Skip to main content

Β Α Ρ Κ Ε Λ Ω Ν Η Πάσχα 2017 από 530,00

6 ημέρες
13/4



1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και πτήση για Βαρκελώνη. Παραλαβή των αποσκευών και μεταφορά με το λεωφορείο μας στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.

2η ΗΜΕΡΑ: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (περιήγηση)
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε την περιήγησή μας. Μεταξύ άλλων θα δούμε το μνημείο του Κολόμβου στο λιμάνι, τη Μπαρτσελονέτα. Στη συνέχεια ανεβαίνουμε στο λόφο Μονζουίκ απ’ όπου μπορείτε να δείτε πανοραμικά όλη την πόλη. Συνεχίζουμε με τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του 1992, το νέο Καθεδρικό Ναό του Γκαουντί, τη Sagrada Familia (Αγία Οικογένεια), σημείο κατατεθέν της Καταλανικής πρωτεύουσας, καθώς και τα περίφημα Casa Batllo και Casa Mila. Η περιήγησή μας θα τελειώσει στη Γοτθική συνοικία όπου θα δούμε την Plaza Real, το Δημαρχείο και άλλα αξιοθέατα της περιοχής. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η ΗΜΕΡΑ: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (ελεύθερη ημέρα)
Ελεύθερη ημέρα στη διάθεσή σας, να την εκμεταλλευτείτε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Η Βαρκελώνη αποτελεί έναν προορισμό ιδανικό για τον επισκέπτη που ενδιαφέρεται για την τέχνη, για εκείνον που θέλει να χαλαρώσει, για το φίλαθλο και φυσικά για όσους θέλουν να διασκεδάσουν. Πρόκειται για την πόλη που αξιοποίησε, ίσως καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη, την ολυμπιακή της εμπειρία το 1992 και μετατράπηκε σε μια κοσμοπολίτικη μεγαλούπολη.

4η ΗΜΕΡΑ: ΓΙΡΟΝΑ – ΦΙΓΚΕΡΕΣ (προαιρετική)
Πρωινό και σήμερα μπορείτε να ακολουθήσετε, προαιρετικά, την εκδρομή μας. Αναχώρηση το πρωί για την ιστορική πόλη της Γιρόνα, όπου θα θαυμάσουμε μεταξύ άλλων τον καθεδρικό ναό και την εβραϊκή συνοικία. Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια του κάστρου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Figueres, όπου βρίσκεται το μουσείο - θέατρο του διάσημου ζωγράφου Salvador Dali. Αφεθείτε στη σουρεαλιστική ατμόσφαιρα των έργων του, από τα πρώτα χρόνια της καλλιτεχνικής του δραστηριότητας ως και τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Βγαίνοντας από το μουσείο, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την Καθολική εκκλησία του Αγ. Παύλου. Θαυμάστε τη Γοτθική αρχιτεκτονική του με τις τοξωτές οροφές και την απλότητα του ναού. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε εκτός των άλλων, το Μουσείο Κοσμημάτων καθώς και το Μουσείο Παιχνιδιών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΝΤΣΕΡΑΤ (προαιρετική)
Μετά το πρόγευμα, όσοι επιθυμούν μπορούν να επιλέξουν την προαιρετική εκδρομή στο Μοντσεράτ. Βρίσκεται βορειοδυτικά της Βαρκελώνης σε απόσταση περίπου μίας ώρας. Είναι μοναστήρι των Βενεδικτίνων και η ιστορία του ξεκινάει από το 880 μ.Χ. περίπου όταν μια ομάδα παιδιών είδε ένα φώς να κατεβαίνει στα βουνά του Μοντσεράτ. Τα παιδιά άκουσαν ψαλμωδίες και έτρεξαν αμέσως να το πούνε στους γονείς τους. Οι γονείς τους έτρεξαν προς το σημείο εκείνο, όπου διαπίστωσαν ότι ήταν αληθή όλα εκείνα που τους είπαν τα παιδιά τους. Αυτό επαναλαμβανόταν καθημερινά μέχρι που πήγαν και ερεύνησαν το σπήλαιο, όπου βρήκαν το ξυλόγλυπτο άγαλμα της Παναγίας με τον Χριστό. Φημολογείται ότι είναι έργο του Αγίου Λουκά 50 μ.Χ και ότι οι Μαυριτανοί το μετέφεραν και το έκρυψαν στο σπήλαιο. Επιστροφή στη Βαρκελώνη.

6η ΗΜΕΡΑ: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο, για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ/ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Στην τιμή περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ-ΑΘΗΝΑ με πτήσεις της Vueling.
  • Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα.
  • Πέντε (5) διανυκτερεύσεις στη Βαρκελώνη.
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων σε δίκλινο δωμάτιο.
  • Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο.
  • Αρχηγός/ξεναγός του γραφείου μας (ελληνόφωνος).
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ο δημοτικός φόρος στα ξενοδοχεία (εάν ζητηθεί τον πληρώνετε απευθείας στο ξενοδοχείο).
  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.
  • Είσοδοι σε μουσεία, ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους.
  • Γεύματα.
  • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.
  • Ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.


Προαιρετικές ολοήμερες εκδρομές (για ελάχιστη συμμετοχή 20 ατόμων):

  • ΓΙΡΟΝΑ-ΦΙΓΚΕΡΕΣ
  • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΜΟΝΤΣΕΡΑΤ

ΠΤΗΣΕΙΣ VUELING

  • 13/04 AΘΗΝΑ-BAΡΚΕΛΩΝΗ VY 8101 14.20 – 16.30
  • 18/04 ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ-ΑΘΗΝΑ VY 8100 09.50 – 13.40

ΗΜ.

ΑΝΑΧ/ΣΗ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙO

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

2-ΚΛΙΝΟ
3-ΚΛΙΝΟ

1-ΚΛΙΝΟ

ΦΟΡΟΙ
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ

6

13/4

ABBA GARDEN 4*

(ή παρόμοιο)

Πρωινό

530€

+190€

145€

Οι τιμές είναι κατ’ άτομο