Skip to main content

Λευκές νύχτες στο Μπέργκεν & Όσλο 21 Ιουν

5 μέρες Όσλο - κρουαζιέραστα Φιόρδ - Μπέργκεν με πτήσεις της LUFTHANSA, διαμονή σε επιελγμένα ξενοδοχεία με πρωινό μουφέ καθημερινά, εισιτήρια τραίνου για τη διαδρομή ΦΛΑΜ-ΜΥΡΝΤΑΛ-ΦΛΑΜ, δίωρη κρουαζιέρα στο φιόρδ της Νορβηγίας του Σόγκιενφιορδ.

 

Μέρα:
Αθήνα – Όσλο

Πρωινή πτήση μέσω Φρανκφούρτης για τη νορβηγική πρωτεύουσα το Όσλο. Άφιξη και απευθείας ξενάγηση στη πόλη με το Κοινοβούλιο και το παλάτι, το Δημαρχείο, το πάρκο Φρόγκνερ και με το εντυπωσιακό μουσείο Κον Τίκι. Μεταφορά και τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο RADISSON BLU SCANDINAVIA (www.radissonblu.com) κοντά στο Βασιλικό Παλάτι της πόλης.

 

Μέρα:
… με την εμπειρία του Flam train στο Μύρνταλ & κρουαζιέρα στα Φιόρδ – Μπέργκεν

Πρόγευμα. Μέσα από μια διαδρομή με το πούλμαν απίστευτης ομορφιάς, όπου εναλλάσσονται χωριουδάκια διάσπαρτα μέσα σε καταπράσινα λιβάδια, ποτάμια, βουνά, φθάνουμε στον σταθμό του Φλαμ, όπου μας περιμένει να επιβιβαστούμε το παραδοσιακό τρενάκι. Αφού διασχίσουμε τη κοιλάδα του Φλαμ, άφιξη στο μοναχικό σταθμό του βουνού Μύρνταλ. Απολαύστε την υπέροχη θέα που προσφέρει το γραφικό νορβηγικό τοπίο πριν πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για το Φλαμ και συνεχίσουμε τη σημερινή μας εμπειρία εν πλω μέχρι το Γκούντβαγκεν. Επιβίβαση στο φέρρυ για μια δίωρη κρουαζιέρα σε ένα από τα ομορφότερα φιόρδ και μεγαλύτερου της Νορβηγίας του Σόγνιεφιορδ. Από το Γκουντβάγκεν θα συνεχίσουμε το υπέροχο ταξίδι μας με προορισμό το πανέμορφο Μπέργκεν & διαμονή στο κεντρικότατο ξενοδοχείο RADISSON BLU NORGE 4*sup (www.radissonblu.com).

 

Μέρα:
Μπέργκεν & στη ψαραγορά του λιμανιού

Πρωινό και σήμερα θα γνωρίσουμε τη πόλη του Μπέργκεν με τα εξαιρετικά ξύλινα παραδοσιακά σπιτάκια, χτισμένη ανάμεσα σε φιόρδ, στις όχθες της λίμνης Νόρντες. Mε το παραδοσιακό τελεφερίκ (έξοδα ατομικά) θα ανεβούμε στην περιοχή «Παράδεισος» όπου θα δούμε πανοραμικά τη πόλη και τα φιόρδ. Το βράδυ επισκεφτείτε τη πολύβουη ψαραγορά του Μπέργκεν για να δοκιμάσετε ψαρομεζέδες και μπύρα.

 

Μέρα:
Μπέργκεν

Πρόγευμα και ολόκληρη η μέρα στη διάθεση σας. Επισκεφθείτε προαιρετικά (έξοδα ατομικά) με τον οδοντωτό το λόφο Floien και να θαυμάσετε την πόλη πανοραμικά. Φορτίστε καλά τις φωτογραφικές μηχανές γιατί θα θέλετε να απαθανατίσετε την πανέμορφη θέα!

 

Μέρα:
Μπέργκεν – Αθήνα
Πρωινό μπουφέ και μεταφορά στο αεροδρόμιο του Μπέργκεν για την επιστροφή μας στην Αθήνα μέσω Φρανκφούρτης.

Τιμή κατ' άτομο
Αναχωρήσεις 21 Ιουν., 5 μέρες
   
 SMART PRICE έως 20 Μαίου 
Δίκλινο9851090
3ο άτ. έως 12 ετ.695755
Μονόκλινο12551355
Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 180.
Επιβάρυνση από άλλες πόλεις € 130.

Περιλαμβάνονται:
     Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ- ΟΣΛΟ & ΜΠΕΡΓΚΕΝ-ΑΘΗΝΑ μέσω Φρανκφούρτης με LUFTHANSA
     Μια διαν/ση στο RADISSON BLU SCANDINAVIA ή παρόμοιο στο Όσλο
     Τρεις διαν/σεις στο RADISSON BLU NORGE ή παρόμοιο στο Μπεργκεν
     Πρωινό μπουφέ καθημερινά
     Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
     Ξεναγός στο Όσλο & το Μπέργκεν
     Εισιτήριο τρένου FLAM Railway για τη διαδρομή ΦΛΑΜ- ΜΥΡΝΤΑΛ-ΦΛΑΜ
     Δίωρη κρουαζιέρα στο φιόρδ της Νορβηγίας του Σόγκιενφιορδ (Φλαμ- Γκουντβάγκεν)
     Αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας
     Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
     Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:
     Φόροι αεροδρομίων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, έξοδα πλοιαρίων & οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.
Σημείωση:
     Το πρόγραμμα ενδέχεται να υλοποιηθεί με αντίστροφη φορά χωρίς καμιά παράλειψη