κουδουνά. Γεύμα σε γραφική παραλιακή ταβέρνα. Επιστροφή στη Πόλη. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε κέντρο διασκεδάσεως με φολκλορικά πρόγραμμα φαγητό και ποτό .

4η μέρα 6/1 Τρίτη Κωνσταντινούπολη ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ Πρωινό στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο για προσκύνημα όπου και θα παρακολουθήσουμε των Αγιασμό των Υδάτων στον Κεράτιο Κόλπο από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο . Ξενάγηση και στην εκκλησία των Βλαχερνών όπου για πρώτη φορά εψάλει ο Ακάθιστος Ύμνος. Προαιρετική κρουαζιέρα στα στενά του Βοσπόρου .Έχοντας πλέον πάρει μια γεύση από την Πόλη και έχοντας γεμίσει γλυκές και νοσταλγικές εμπειρίες και συναισθήματα παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα ώρα 15.50 .Άφιξη μετά από μια ώρα και τέλος εκδρομής.

Τιμή συμμετοχής: 395 €

Περιλαμβάνει

1. Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα –Κων/πολη Αθήνα

2. Τρείς διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*στην περιοχή Τακσίμ με μπουφέ πρωινό

3. Τρία γεύματα στην Κων/πολη

4. Περιηγήσεις – ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

5. Κρουαζιέρα στα Πριγκηπόνησα με το εισιτήριο του καραβιού

6. Αρχηγός – Ελληνόφωνος ξεναγός

7. Ταξιδιωτική ασφάλεια

Δεν περιλαμβάνει 

1.Φόρους αεροδρομίων  130 €

2. Εισόδους μουσείων

3. Ποτά, φιλοδωρήματα

4. Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό