Skip to main content

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2016 ΓΥΡΟΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ! ΑΠΟ 795,00

ΑΝΑΧ. 22,28 Δεκ. 2016

 7 μέρες

SMART PRICE : Για κρατήσεις έως 30 μέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων

1η μέρα: Αθήνα – Γενεύη – Λωζάννη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση με την AEGEANγια την Γενεύη. Θα διέλθουμε τα Μέγαρα των Διεθνών οργανισμών όπως του ΟΗΕ, Ερυθρού Σταυρού, τηλεπικοινωνιών. Περπατήσετε στην παλιά πόλη με τα λιθόστρωτα και πλακόστρωτα δρομάκια, τις κουκλίστικες αντικερί, τα μικροσκοπικά βιβλιοπωλεία και τα πολυάριθμα εστιατόρια και καφέ . Στην συνέχεια αναχώρηση για Λωζάννη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο DE LA PAIX 4* ( www.hoteldelapaix.net ) στη καρδιά της πόλης . 

2η μέρα: Λωζάννη  – Γκρυγιέρ ( Μοντρέ – Βεβέ )

Πρωινό και αναχώρηση για τη πατρίδα της γραβιέρας, τη μικροσκοπική Γκρυγιέρ και ελεύθερος χρόνος . Στη συνέχεια επιστροφή στη Λωζάννη και γνωριμία με τη πόλη που μας φιλοξενεί. Πεζοί, θα επισκεφτούμε το παλιό κομμάτι της πόλης με τους φιδογυριστούς πεζοδρόμους και τις μικροσκοπικές πλατείες, μέχρι να φτάσουμε στον Γοτθικό, Καθεδρικό Ναό του 12ου αιώνα, χωρίς βέβαια να παραλείψουμε να δούμε το Ολυμπιακό μουσείο, στο Ουσί, της Ολυμπιακής επιτροπής που έχει εδώ την έδρα της και θα απολαύσουμε το καφέ μας. Ελεύθερος χρόνος. Για το βράδυ σάς προτείνουμε να ακολουθήσετε το νυχτερινό μας γύρο στα πιο όμορφα αξιοθέατα της βόρειας όχθης της λίμνης Leman. Πρώτο μας σημεία αναφοράς είναι το κάστρο Chillonπου στέκει αγέρωχα στα περίχωρα του αριστοκρατικού Montreux. Σύντομη στάση για φωτογραφίες στο κάστρο και στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για φαγητό και ρομαντικούς περιπάτους στην πόλη που αποτελεί πόλο έλξης επιφανών επισκεπτών τα τελευταία 150 χρόνια. Το βράδυ μας θα κλείσει με το Vevey, όπου θα φωτογραφηθούμε με φόντο τη λίμνη και το άγαλμα του Charlie Chaplin που πέρασε το τελευταίο μέρος της ζωής του στο πανέμορφο αυτό ησυχαστήριο.

3η μέρα: Λωζάννη – Ιντερλάκεν – Βέρνη – Βασιλεία 

Πρωινό και αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο θέρετρο του Ιντερλάκεν, που είναι χτισμένο στην συμβολή δυο λιμνών με ανθοστόλιστα πάρκα, επιβλητικά ξενοδοχεία και ολόγυρα τις πανύψηλες βουνοκορφές του Jungfraujof. Επόμενη στάση μας η διοικητική πρωτεύουσα Βέρνη . Θα γνωρίσουμε το κτίριο του Κοινοβουλίου, τον Πύργο του Ιστορικού Ρολογιού, τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό και θα περπατήσουμε στα πεζοδρομημένα τμήματα με τα Μεσαιωνικά κτίρια. Αργά το απόγευμα άφιξη στη Βασιλεία και τακτοποίηση  στο ξενοδοχείο EULER 4* Sup (www.hoteleuler.ch ).

4η μέρα: Βασιλεία  – Φράιμπουργκ  

Πρωινό και αναχώρηση για το Φράιμπουργκ από τις γνωστότερες & πλέον φημισμένες πανεπιστημιουπόλεις της Γερμανίας, όπου & θα περιηγηθούμε περιπατητικά. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στη Βασιλεία . Συνεχίζουμε για την καρδιά του μαγευτικού δάσους, τον περίφημο Μέλανα Δρυμό, που είναι γεμάτος με ψηλά κωνοφόρα δέντρα & ξύλινα κουκλίστικα σαλέ. Περιήγηση της πόλης που φιλοξενεί τα περισσότερα μουσεία πολιτισμού και έργων τέχνης της χώρας καθώς και τον υπέροχο καθεδρικό ναό Μύνστερ. Σήμερα η Βασιλεία είναι η ισχυρότερη οικονομικά πόλη της Ελβετίας.

5η μέρα: Βασιλεία  – Καταρράκτες Ρήνου – Ζυρίχη   

Πρωινό για τους καταρράκτες του Ρήνου ένα μεγαλειώδες θέαμα της φύσης που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη καθώς ο υδάτινος όγκος πέφτει με βοή από ψηλά και στην βάση σχηματίζει λίμνη, συνεχίζοντας την αέναη πορεία του προς τις εκβολές του ποταμού. Στη συνέχεια αναχώρηση για την οικονομική πρωτεύουσα της Ελβετίας την Ζυρίχη .Θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στους κεντρικούς πεζοδρόμους, την Μπάνχοφστρασσε, την παλιά πόλη, την εκκλησίαΦράουμινστερ με τα εντυπωσιακά βιτρό του Σαγκάλ, τον Πύργο του ρολογιού, τις γέφυρες ολόγυρα στη γαλήνια λίμνη.Τακτοποίηση σε ένα από τα επιλεγμένα ξενοδοχεία MARRIOTTZURICH5* (www.marriott.com) ή COURTYARDbyMARRIOTTZURICHNORD 4*sup(www.courtyardzurich.com

6η μέρα: Ζυρίχη (  Κονστάνζ – Λιντλαου )       

Πρωινό και ελεύθερη μέρα . Για σήμερα σας προτείνουμε να ακολουθήσετε προαιρετικά την ημερήσια μας εκδρομή στη Γερμανία και συγκεκριμένα σε δύο από τους μεγαλύτερους πόλους έλξης επισκεπτών της Βαυαρίας.

Πρώτο μας σημείο αναφοράς είναι το παραμυθένιο Lindauχτισμένο σε νησί στη λίμνη Κονστάντζα με το ιστορικό του λιμάνι, τα πλακόστρωτα σοκάκια, τα παραδοσιακά ζαχαροπλαστεία και τις υπέροχες εκκλησίες. Ακολουθεί μαγευτική διαδρομή στις όχθες της λίμνης και πέρασμα με το καραβάκι στην ομώνυμη ιστορική πόλη Κονστάντζα , όπου θα περπατήσουμε στο ιστορικό της κέντρο με τα πολυάριθμα εμπορικά κέντρα και τις παραδοσιακές μπυραρίες.

7η μέρα: Ζυρίχη -  Αθήνα

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος αναλόγως με την πτήση της επιστροφής . Μεταφορά στο αεροδρόμιο για τη πτήση της επιστροφής.

Σημείωση: H σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ροή χωρίς καμία παράλειψη. Επιβάρυνση για διαμονή στο MARRIOT 5*, € 80 στο δίκλινο και € 160 ευρώ στο μονόκλινο.

 

ΑΝΑΧ. 22,28 Δεκ. 7 μέρες

                                    SMART PRICE

Τιμή κατ’ άτομο        

 Δίκλινο                                795                 845

3ο άτ. έως 12 ετών               645                  695

Μονόκλινο                           1095               1145

 

Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων € 150.

SMART PRICE : Για κρατήσεις έως 30 μέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων

Περιλαμβάνονται:

• Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΖΥΡΙΧΗ - ΑΘΗΝΑ με SWISS INTERNATIONAL

• Δύο διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο EULER 4* sup στη Βασιλεία

• Δυο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο DELAPAIX 4* 4* sup στη Λωζάννη

• Δύο διανυκτερεύσεις σε ένα από τα MARRIOTT ZURICH 5* ή COURTYARDbyMARRIOTTZURICHNORD4* sup στη Ζυρίχη

• Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά

• Μεταφορές, περιηγήσεις & επισκέψεις με τοπικό κλιματιζόμενο πούλμαν

• Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας

• Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών

• ΦΠΑ

Δεν Περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίων, πόλεων, check point - parking (20€ κατ’ άτομο) αχθοφορικά,

φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία/χώρους, προαιρετικές εκδρομές κ.λπ. που δεν αναφέρονται στα πιο πάνω

περιλαμβανόμενα.