Skip to main content

ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ - ΚΟΣΤΑ ΝΤΕΛ ΣΟΛ 7 ημερες Μαιος-Ιουνιος 2015 απο 635,00

ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ / 6 ΝΥΧΤΕΣ

1η μέρα ΑΘΗΝΑ – ΜΑΛΑΓΑ  - ΓΡΑΝΑΔΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Μάλαγα. Άφιξη στην Μάλαγα και ξεκινάμε την πανοραμική ξενάγηση της πόλης όπου μεταξύ άλλων θα δούμε τον καθεδρικό ναό , το μουσειο Πικάσο, την παλιά πόλη όπου δεσπόζει ο πεζόδρομος LARIOS, την Αλαμέδα και το κάστρο της ALCAZABA. Αναχώρηση για Γρανάδα, ένα όνειρο ήχων και χρωμάτων, στους πρόποδες της ολόλευκης Sierra Nevada. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο σε μπουφέ , διανυκτέρευση.

2η μέρα ΓΡΑΝΑΔΑ

Mετά το πρωινό ξεκινάει η ξενάγηση πόλης που κυριαρχείται από την πληθωρική ομορφιά της Αλάμπρας - ένα αριστούργημα τέχνης και αφάνταστης λεπτομέρειας στη διακόσμηση, φτιαγμένο από γύψο, μάρμαρο και τούβλο, της οποίας το όνομά έχει αραβική ρίζα και σημαίνει "κόκκινο κάστρο". Χτισμένη σε έναν πέτρινο λόφο, στις εκβολές του ποταμού Darro, προστατευμένη από βουνά και περικυκλωμένη από δάσος, ανάμεσα στις παλαιότερες συνοικίες της πόλης, η Αλάμπρα ήταν αρχικά σχεδιασμένη για στρατιωτική περιοχή από τα μέσα όμως του 13ου αιώνα έγινε και η κατοικία βασιλέων. Επίσης, θα επισκεφθούμε τους υπέροχους κήπους του Generalife, ενός ανεξάρτητου παλατιού, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την Αλάμπρα και αποτελούσε τόπο χαλάρωσης των βασιλέων. Δείπνο σε μπουφέ , διανυκτέρευση.

 3η μέρα ΓΡΑΝΑΔΑ – ΚΟΡΔΟΒΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ

Μετά το πρωινό αρχίζει η οδική μας εκδρομή στην Κόρδοβα, την πόλη που ήταν κάποτε πρωτεύουσα του πιο δυνατού βασιλείου του Ισλάμ, πνευματικό και διοικητικό κέντρο, η πιο πολιτισμένη πρωτεύουσα στην Ευρώπη. Θα περιπλανηθούμε στα γραφικά στενά της Εβραϊκής συνοικίας όπου βρίσκεται η ψυχή της παραδοσιακής Κόρδοβας με τα υπέροχα Πάτιος. Θα επισκεφθούμε το κέντρο της πόλης, το θαυμαστό Τζαμί Μεσκίτα, σιωπηλό τέμενος σήμερα, με 850 ασπροκόκκινες κολόνες, αψίδες από μάρμαρο και ψιλοδουλεμένο ξύλο, μεγαλόπρεπο απομεινάρι του ισχυρού χαλιφάτου της Κόρδοβας και στην καρδιά του οποίου δεσπόζει ένας χριστιανικός ναός. Άφιξη στη Σεβίλλη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Δείπνο σε μπουφέ , διανυκτέρευση.

4η μέρα   ΣΕΒΙΛΛΗ

Στη σημερινή πρωινή μας ξενάγηση θα αφεθούμε στη γοητεία της πόλης της Κάρμεν χτισμένη στις όχθες του πολυτραγουδισμένου Γουαδαλκιβίρ. Θα περιπλανηθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης, την περίφημη Σάντα Κρουθ με τα γραφικά στενά, τα ανθοστόλιστα μπαλκόνια και τα πλέον καλαίσθητα Πάτιος σε όλη την Ισπανία. Θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό Ναό της πόλης, 3ο σε μέγεθος παγκοσμίως, και θα συνεχίσουμε με την επίσκεψη στο Αλκάθαρ, το βασιλικό ανάκτορο στην Σεβίλλη που είχε κάποτε την πρόθεση να ανταγωνιστεί σε ομορφιά την περίφημη Αλάμπρα. Η ξενάγησή μας θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψη σε δύο από τις εντυπωσιακότερες πλατείες σε όλη την χώρα. Την Πλατεία της Ισπανίας και την Πλατεία της Αμερικής. Για το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε Φλαμένγκο στην πατρίδα του και να αφεθείτε στον έντονο και γεμάτο πάθος ρυθμό του. Δείπνο σε μπουφέ , διανυκτέρευση.

5η μέρα  ΣΕΒΙΛΛΗ – ΧΕΡΕΘ ΝΤΕ ΛΑ ΦΡΟΝΤΕΡΑ – ΚΑΝΤΙΘ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ – ΑΛΓΚΕΘΙΡΑΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για μια εκπληκτική εκδρομή στην καρδιά της Ανδαλουσίας. Πρώτη στάση στη διαδρομή μας το Χερέθ το οποίο φημίζεται για τα τα κεράσια του και για το ποτό sherry. Επόμενη στάση στη διαδρομή μας το Κάντιθ μια από τις αρχαιότερες πόλεις της Ανδαλουσίας με πολλές πολιτισμικές επιρροές (αραβική , εβραϊκή, χριστιανική). Στη συνέχεια αφήνοντας πίσω μας το βράχο του Γιβραλτάρ φτάνουμε στο λιμάνι του Αλγκεθίρας.  Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Δείπνο σε μπουφέ , διανυκτέρευση.

6η μέρα ΑΛΓΚΕΘΙΡΑΣ – ΡΟΝΤΑ – ΜΑΡΜΠΕΓΙΑ - ΜΑΛΑΓΑ

Η μαγεία της Ανδαλουσίας συνεχίζεται καθώς αναχωρούμε για τα λευκά χωριά Pueblos Blancos και συγκεκριμένα την Ρόντα  , κτισμένη πάνω σε μια χαράδρα 100 μέτρων να χωρίζει την πόλη στα δυο. Θα περπατήσουμε στην παλιά πόλη, με τα όμορφα κτήρια – παλάτια , θα επισκευθούμε την αρένα την παλαιότερη της Ισπανίας και τέλος από το φρούριο από όπου  θα απολάυσουμε μια θέα που σου κόβει την ανάσα. Στη συνέχεια θα δούμε τα κοσμοπολίτικα θέρετρα της ακτής του ήλιου  Costa Del Sol την Marbella, Benalmadena, Puerto Banus για να καταλήξουμε στην Μάλαγα.  Δείπνο σε μπουφέ , διανυκτέρευση.

7η μέρα ΜΑΛΑΓΑ  - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και  λίγος χρόνος ελεύθερος  στη διάθεση σας. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα. 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια  οικονομικής θέσης ΑΘΗΝΑ – ΜΑΛΑΓΑ - ΑΘΗΝΑ ΜΕ SWISS  
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία  4 αστέρων
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
  • 6 δείπνα στο ξενοδοχείο σε μπουφέ 
  • Μεταφορές από / προς αεροδρόμια / ξενοδοχεία εξωτερικού
  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν για όλες τις μετακινήσεις όπως αναφέρει το πρόγραμμα
  • Έμπειρος αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας
  • Ενημερωτικά έντυπα / χάρτες
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφάλεια ταξιδιού (αστικής ευθύνης) – Ιατρική ταξιδιωτική ασφάλιση.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων
  • Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
  • Ότι ρητώς δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα  ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.  

 

ΕΚΔΡΟΜΗ

ΗΜ.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΔΙΚΛΙΝΟ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙΚΟ

ΦΟΡΟΙ

ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ - ΚΟΣΤΑ ΝΤΕΛ ΣΟΛ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Γρανάδα- Κόρδοβα-Σεβίλλη–Κάντιθ-Χερέθ-Αλγεθίρας-Ρόντα-Μάλαγα

7

29/04,06/05,03/06,10/06,17/06

635,00€

825,00€

575,00€

145,00€ LX