Skip to main content

ΒΑΡΣΟΒΙΑ Πάσχα 2017 από 445,00

ΑΝΑΧ. : 28 Απριλίου
4 ημέρες

1η μέρα:Aθήνα - Βαρσοβία ξενάγηση πόλης – Πάρκο «Βασιλικά Λουτρά»
Συγκέντρωση στο Ελ. Βενιζέλος και απευθείας πτήση με την AEGEAN AIRLINES για τη Βαρσοβία. Άφιξη , μεταφορά και γνωριμία με την πόλη. Θα δούμε τη Πλατεία του Κάστρου με τη κολώνα του Ζιγισμούνδου , το Βασιλικό Κάστρο, τη πλατεία της Νίκης, το μνημείο των Ηρώων του Γκέτο το μοναδικό μέρος που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς των Ναζί, το άγαλμα της Σειρήνας και το πάρκο Λαζένκι πρώην θερινή κατοικία του τελευταίου βασιλιά μονάρχη . Τελευταία μας στάση το μεγαλύτερο πάρκο της πόλης, τα λεγόμενα «Βασιλικά Λουτρά» που έχει έκταση 760 στρέμματα, στα οποία βρίσκονται διάσπαρτοι θεματικοί κήποι, μνημεία αφιερωμένα σε θεούς και καλλιτέχνες (ξεχωρίζει το μνημείο του Σοπέν γύρω από το οποίο οργανώνονται εκδηλώσεις), σιντριβάνια και λίμνες, παλάτια, αμφιθέατρα, καφενεδάκια, μονοπάτια και γέφυρες, κάτω από τις οποίες σουλατσάρουν κύκνοι, σκιουράκια και παγόνια. Εκεί επίσης βρίσκεται το υπέροχο Παλάτι στο Νερό. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο RADISSON 5* ( www.sheraton.com ) .

2η μέρα: Βαρσοβία ¬–Wilanow Παλάτι
Πρωινό και θα ξεναγηθούμε στο Παλάτι Wilanow που οι ντόπιοι το αποκαλούν «Μικρές Βερσαλλίες». Πρόκειται για το θερινό παλάτι του Πολωνού βασιλιά Jan Sobieski.Θα έχετε την τους κομψούς κήπους και τις ρομαντικές λιμνούλες, για να θαυμάσετε μια αξιόλογη συλλογή ζωγραφικών πινάκων και αφισών του 16ου - 19ου αιώνα. Χρόνος ελεύθερος για να περπατήσετε στη Βασιλική Οδό (Krakowskie Przedmiescie),που είναι από τους πιο ωραίους πεζόδρομους της Ευρώπης, η Βασιλική Οδός έχει μήκος περίπου 4 χλμ. και αποτελείται από τέσσερις επιμέρους δρόμους

3η μέρα: Βαρσοβία - Ζελατόβα Βόλα
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την Ζελατόβα Βόλα , την γενέτειρα του Σοπέν , για να επισκεφθούμε το σπίτι που μεγάλωσε ο μεγάλος μουσουργός και σήμερα λειτουργεί σαν μουσειακός χώρος και είναι περιτριγυρισμένος από εκπληκτικούς καταπράσινους κήπους .

4η μέρα: Βαρσοβία – Αθήνα
Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος μέχρι τη μεταφορά για το αεροδρόμιο για τη πτήση της επιστροφής στην Αθήνα .

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να
παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.


ΑΝΑΧ. : 28 Απριλίου 4 ημέρες

Τιμή Κατά άτομο
Δίκλινο                        445
3ο άτ έως 12 ετών      395
Μονόκλινο                  565

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 150
Επιβάρυνση από Θεσ/νίκη € 70 και από άλλες πόλεις € 140 με την AEGEAN. (αναλόγως με τη διαθεσιμότητα)

Περιλαμβάνονται:

  •  Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΒΑΡΣΟΒΙΑ-ΑΘΗΝΑ με AEGEAN AIRLINES
  •  Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο RADISSON 5* ή παρόμοιο
  •  Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  •  Μεταφορές, ξεναγήσεις & εκδρομές σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα
  •  Έμπειρος συνοδός – ξεναγός ( όπου χρειάζεται )
  •  Είσοδοι Wilanow Palace & Park, Zelazowa Wola
  •  Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων ,Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, πάρκα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, φόροι αεροδρομίων, ό,τι αναφέρεται προαιρετικό και ό,τι δεν αναφέρεται.