Skip to main content

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2016 ΚΡΑΚΟΒΙΑ-ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΑΠΟ 395,00!!!!

SPECIALOFFER!
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΗ
Κρακοβία-Αλατορυχεία-Άουσβιτς-Τσεστοχοβα-Βροτσλαβ-Ζακόπανε
5 Ημέρες αεροπορικώς
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 23-27/12/2016
Οι τιμές είναι earlybooking και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό κρατήσεων με έγκαιρη προκαταβολή έως 31/10

1η μέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ-ΑΛΑΤΩΡΥΧΕΙΑ ΒΙΕΛΙΤΣΚΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Κρακοβία . Άφιξη στην πρωτεύουσα της Πολωνίας στο παρελθόν, σημαντικό πόλο έλξης τουριστών σήμερα. Ακολουθεί ξενάγηση στα αξιοθέατα της πόλης, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε την μεγάλη μεσαιωνική πλατεία με την εκκλησία Μαριάτσκι αφιερωμένη στην Παναγία. Στην πλατεία επίσης θα δούμε το αναγεννησιακού ρυθμού κτίριο Σουκιένιτσε γύρω από το οποίο  παλαιότερα γινόταν το παζάρι της πόλης. Σήμερα πάρα πολλές εκθέσεις αλλά και υπαίθρια bazaar διοργανώνονται γύρω του. Αναχώρηση για την Βιελίτσκα όπου τα αλατωρυχεία της αποτελούν σήμερα την ζωντανή απόδειξη του πανέμορφου και ιδιαίτερου κόσμου μας. Στις υπόγειες στοές του αρκετά εκατοντάδες μέτρα χαμηλότερα από την επιφάνεια της γης, θα δούμε εκκλησίες ολόκληρες σκαλιστές πάνω στο αλάτι, αίθουσες συναυλιών, ομοιώματα του Ιησού, πάγκους , Αγιες Τράπεζες, όλα φτιαγμένα και σκαλισμένα πάνω στο αλάτι. Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.Το βράδυ θα απολαύσουμε το εορταστικό Χριστουγεννιάτικο δείπνο στο ξενοδοχείο μας .

2η μέρα: ΚΡΑΚΟΒΙΑ-ΑΟΥΣΒΙΤΣ

Ξενάγηση στο εντυπωσιακό Βασιλικό Κάστρο στο λόφο Βάβελ, τον Καθεδρικό Ναό με τους Βασιλικούς τάφους και την Καμπάνα, το πανεπιστήμιο Γιαγκελονιάν.  Αργότερα θα επισκεφθούμε το ειδικά διαμορφωμένο μουσειακό χώρο του Άουσβιτς / Μπιρκενάου, όπου κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της ιστορίας έλαβε χώρα από τους Ναζί και πάνω από 2.000.000 άτομα βρήκαν το θάνατο. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η μέρα :ΚΡΑΚΟΒΙΑ-ΤΣΕΣΤΟΧΟΒΑ

Πρωινό και αναχώρηση (προαιρετικά) για την Τσεστοχόβα με το μοναστήρι της Γιάσνα Γκόρα, όπου θα έχουμε σύντομη επίσκεψη στο παρεκκλήσι της μονής. Η "Μαύρη Μαντόνα" ή Τσεστοχόβα είναι το μεγαλύτερο θρησκευτικό κειμήλιο της Ρωμαιοκαθολικής Πολωνίας. Πρόκειται για μια πολύ παλαιά Βυζαντινή εικόνα της Παναγίας, η οποία ακριβώς λόγω της παλαιότητάς της έχει μαύρο χρώμα, από το οποίο και πήρε το όνομα της.  Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο ξενοδοχείο.

4η μέρα:ΚΡΑΚΟΒΙΑ-ΒΡΟΤΣΛΑΒ

Πρωινό και αναχώρηση (προαιρετικά)για το Βρότσλαβ. Η πόλη έχει οριστεί ως πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2016. Θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση της πόλης με τη θαυμάσια αρχιτεκτονική και την πλούσια πολιτιστική δραστηριότητα, θα δούμε μεταξύ άλλων την κεντρική πλατεία Ρίνεκ με τα πολύχρωμα κτίρια, τον Καθεδρικό Ναό, το Δημαρχείο το Πανεπιστήμιο, καθώς και το νησί Πιάσεκ στον ποταμό Όντερ. Στην συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο.

5η μέρα: ΚΡΑΚΟΒΙΑ-ΖΑΚΟΠΑΝΕ-ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Ζακοπάνε, που σήμερα θεωρείται η «χειμερινή πρωτεύουσα» της Πολωνίας και είναι μια πόλη που αναβαθμίζει συνεχώς τις τουριστικές υπηρεσίες. Τα ξενοδοχεία πολυτελείας δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα αντίστοιχα των Άλπεων, μερικά έχουν εξοπλιστεί με κέντρα spa, ακολουθώντας την τάση της εποχής. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το Tatra Museum, όπου μπορείτε να δείτε μια πλούσια συλλογή αντικειμένων καθημερινής χρήσης. Μπορείτε επίσης να περπατήσετε στο πεζόδρομο του Zakopane με τα πολλά μαγαζιά και τις ταβέρνες, όπου θα βρείτε και τα παραδοσιακά τοπικά τυριά. Τα χιονοδρομικά κέντρα γύρω από το Ζακοπάνε μετράνε περισσότερα από 100 χρόνια ζωής γι αυτό άλλωστε η μικρή πόλη θεωρείται η χειμωνιάτικη πρωτεύουσα της Πολωνίας. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο της Κρακοβίας για την πτήση της επιστροφής μας.

Περιλαμβάνονται :

  • Αεροπορικά εισιτήρια με ναυλωμένη πτήση της AEGEAN.
  • Μετακινήσεις με πολυτελή υπερυψωμένα πούλμαν του γραφείου μας.
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο εξωτερικού.
  • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 
  • Διατροφή όπως αναφέρεται στον τιμοκατάλογο.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται :

  • Φόροι αεροδρομίων.
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Η σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να τροποποιηθεί για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος.

ΑΝΑΧ: 23-27/12   5HMΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ : 165€

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΕΝΗΛ.ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ

ΕΠΙΒ. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

Conrad 4*

395€

-15%

70€

Park In Radisson 4*

420€

-15%

90€

Hilton Garden Inn 4*

440€

-15%

90€

Novotel Krakow Center 4*

450€

-15%

100€

Crown Piast 5*

470€

-15%

115€

Puro 4*

495€

-15%

125€

Holiday Inn City Center 5*

535€

-15%

160€

Οι τιμές είναι earlybooking και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό κρατήσεων με έγκαιρη προκαταβολή έως 31/10

23-27/12

ATH-KRK(VIA SKG) 06.00-08.30

KRK-ATH(VIA SKG) 18.45-23.00