Skip to main content

ΓΙΟΡΤΕΣ 2016/17 Ρεβεγιόν στα πιο κοσμοπολίτικα χιονοδρομικά των Ελβετικών & Γαλλικών Άλπεων!ΑΠΟ 1295,00

Αναχώρηση (9ήμερο): 24 Δεκεμβρίου
9 μέρες Ζυρίχη - Ελβετικές Άλπεις - Μον Μπλαν - Γενεύη - Λωζάνη - Κάστρο Σιγιόν - Μοντρέ - Γκστάαντ - Βέρνη - Γκρυγιέρ - Κουρσεβέλ - Βιλλάρς – Γενεύη. Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό και 8 δείπνα.

 

Πρόγραμμα (9 μέρες)
Ημέρα 1  Αθήνα – Ζυρίχη - Ελβετικές Άλπεις 1300μ.
  Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Ζυρίχη με την AEGEAN AIRLINES . Άφιξη και αναχώρηση για το μαγευτικό Βιλλάρ . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο EUROTEL VICTORIA 4* (www.eurotel-victoria.ch ) που βρίσκεται σε ένα ειδυλλιακό τοπίο των Άλπεων, πνιγμένο στο πράσινο και σε υψόμετρο 1300 μ. . Τακτοποίηση και ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ σε μπουφέ.
Ημέρα 2  Χριστούγεννα…σε μια παραμυθένια λευκή συμφωνία
  Ξεκινήστε την γιορτινή μέρα σας με μπουφέ πρόγευμα, αχνιστό καφέ, και… Επισκεφθείτε τη Χριστουγεννιάτικη αγορά στη γειτονική Γκρυγιόν , Στις 17.30 ελάτε στο μπαρ να σιγοτραγουδήσετε με τον πιανίστα μας, να πούμε τα κάλαντα, να σας προσφέρουμε τα παραδοσιακά γλυκίσματα και ακολουθεί το δείπνο μας.
Ημέρα 3  Στην καρδιά του Μον Μπλαν… Σαμονί & στο Μετζέβ !
  Πρωινό μπουφέ και σήμερα θα επισκεφτούμε το γνωστό χιονοδρομικό κέντρο του Σαμονί που αποτελεί το κέντρο συγκέντρωσης της διεθνούς αριστοκρατίας, στους πρόποδες του Λευκού Όρους των Άλπεων, με τα σαλέ και το κέντρο του με τα χαρακτηριστικής ομορφιάς ξύλινα κτίρια. Κορυφαία εμπειρία θεωρείται η βόλτα με το ψηλότερο τελεφερίκ της Ευρώπης. Στη συνέχεια επίσκεψη στο εξίσου φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο του Μετζέβ στα στα 1100μ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο.
Ημέρα 4  Γενεύη - Λωζάνη - Κάστρο Σιγιόν - Μοντρέ
  Πρωινό μπουφέ και αναχώρηση για τη Γενεύη . Θα διέλθουμε τα Μέγαρα των Διεθνών Οργανισμών, όπως ΟΗΕ, Ερυθρού Σταυρού, Τροφίμων, Τηλεπικοινωνιών, κά. Συνεχίζουμε την ημέρα μας με τη γνωριμία της κοσμικής και πανέμορφης Λωζάννης. Θα επισκεφθούμε το παλιό κομμάτι της πόλης, το εμπορικό της κέντρο και τον Καθεδρικό Ναό. Δε θα παραλείψουμε να δούμε και το Ολυμπιακό Μουσείο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής που έχει εδώ την έδρα της. Στη συνέχεια θα διέλθουμε από το μεσαιωνικό, ρομαντικό κάστρο Σιγιόν και θα ολοκληρώσουμε την περιήγησή μας στην Ελβετική Ριβιέρα με την επίσκεψή μας στο Μοντρέ, τόπο παραθερισμού των διασημοτήτων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο.
Ημέρα 5  Γκρυγιέρ - Γκστάαντ…Snow glam!
  Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την πατρίδα της Γραβιέρας την μικροσκοπική Γκρυγιέρ όπου θα επισκεφθούμε το εργαστήρι παραγωγής Γραβιέρας (εφόσον είναι ανοικτό) και το γραφικό χωριουδάκι με το όμορφο κάστρο και τους ντόπιους κατοίκους με πολύχρωμες τοπικές φορεσιές. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Γκστάαντ. Κτισμένο σε υψόμετρο 1050μ. απλώνεται στην κοιλάδα, περιτριγυρισμένο από τις πανύψηλες βουνοκορφές των Άλπεων και διαθέτει τις πιο σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις για χειμερινά σπορ. Απολαύστε τον περίπατό σας περιδιαβαίνοντας τους μικρούς πεζόδρομους, προτού πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για το ξενοδοχείο μας το απόγευμα. Δείπνο.
Ημέρα 6  Στην πρωτεύουσα Βέρνη
  Μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε για την πανέμορφη Βέρνη . Θα δούμε το κτίριο του Κοινοβουλίου, τον Πύργο του ιστορικού ρολογιού, τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό και το παλιό Δημαρχείο. Επισκεφθείτε το πολυκατάστημα Loeb και για τις ωραιότερες σοκολάτες της Ελβετίας την Confisserie Tschirrey. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και δείπνο.
Ημέρα 7  Γαλλικές Άλπεις , Κουρσεβέλ & Snow Elegance!!!
  Μπουφέ πρόγευμα και διασχίζοντας το πανέμορφο κάτασπρο τοπίο με τους ορεινούς όγκους, κάνουμε μια ολοήμερη εκδρομή γνωριμίας στο φημισμένο χιονοδρομικά κέντρο , την βασίλισσα των Άλπεων το Courcevel Ολόκληρη η σημερινή μέρα μας προσφέρει εναλλαγές εντυπώσεων σε ατμόσφαιρα ειδυλλιακή, καθώς θα βρεθούμε μέσα σε περιβάλλον αριστοκρατικό και trendy με πολλές απολαύσεις εντός και εκτός πίστας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο.
Ημέρα 8  Ρεβεγιόν και υποδοχή του 2017 …πυροτεχνήματα στα χιόνια!!
  Μπουφέ πρόγευμα. Χαλαρώστε και χαρείτε την τελευταία μέρα του χρόνου στο πανέμορφο Βίλλαρς! Με περιπάτους και shopping στην πόλη, χαλαρώνοντας στην πισίνα του ξενοδοχείου μας, κάνοντας σκι στις πίστες. Η σημερινή μέρα είναι μια γιορτή! Το βραδάκι στο μπαρ, σας προσφέρουμε ένα απεριτίφ ανοίγοντας το εορταστικό ΡΕΒΕΓΙΟΝ. Τα μεσάνυχτα ελάτε στη βεράντα του ξενοδοχείου, σας προσφέρουμε ένα ποτήρι σαμπάνιας για την υποδοχή του 2017 με θέα τα φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα πάνω από τις βουνοκορφές των Άλπεων!
Ημέρα 9  Βιλλάρς - Γενεύη - Αθήνα
  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Μπουφέ πρόγευμα, ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Γενεύης για τη πτήση προς Αθήνα.

Περισσότερες πληροφορίες
 
Τιμοκατάλογοι 
Ξενοδοχείο: EUROTEL VICTORIA
  24/12/2016 εώς 01/01/2017
Δίκλινο € 1295.00
3ο άτομο € 1295.00
3ο άτομο 
1-12 ετών
€ 1095.00
Μονόκλινο € 1595.00

Περιλαμβάνονται
  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΖΥΡΙΧΗ/ΓΕΝΕΥΗ - ΑΘΗΝΑ με την AEGEAN
  • Οκτώ διανυκτερεύσεις στο επιλεγμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα EUROTEL VICTORIA 4* Sup. στο πανέμορφο Βιλλάρ της Ελβετίας
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, εκδρομές ως ανωτέρω αναλυτικό πρόγραμμα με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Οκτώ δείπνα στο ξενοδοχείο Ελβετία συμπεριλαμβανομένου του Χριστουγεννιάτικου μπουφέ και του Ρεβεγιόν της 31 Δεκ
  • Αρχηγός- συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτικής για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται
  • Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 150 περίπου. Επιβάρυνση από Θεσσαλονίκη € 70 και από άλλες πόλεις € 140, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, φόροι πόλεων, εισιτήρια σε πλοιάρια, τελεφερίκ και γενικά όπου χρειάζεται είσοδος, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, φιλοδωρήματα, ό,τι δεν αναφέρεται στα πιο πάνω προσφερόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.