Skip to main content

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΚΟΣΤΑ ΝΤΟΡΑΔΑ (ΣΑΛΟΥ) Μάρτιος 2017 από 395,00

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΣΑΛΟΥ – ΤΑΡΑΓΟΝΑ –ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΠΟΜΠΛΕΤ  ΜΟΝΤΜΠΛΑΝΚ
5, 6 ΗΜΕΡΕΣ 
Αναχωρήσεις: 9, 13, 17, 21, 26/03

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
SALOU PARK RESORT II 3*
SALOU PARK RESORT I 4*

1η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΣΑΛΟΥ - ΤΑΡΑΓΟΝΑ (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ)
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Σαλού (Reus). Ξεκινάμε την περιήγηση μας στο Σαλού και την Ταραγόνα. Το Σαλού είναι πλέον ένα από τα πιο σημαντικά τουριστικά κέντρα της Μεσογείου και προσελκύει χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο. Ιστορικά ήταν σημαντικό εμπορικό λιμάνι της Καταλονίας και πια είναι γνωστό και ως «Ευρωπαϊκή παραλία» λόγω της διεθνούς φήμης του και του κοσμοπολίτικου χαρακτήρα του. Θα θαυμάσουμε το μνημείο του βασιλιά Jaume, τον Παλιό Πύργο (Torre Vella) του 16ου αιώνα για την προφύλαξη της πόλης από τους πειρατές και την αναγεννησιακού ρυθμού εκκλησία. Ελεύθερος χρόνος και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για την Ταραγόνα, την πόλη που στα χρόνια του Αυγούστου Καίσαρα ήταν η 2η σε πληθυσμό πόλη της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Στην Ταραγόνα υπάρχουν πληθώρα κτισμάτων της εποχής τα οποία προστατεύονται από την Unesco ως Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς και βρίσκονται διεσπαρμένα σε δεκατέσσερα σημεία μέσα και γύρω από την πόλη. Μερικά από αυτά που θα θαυμάσουμε στην περιήγηση μας είναι το αμφιθέατρο (anfiteatre romà), χτισμένο τον 2ο αιώνα μ.Χ., η μικρή εκκλησία ρομανικού ρυθμού αφιερωμένη στην Santa Maria del Milagro, η ρωμαϊκή αρένα (Circo romano), το θέατρο (teatre romà), η αγορά (fòrum) κ.α. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, στην περιοχή Σαλού και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και διανυκτέρευση.
2η Ημέρα: ΣΑΛΟΥ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
Πρωινό και αναχώρηση για τη Βαρκελώνη. Η περιήγηση μας ξεκινάει από το λόφο Μοντζουίκ, όπου θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα της πόλης και του λιμανιού. Συνεχίζουμε προς το Ολυμπιακό χωριό & το Ολυμπιακό στάδιο όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες το 1992. Στο Ισπανικό χωριό θα θαυμάσουμε όλες τις γειτονιές των Ισπανικών πόλεων μαζεμένες. Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το εργαστήρι φυσητών γυαλιών. Θα έχετε χρόνο στη διάθεσή σας για φαγητό ή καφέ και να ψωνίσετε διάφορα σουβενίρ. Επόμενος σταθμός το αξιόλογο έργο του διάσημου Γκαουντί - η Σαγράδα Φαμίλια (Άγια Οικογένεια) και ακολουθεί η Πλατεία Καταλονίας με τη διάσημη Ramplas. Θα περπατήσουμε στα σοκάκια της Γοτθικής συνοικίας και θα καταλήξουμε στην Barceloneta, την παλιά παραλία της Βαρκελώνης όπου θα επισκεφθούμε το ενυδρείο της πόλης (έξοδα ατομικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Σαλού. Δείπνο και διανυκτέρευση.
3η Ημέρα: ΒΑΛΕΝΘΙΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ)
Πρωινό και αναχώρηση για τη Βαλένθια, πρωτεύουσα της ομώνυμης Αυτόνομης Κοινότητας και γενέτειρα του διάσημου αρχιτέκτονα Σαντιάγκο Καλατράβα, όπου στην πανοραμική μας περιήγηση θα δούμε το σύμπλεγμα των 3 κτιρίων που σχεδίασε «Πόλη των Τεχνών και της Επιστήμης» πάνω στο πάρκο του ποταμού Τούρια, ενώ στο ιστορικό κέντρο της πόλης θα δούμε το Ταχυδρομείο με τα φτερωτά αγάλματα, το Δημαρχείο, το Ιστορικό Μουσείο, τον επιβλητικό γοτθικό Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Αβοήθητων κ.λπ. Χρόνος ελεύθερος. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το ενυδρείο της πόλης που θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα της Ευρώπης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
4η μέρα ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ GAUDI KAI ΓΗΠΕΔΟ CAMP NOU (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ)
Πρωινό και αναχώρηση για τη Βαρκελώνη. Η σημερινή περιήγηση είναι αφιερωμένη στον διάσημο Αντόνιο Γκαουντί και στις δημιουργίες του. Ξεκινάμε με το Πάρκο Γκουέλ, τον καμβά της δημιουργίας του που βρίσκεται στο λόφο "el Carmel". Το πάρκο Γκουέλ περιέχει δημιουργήματα του Gaudí όπως σιντριβάνια με δράκους όλα διακοσμημένα με το πολύχρωμο μαρμάρινο μωσαϊκό που χαρακτηρίζει την πόλη της Βαρκελώνης. Πίσω από τη βασική είσοδο θα βρείτε ένα τεράστιο φυσικό μπαλκόνι όπου και μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας με θέα σχεδόν όλη την πόλη της Βαρκελώνης. Μέσα στο πάρκο θα βρείτε ένα μικρό σπιτάκι στο οποίο ο ίδιος ο αρχιτέκτονας έχει μείνει σε κάποιο διάστημα της ζωής του. Συνεχίζουμε με το Κάζα Μπατλό (Casa Batlló) στη μέση της λεωφόρου Passeig de Gràcia το οποίο ανακατασκευάστηκε με τις τεχνικές του μοντερνισμού και αρ νουβό και ξεπέρασε κάθε εκκεντρικότητα, οι ντόπιοι το ονομάζουν και Σπίτι των Οστών λόγω της εμφάνισης του. Σειρά έχει το Κάζα Μιλά (Casa Milà), γνωστό και ως Λα Πεδρέρα (La Pedrera) που σημαίνει στα καταλανικά, το λατομείο. Σχεδιάστηκε μεταξύ του 1906 με 1910 και ολοκληρώθηκε το 1912 για να χρησιμοποιηθεί ως κατοικία για την εύπορη οικογένεια Μιλά. Το Πεδρέρα στεγάζει σήμερα ένα μουσείο αφιερωμένο στον Γκαουντί, το εκθεσιακό κέντρο του Καϊσα ντε Καταλούνια, ένα επιπλωμένο διαμέρισμα μουσείο, καθώς και ιδιωτικές κατοικίες που κατοικούνται από απογόνους τον αρχικών κατοίκων. Κλείνοντας το κεφάλαιο Γκαουντί θα επισκεφτούμε το ξακουστό γήπεδο Camp Nou, έδρα της F.C.Barcelona όπου όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να ξεναγηθούν στο γήπεδο και να αγοράσουν σουβενίρ της ομάδας. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
5η Ημέρα: ΠΟΜΠΛΕΤ - ΜΟΝΤΜΠΛΑΝΚ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ)
Πρωινό στο ξενοδοχείο και η ημέρα είναι ελεύθερη στη διάθεση σας. Εναλλακτικά σας προτείνουμε να μας ακολουθήσετε στη σημερινή προαιρετική εκδρομή στο Πομπλέτ και στο Μοντμπλάνκ. Ξεκινάμε την περιήγηση μας με το Πομπλέτ και τη κιστερκιανή μονή που το 1991 ανακηρύχθηκε Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την Unesco. Ολόκληρη η μοναστηριακή εγκατάσταση είναι κτισμένη σε γοτθικό ρυθμό με μοναδική εξαίρεση την μπαρόκ πρόσοψη. Προστατεύεται από τριπλή σειρά τειχών και τα αξιοθέατα είναι τόσα πολλά που δεν μπορούν να καταγραφούν. Ξεχωρίζει ο εσωτερικός περίβολος με την ωραία κρήνη του που κοσμείται από 30 βρύσες και το μοναστηριακό αριστητήριο (τραπεζαρία) του 12ου αιώνα. Συνεχίζουμε με την κωμόπολη Μοντμπλάνκ του 11ου αιώνα που είναι οχυρωμένη με εξαιρετικά καλοδιατηρημένα μεσαιωνικά τείχη, τα οποία περιλαμβάνουν 32 αμυντικούς πυργίσκους. Θα θαυμάσουμε μερικά από τα πολλά αξιοθέατα της, όπως το γοτθικό βασιλικό κάστρο, το Casa Desclergue, το Δημαρχείο και θα περπατήσουμε στην υπόστυλη στοά Cal Malet και στην εβραϊκή οδό που τον 13ο αιώνα αποτελούσε το κέντρο της εβραίικης συνοικίας. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.

ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΔΙΚΛΙΝΟ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

5

9, 13, 17, 21, 26/03

SALOU PARK RESORT II 3*

ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

395€

75€

165€


Περιλαμβάνονται:

  •  Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΣΑΛΟΥ (REUS) – ΑΘΗΝΑ με απευθείας πτήση της AEGEAN.
  •  Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές, με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα.
  •  4 διαν/σεις στο ξενοδοχείο 4R SALOU RARK RESORT II 3 * στο Σαλού με πρωινό και βραδινό
  •  Ταξιδιωτική ασφάλεια (Αστικής Ευθύνης) & Φ.Π.Α.
  •  Ελληνόφωνος Συνοδός – Αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

Δεν περιλαμβάνονται:

  •  Φόροι αεροδρομίου & επίναυλος καυσίμου
  •  Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία όπου απαιτείται
  •  Είσοδοι μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και όπου απαιτείται
  •  Ποτά – αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων και των βραδινών εκδηλώσεων στα ξενοδοχεία.
  •  Ότι ρητώς δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Προαιρετικές εκδρομές:

  •  ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ GAUDI KAI ΓΗΠΕΔΟ CAMP NOU: 50€ το άτομο
  •  ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 60€ το άτομο
  •  ΠΟΜΠΛΕΤ – ΜΟΝΤΜΠΛΑΝΚ : 40 € το άτομο

Στην αναχώρηση 21/03 το πρόγραμμα θα είναι 6ήμερο στην ίδια τιμή!!
Δώρο ελεύθερη ημέρα με προαιρετική εκδρομή στο ΠΑΡΚΟ PORT AVENTURA

Το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της Ισπανίας, το Port Aventura που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το πάρκο της Ντίσνεϊ και τα άλλα γνωστά θεματικά πάρκα. Είναι χωρισμένο σε πέντε θεματικές ενότητες, βασισμένες σε ιστορικούς πολιτισμούς: η Μεσόγειος, η Πολυνησία, η Κίνα, το Μεξικό και η Άγρια Δύση. Επίσης, εδώ βρίσκεται και το γρηγορότερο τρενάκι με ταχύτητα που φτάνει τα 135 χμ/ώρα. Στο πάρκο Port Aventura τα παιδιά θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους ενώ και οι μεγάλοι θα αναπολήσουν τον καιρό που ήταν παιδιά. Ανεβείτε στα ατέλειωτα τρενάκια και διασκεδάστε με τα διάφορα shows που γίνονται σε διάφορες γωνιές του πάρκου. Εντυπωσιακοί χώροι, παιγνίδια, αναπαραστάσεις χωριών και αρχιτεκτονικής από τους ιστορικούς πολιτισμούς και πολλά άλλα διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση. (Κόστος εκδρομής 20€ + εισιτήριο πάρκου)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

  •  H αναχώρηση στις 09/03 πραγματοποιείται με τις προγραμματισμένες πτήσεις της VUELING και η επιστροφή 13/03 με ναυλωμένη πτήση της Aegean. Το πρόγραμμα της τελευταίας μέρα 13/3 θα πραγματοποιηθεί τις προηγούμενες ημέρες

ΠΤΗΣΕΙΣ:

  •  9/3 VY-8101 ATH-BCN 15:10-17:10 LOCAL TIMES
    13/3 A3-4091 REU-ATH 12:05-16:00 LOCAL TIMES
  •  13/3 A3-4090 ATH-REU 09:00-11:15 LOCAL TIMES
    17/3 A3-4091 REU-ATH 15:05-19:00 LOCAL TIMES
  •  21/3 A3-4090 ATH-REU 12:00-14:15 LOCAL TIMES
    26/3 A3-4091 REU-ATH 15:05-19:00 LOCAL TIMES
  •  26/3 A3-4090 ATH-REU 12:00-14:15 LOCAL TIMES
    30/3 A3-4091 REU-ATH 15:05-19:00 LOCAL TIMES

 


 

 

1η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΣΑΛΟΥ - ΤΑΡΑΓΟΝΑ (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ)
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Σαλού (Reus). Ξεκινάμε την περιήγηση μας στο Σαλού και την Ταραγόνα. Το Σαλού είναι πλέον ένα από τα πιο σημαντικά τουριστικά κέντρα της Μεσογείου και προσελκύει χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο. Ιστορικά ήταν σημαντικό εμπορικό λιμάνι της Καταλονίας και πια είναι γνωστό και ως «Ευρωπαϊκή παραλία» λόγω της διεθνούς φήμης του και του κοσμοπολίτικου χαρακτήρα του. Θα θαυμάσουμε το μνημείο του βασιλιά Jaume, τον Παλιό Πύργο (Torre Vella) του 16ου αιώνα για την προφύλαξη της πόλης από τους πειρατές και την αναγεννησιακού ρυθμού εκκλησία. Ελεύθερος χρόνος και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για την Ταραγόνα, την πόλη που στα χρόνια του Αυγούστου Καίσαρα ήταν η 2η σε πληθυσμό πόλη της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Στην Ταραγόνα υπάρχουν πληθώρα κτισμάτων της εποχής τα οποία προστατεύονται από την Unesco ως Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς και βρίσκονται διεσπαρμένα σε δεκατέσσερα σημεία μέσα και γύρω από την πόλη. Μερικά από αυτά που θα θαυμάσουμε στην περιήγηση μας είναι το αμφιθέατρο (anfiteatre romà), χτισμένο τον 2ο αιώνα μ.Χ., η μικρή εκκλησία ρομανικού ρυθμού αφιερωμένη στην Santa Maria del Milagro, η ρωμαϊκή αρένα (Circo romano), το θέατρο (teatre romà), η αγορά (fòrum) κ.α. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, στην περιοχή Σαλού και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και διανυκτέρευση.
2η Ημέρα: ΣΑΛΟΥ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
Πρωινό και αναχώρηση για τη Βαρκελώνη. Η περιήγηση μας ξεκινάει από το λόφο Μοντζουίκ, όπου θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα της πόλης και του λιμανιού. Συνεχίζουμε προς το Ολυμπιακό χωριό & το Ολυμπιακό στάδιο όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες το 1992. Στο Ισπανικό χωριό θα θαυμάσουμε όλες τις γειτονιές των Ισπανικών πόλεων μαζεμένες. Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το εργαστήρι φυσητών γυαλιών. Θα έχετε χρόνο στη διάθεσή σας για φαγητό ή καφέ και να ψωνίσετε διάφορα σουβενίρ. Επόμενος σταθμός το αξιόλογο έργο του διάσημου Γκαουντί - η Σαγράδα Φαμίλια (Άγια Οικογένεια) και ακολουθεί η Πλατεία Καταλονίας με τη διάσημη Ramplas. Θα περπατήσουμε στα σοκάκια της Γοτθικής συνοικίας και θα καταλήξουμε στην Barceloneta, την παλιά παραλία της Βαρκελώνης όπου θα επισκεφθούμε το ενυδρείο της πόλης (έξοδα ατομικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Σαλού. Δείπνο και διανυκτέρευση.
3η Ημέρα: ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Πρωινό και αναχώρηση για τη Βαλένθια, πρωτεύουσα της ομώνυμης Αυτόνομης Κοινότητας και γενέτειρα του διάσημου αρχιτέκτονα Σαντιάγκο Καλατράβα, όπου στην πανοραμική μας περιήγηση θα δούμε το σύμπλεγμα των 3 κτιρίων που σχεδίασε «Πόλη των Τεχνών και της Επιστήμης» πάνω στο πάρκο του ποταμού Τούρια, ενώ στο ιστορικό κέντρο της πόλης θα δούμε το Ταχυδρομείο με τα φτερωτά αγάλματα, το Δημαρχείο, το Ιστορικό Μουσείο, τον επιβλητικό γοτθικό Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Αβοήθητων κ.λπ. Χρόνος ελεύθερος. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το ενυδρείο της πόλης που θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα της Ευρώπης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
4η μέρα ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ GAUDI KAI ΓΗΠΕΔΟ CAMP NOU (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ)
Πρωινό και αναχώρηση για τη Βαρκελώνη. Η σημερινή περιήγηση είναι αφιερωμένη στον διάσημο Αντόνιο Γκαουντί και στις δημιουργίες του. Ξεκινάμε με το Πάρκο Γκουέλ, τον καμβά της δημιουργίας του που βρίσκεται στο λόφο "el Carmel". Το πάρκο Γκουέλ περιέχει δημιουργήματα του Gaudí όπως σιντριβάνια με δράκους όλα διακοσμημένα με το πολύχρωμο μαρμάρινο μωσαϊκό που χαρακτηρίζει την πόλη της Βαρκελώνης. Πίσω από τη βασική είσοδο θα βρείτε ένα τεράστιο φυσικό μπαλκόνι όπου και μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας με θέα σχεδόν όλη την πόλη της Βαρκελώνης. Μέσα στο πάρκο θα βρείτε ένα μικρό σπιτάκι στο οποίο ο ίδιος ο αρχιτέκτονας έχει μείνει σε κάποιο διάστημα της ζωής του. Συνεχίζουμε με το Κάζα Μπατλό (Casa Batlló) στη μέση της λεωφόρου Passeig de Gràcia το οποίο ανακατασκευάστηκε με τις τεχνικές του μοντερνισμού και αρ νουβό και ξεπέρασε κάθε εκκεντρικότητα, οι ντόπιοι το ονομάζουν και Σπίτι των Οστών λόγω της εμφάνισης του. Σειρά έχει το Κάζα Μιλά (Casa Milà), γνωστό και ως Λα Πεδρέρα (La Pedrera) που σημαίνει στα καταλανικά, το λατομείο. Σχεδιάστηκε μεταξύ του 1906 με 1910 και ολοκληρώθηκε το 1912 για να χρησιμοποιηθεί ως κατοικία για την εύπορη οικογένεια Μιλά. Το Πεδρέρα στεγάζει σήμερα ένα μουσείο αφιερωμένο στον Γκαουντί, το εκθεσιακό κέντρο του Καϊσα ντε Καταλούνια, ένα επιπλωμένο διαμέρισμα μουσείο, καθώς και ιδιωτικές κατοικίες που κατοικούνται από απογόνους τον αρχικών κατοίκων. Κλείνοντας το κεφάλαιο Γκαουντί θα επισκεφτούμε το ξακουστό γήπεδο Camp Nou, έδρα της F.C.Barcelona όπου όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να ξεναγηθούν στο γήπεδο και να αγοράσουν σουβενίρ της ομάδας. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
5η Ημέρα: ΠΟΜΠΛΕΤ - ΜΟΝΤΜΠΛΑΝΚ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Πομπλέτ και το Μοντμπλάνκ. Ξεκινάμε την περιήγηση μας με το Πομπλέτ και τη κιστερκιανή μονή που το 1991 ανακηρύχθηκε Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την Unesco. Ολόκληρη η μοναστηριακή εγκατάσταση είναι κτισμένη σε γοτθικό ρυθμό με μοναδική εξαίρεση την μπαρόκ πρόσοψη. Προστατεύεται από τριπλή σειρά τειχών και τα αξιοθέατα είναι τόσα πολλά που δεν μπορούν να καταγραφούν. Ξεχωρίζει ο εσωτερικός περίβολος με την ωραία κρήνη του που κοσμείται από 30 βρύσες και το μοναστηριακό αριστητήριο (τραπεζαρία) του 12ου αιώνα. Συνεχίζουμε με την κωμόπολη Μοντμπλάνκ του 11ου αιώνα που είναι οχυρωμένη με εξαιρετικά καλοδιατηρημένα μεσαιωνικά τείχη, τα οποία περιλαμβάνουν 32 αμυντικούς πυργίσκους. Θα θαυμάσουμε μερικά από τα πολλά αξιοθέατα της, όπως το γοτθικό βασιλικό κάστρο, το Casa Desclergue, το Δημαρχείο και θα περπατήσουμε στην υπόστυλη στοά Cal Malet και στην εβραϊκή οδό που τον 13ο αιώνα αποτελούσε το κέντρο της εβραίικης συνοικίας. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.

ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΔΙΚΛΙΝΟ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

5-6

9, 13, 17, 21, 26/03

SALOU PARK RESORT I 4*

ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

495€

100€

165€


Περιλαμβάνονται:

  •  Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΣΑΛΟΥ (REUS) – ΑΘΗΝΑ με απευθείας πτήση της AEGEAN.
  •  Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές, με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα.
  •  4 διαν/σεις στο ξενοδοχείο 4R SALOU RARK RESORT I 4 * στο Σαλού με πρωινό και βραδινό
  •  Ταξιδιωτική ασφάλεια (Αστικής Ευθύνης) & Φ.Π.Α.
  •  Ελληνόφωνος Συνοδός – Αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

Δεν περιλαμβάνονται:

  •  Φόροι αεροδρομίου & επίναυλος καυσίμου
  •  Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία όπου απαιτείται
  •  Είσοδοι μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και όπου απαιτείται
  •  Ποτά – αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων και των βραδινών εκδηλώσεων στα ξενοδοχεία.
  •  Ότι ρητώς δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Προαιρετικές εκδρομές:

  •  ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ GAUDI KAI ΓΗΠΕΔΟ CAMP NOU: 50€ το άτομο

Στην αναχώρηση 21/03 το πρόγραμμα θα είναι 6ήμερο στην ίδια τιμή!!
Δώρο ελεύθερη ημέρα με προαιρετική εκδρομή στο ΠΑΡΚΟ PORT AVENTURA

Το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της Ισπανίας, το Port Aventura που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το πάρκο της Ντίσνεϊ και τα άλλα γνωστά θεματικά πάρκα. Είναι χωρισμένο σε πέντε θεματικές ενότητες, βασισμένες σε ιστορικούς πολιτισμούς: η Μεσόγειος, η Πολυνησία, η Κίνα, το Μεξικό και η Άγρια Δύση. Επίσης, εδώ βρίσκεται και το γρηγορότερο τρενάκι με ταχύτητα που φτάνει τα 135 χμ/ώρα. Στο πάρκο Port Aventura τα παιδιά θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους ενώ και οι μεγάλοι θα αναπολήσουν τον καιρό που ήταν παιδιά. Ανεβείτε στα ατέλειωτα τρενάκια και διασκεδάστε με τα διάφορα shows που γίνονται σε διάφορες γωνιές του πάρκου. Εντυπωσιακοί χώροι, παιγνίδια, αναπαραστάσεις χωριών και αρχιτεκτονικής από τους ιστορικούς πολιτισμούς και πολλά άλλα διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση. (Κόστος εκδρομής 20€ + εισιτήριο πάρκου)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

  •  H αναχώρηση στις 09/03 πραγματοποιείται με τις προγραμματισμένες πτήσεις της VUELING και η επιστροφή 13/03 με ναυλωμένη πτήση της Aegean. Το πρόγραμμα της τελευταίας μέρα 13/3 θα πραγματοποιηθεί τις προηγούμενες ημέρες

ΠΤΗΣΕΙΣ:

  •  9/3 VY-8101 ATH-BCN 15:10-17:10 LOCAL TIMES
    13/3 A3-4091 REU-ATH 12:05-16:00 LOCAL TIMES
  •  13/3 A3-4090 ATH-REU 09:00-11:15 LOCAL TIMES
    17/3 A3-4091 REU-ATH 15:05-19:00 LOCAL TIMES
  •  21/3 A3-4090 ATH-REU 12:00-14:15 LOCAL TIMES
    26/3 A3-4091 REU-ATH 15:05-19:00 LOCAL TIMES
  • 26/3 A3-4090 ATH-REU 12:00-14:15 LOCAL TIMES
    30/3 A3-4091 REU-ATH 15:05-19:00 LOCAL TIMES