Skip to main content

28η Οκτωβρίου 2016 Μεγάλη Πολωνία με λίμνες Μαζουρίας Από 1450,00

Αναχώρηση 24/10/2016
Κρακοβία, Βρότσλαβ, Βαρσοβία, Τορούν,
Γκντανσκ, Οστρόντα, Λίμνες Μαζουρίας

12 Ημέρες

 

Περιλαμβάνεται κρουαζιέρα στο κανάλι του Έλμπλαγκ στην πανέμορφη περιοχή των λιμνών της Μαζουρίας και διαμονή στην Οστρόντα σε ξενοδοχείο 4*
Επίσκεψη στο βόρειο τμήμα της Πολωνίας και στο "Μαργαριτάρι της Βαλτικής", το υπέροχο Γκντανσκ Εξαιρετικές πτήσεις, με άφιξη στην Κρακοβία και αναχώρηση από Γκντανσκ, για να αποφύγουμε τα κουραστικά πισωγυρίσματα στην πρωτεύουσαΜόνο στο Versus 3 Διανυκτερεύσεις στο διαμάντι της Ευρώπης, την ακριβή Κρακοβία σε ξενοδοχείο 5* και 2 διανυκτερεύσεις στην Βαρσοβία στο καταπληκτικό ξενοδοχείο Intercontinental 5*

Ολοήμερη εκδρομή στο "αλπικό" θέρετρο Ζακοπάνε,
που σε άλλα προγράμματα είναι προαιρετική

Προσοχή: συνοδεύει Έλληνας έμπειρος αρχηγός που θα είναι συνεχώς μαζί σας και όχι τοπικοί Ελληνόφωνοι συνοδοί. Επιπλέον του Έλληνα αρχηγού, προσφέρονται διπλωματούχοι, έμπειροι τοπικοί ξεναγοί για σωστές ξεναγήσεις, όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Κρακοβία μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Η Κρακοβία, το αιώνιο πνευματικό και θρησκευτικό κέντρο της χώρας, ταυτίζεται με την ίδια την ιστορία της Πολωνίας. Το πρώτο οχυρό κτίστηκε στον λόφο Βάβελ. Η πόλη απλώθηκε στην κοιλάδα του Βιστούλα και κτίστηκαν πανεπιστήμια και εκκλησίες, αντικατοπτρίζοντας τον πλούτο των μεσαιωνικών βασιλείων. Η Κρακοβία αποτελεί τον σημαντικότερο πόλο έλξης για τους συντηρητές μνημείων που φθάνουν από όλο τον κόσμο για την αναπαλαίωση και συντήρηση των πολυάριθμων αναγεννησιακού και νεοκλασικού ρυθμού οικοδομημάτων της, που γίνεται σε κάθε κτίριο με επιστημονική ακρίβεια και μεγάλες δαπάνες, τις οποίες έχει αναλάβει το Πολωνικό κράτος μαζί με την UNESCO. Ο λόφος Βάβελ, η γοτθικού ρυθμού μητρόπολη, όπου γινόταν η στέψη και ο ενταφιασμός των Πολωνών Βασιλέων, ο πύργος του Δημαρχείου, η παλαιά υφασματαγορά Σουτσένιτσε, η μεγάλη πλατεία Ρύνεκ Γκλόβνυ, καθώς και η παλιά εβραϊκή συνοικία Κάζιμιρτζ που χρησιμοποιήθηκε για τα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας "Η λίστα του Σίντλερ", είναι μερικά από τα αξιοθέατα της πόλης που δούμε κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΑΚΟΒΙΑ - ΒΙΕΛΙΤΣΚΑ - ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Σήμερα το πρωί θα επισκεφθούμε τα μοναδικά αλατωρυχεία της Βιελίτσκα, που έχουν μετατραπεί σε χώρο τέχνης. Θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τα γλυπτά, αλλά και την εκκλησία από αλάτι στους υπόγειους χώρους του ορυχείου.Δεν υπάρχει άλλο ισάξιο και τόσο καλοδιατηρημένο αλατωρυχείο στον κόσμο σε ότι αφορά την έκταση, τη γραφικότητα των στοών και τον παλιό εξοπλισμό των ορυχείων. Από το 1978 έχει ενταχθεί στη λίστα των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Μετά την επίσκεψή μας και την αγορά των σχετικών αναμνηστικών από αλάτι, θα επιστρέψουμε στην Κρακοβία. Απόγευμα ελεύθερο για μια βόλτα στην υπέροχη παλιά πόλη. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΑΚΟΒΙΑ - ΖΑΚΟΠΑΝΕ - ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Πρωινή αναχώρηση με προορισμό το χειμερινό θέρετρο Ζακοπάνε, που βρίσκεται ακριβώς στα σύνορα με τη Σλοβακία. Με την εκδρομή αυτή θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την ορεινή Πολωνία, τα έθιμα και τις ενδυμασίες της όμορφης αυτής περιοχής με τα ξυλόγλυπτα σπίτια και τις εκκλησίες του 18ου αιώνα. Επιστροφή αργά το απόγευμα στην Κρακοβία. Διανυκτέρευση.

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΑΚΟΒΙΑ - ΑΟΥΣΒΙΤΣ - ΤΣΕΣΤΟΧΟΒΑ - ΒΡΟΤΣΛΑΒ (ΜΠΡΕΣΛΑΟΥ)

Πρωινή αναχώρηση με προορισμό το σύγχρονο μνημείο βαρβαρότητας και ανθρώπινης φρίκης: το στρατόπεδο συγκέντρωσης Άουσβιτς, όπου βρήκαν τον θάνατο περισσότεροι από 4.000.000 άνθρωποι, 28 διαφορετικών εθνοτήτων. Επίσκεψη του χώρου με τις γλαφυρές αναπαραστάσεις και περιγραφές της ναζιστικής θηριωδίας. Συνεχίζουμε οδικώς για την ιερή πόλη - θρησκευτικό κέντρο της Πολωνίας, την Τσεστοχόβα. Στην κεντρική εκκλησία της πόλης αυτής φυλάσσεται η μοναδική εικόνα της Μαύρης Παναγίας. Εκατομμύρια πιστοί απ’ όλη τη χώρα, αλλά και από το εξωτερικό, καταφθάνουν συνεχώς για να προσκυνήσουν την εικόνα της Παρθένου Μαρίας. Συνεχίζουμε για το Βρότσλαβ, την "Βενετία του Βορρά", μία πόλη με γέφυρες και εντυπωσιακά κτίρια που καθρεφτίζονται στα νερά του ποταμού Όντερ. Η πόλη έχει οριστεί ως πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2016. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

5η ΗΜΕΡΑ ΒΡΟΤΣΛΑΒ - ΚΑΣΤΡΟ ΞΙΑΖ - ΟΣΟΒΚΑ (ΥΠΟΓΕΙΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΧΙΤΛΕΡ) - ΣΒΙΝΤΝΙΚΑ - ΒΡΟΤΣΛΑΒ

Πρωινή αναχώρηση για το περίφημο κάστρο Ξιάζ (Książ), ένα από τα μεγαλύτερα κάστρα στην Πολωνία. Είναι κτισμένο σε έναν μεγαλοπρεπή απότομο βράχο με θέα στον ποταμό Pelcznica και συχνά αναφέρονται σε αυτό ως το "μαργαριτάρι της νότιας Σιλεσίας". Το κάστρο, πέρα από ιστορικό μνημείο, στεγάζει επίσης και μια γκαλερί τέχνης. Θα σας συνεπάρει η ποικιλία των αρχιτεκτονικών ιδεών, η ταραχώδης ιστορία του, η μοναδική, γραφική τοποθεσία του. Συνεχίζουμε για το Οσόβκα, μια υπόγεια κατασκευή του Β΄ παγκοσμίου πολέμου - ένα τεράστιο υπόγειο σύστημα διαδρόμων, αιθουσών και οχυρών, μία σχεδόν ολόκληρη πολιτεία (περίπου 1700 μέτρα διαδρόμων και αιθουσών), με χώρους όπου φυλάσσονταν οπλικά συστήματα, έγγραφα, χρήματα και ταυτόχρονα αποτελούσε καταφύγιο-οχυρό στρατιωτών. Τελευταία μας επίσκεψη, η πανέμορφη ξύλινη εκκλησία της Σβιντνίκα, η οποία αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Ουνέσκο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Βρότσλαβ. Απόγευμα ελεύθερο για βόλτες στους γραφικούς δρόμους της υπέροχης αυτής πόλης. Διανυκτέρευση.

 

6η ΗΜΕΡΑ: ΒΡΟΤΣΛΑΒ - ΓΟΥΝΤΣ - ΒΑΡΣΟΒΙΑ

Πρωινή ξενάγηση της πόλης με τη θαυμάσια αρχιτεκτονική και την πλούσια πολιτιστική δραστηριότητα. Θα δούμε μεταξύ άλλων την κεντρική πλατεία Ρίνεκ με τα πολύχρωμα κτίρια, τον καθεδρικό ναό, το δημαρχείο, το πανεπιστήμιο, καθώς και το νησί Πιάσεκ στον ποταμό Όντερ. Αναχώρηση μέσω μιας όμορφης μαγευτικής διαδρομής, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφθούμε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Πολωνίας, το Lodz (προφέρεται Γουντς). Ίσως στο πρώτο του άκουσμα να μη θυμίζει τίποτα, το Γουντς όμως για περισσότερα από 100 χρόνια αποτέλεσε το κέντρο υφαντουργίας σε όλη την Ευρώπη. Η ειδική χημική σύσταση των νερών του, έδωσε ένα σημαντικό πλεονέκτημα στα εργοστάσια επεξεργασίας υφασμάτων που δραστηριοποιούνταν εκεί και έτσι, σε λιγότερο από 80 χρόνια, ο πληθυσμός του αυξήθηκε από δεκατρείς χιλιάδες σε μισό εκατομμύριο. Σήμερα είναι μια σύγχρονη πόλη, που κάθε γωνιά της έχει κάτι από τη γοητευτική, πολυπολιτισμική της ιστορία. Συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα της Πολωνίας, τη Βαρσοβία. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

7η ΗΜΕΡΑ: ΒΑΡΣΟΒΙΑ

Η σημερινή ξενάγησή μας θα αρχίσει με περίπατο στην Παλιά Πόλη, όπου μετά την ολοσχερή καταστροφή της κατά τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο, 800 κτίρια ανοικοδομήθηκαν με πιστή λεπτομερειακή αντιγραφή από ιστορικά ντοκουμέντα, σκίτσα, πίνακες και φωτογραφίες. Θα δούμε μεταξύ άλλων την Κολώνα του Σιγισμούνδου, το άγαλμα της Σειρήνας, την πλατείας της Νίκης και πολλά ακόμα αξιοθέατα της πόλης. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το Μουσείο Σοπέν, ένα από τα πιο μοντέρνα hightechτης Ευρώπης, αφιερωμένο στη ζωή του Πολωνού συνθέτη και πιανίστα, αντιπροσώπου της ρομαντικής εποχής. Διανυκτέρευση.

 

8η ΗΜΕΡΑ: ΒΑΡΣΟΒΙΑ - ΤΟΡΟΥΝ

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για την ιστορική πόλη Τορούν, γενέτειρα του αστρονόμου Κοπέρνικου. Η πόλη, που ιδρύθηκε το 1233, είναι κτισμένη στις όχθες του ποταμού Βιστούλα και σώζονται ακόμα τα τείχη και υπολείμματα του κάστρου της από την εποχή των Γερμανών Ιπποτών. Θα επισκεφθούμε το παλιό ποτάμιο λιμάνι με τα μεγαλοπρεπή κτίρια, τα σκοτεινά κελάρια και τα στενά δρομάκια απ’ όπου αναδύεται πλούσια η ιστορία. Το άγαλμα του Κοπέρνικου και τα αναγεννησιακά κτίσματα που στολίζουν την κεντρική πλατεία θα σας μαγέψουν. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

9η ΗΜΕΡΑ: ΤΟΡΟΥΝ - ΟΛΣΤΙΝ - ΟΣΤΡΟΝΤΑ

Κατευθυνόμαστε βορειοανατολικά για την περιοχή της Μαζουρίας. Εδώ βρίσκονται περισσότερες από 2.000 λίμνες, που συνδέονται μεταξύ τους με ένα εκτεταμένο σύστημα καναλιών και ποταμών. Είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός περιοχών με λίμνες στην Ευρώπη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην Οστρόντα, μια γραφική μικρή πόλη χτισμένη στις όχθες της λίμνης Ντρβέτσα. Βόλτα στην πόλη και αργότερα μεταφορά στη γειτονική πόλη Όλστιν, τη σημερινή πρωτεύουσα της Μαζουρίας. Βόλτα στην πόλη και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Οστρόντα. Διανυκτέρευση.

 

10η ΗΜΕΡΑ: ΟΣΤΡΟΝΤΑ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΛΜΠΛΑΓΚ - ΚΑΣΤΡΟ ΜΑΛΜΠΟΡΚ - ΓΚΝΤΑΣΚ

Νωρίς το πρωί αναχωρούμε οδικώς για την πόλη Έλμπλαγκ, σημείο αφετηρίας της σημερινής κρουαζιέρας μας στο ομώνυμο κανάλι. Για την κρουαζιέρα χρησιμοποιείται ειδικό πλοιάριο, το οποίο όπου χρειαστεί μετατρέπεται σε βαγόνι τραίνου, κινούμενο σε σιδηροδρομικές ράγες. Με αυτό τον τρόπο συνδέονται λίμνες με υψομετρική διαφορά. Κατά τη διάρκεια της περίπου 4ωρης κρουαζιέρας θα μας μαγέψουν τα ονειρικά καταπράσινα τοπία, θα απολαύσουμε την αίσθηση ηρεμίας των λιμνών, αλλά και γενικότερα την ιδιαίτερη χλωρίδα και πανίδα της περιοχής. Αποβίβαση στην πόλη Μπούτσινιετς και οδική αναχώρηση για το Μάλμπορκ. Φθάνοντας, θα δούμε το καλύτερα διατηρημένο κάστρο της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα μεσαιωνικά κάστρα της Ευρώπης, στρατηγείο του Τάγματος των Τευτόνων Ιπποτών κατά το διάστημα 1309-1457. Χτισμένο εξολοκλήρου από τούβλα, με πολλαπλό σύστημα αμυντικών τειχών, δαιδαλώδεις διαδρόμους, πύργους και πύλες, βρίσκεται σε στρατηγική θέση, ελέγχοντας τη γύρω πεδιάδα και τα περάσματα. Μετά την επίσκεψή μας θα συνεχίσουμε για τη σημαντικότερη πόλη της Βόρειας Πολωνίας και το σημαντικότερο λιμάνι της χώρας, το Γκντανσκ, που αποτελεί τη φυσική διέξοδο μιας εκτεταμένης και πλούσιας ενδοχώρας. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

11η ΗΜΕΡΑ:ΓΚΝΤΑΝΣΚ

Η ιστορία της πόλης ξεκινά τον 9ο αιώνα και χαρακτηρίζεται από αναρίθμητες μάχες μεταξύ Γερμανών και Σλάβων. Μεγάλο εμπορικό κέντρο και είσοδος της Βαλτικής θάλασσας, το Γκντανσκ κίνησε κατά καιρούς το ενδιαφέρον Ρώσων και Σκανδιναβών, αλλά αυτοί που επικράτησαν ήταν οι Γερμανοί. Τελικά, το 1945, η πόλη πέρασε οριστικά στα χέρια των Πολωνών, αλλά καταστράφηκε κατά την υποχώρηση των Γερμανών. Τη δεκαετία του 1980 το Γκντανσκ ξανάγινε γνωστό λόγω του κινήματος "Αλληλεγγύη" και των μεγάλων απεργιών με πρωταγωνιστή τον Λεχ Βαλέσα, του μετέπειτα προέδρου της χώρας (1990-1995). Δίκαια η πόλη ονομάζεται το "Μαργαριτάρι της Βαλτικής", λόγω του αρχιτεκτονικού και πολιτιστικού της πλούτου, όπως θα διαπιστώσουμε και εμείς κατά τη σημερινή μας ξενάγηση. Θα επισκεφθούμε την πανέμορφη παλιά πόλη με τα στενά δρομάκια και τις γραφικές εκκλησίες. Θα δούμε μεταξύ άλλων τον καθεδρικό ναό της Παναγίας του 14ου αιώνα, το βασιλικό παρεκκλήσι, τη βασιλική οδό με τα σπίτια των ευγενών, το μέγαρο της αδελφότητας του Αγίου Γεωργίου, το παλιό Δημαρχείο και τις πύλες της παλιάς πόλης που βρίσκονται δίπλα στον ποταμό Μοτλάβα. Η παλιά πόλη κερδίζει αμέσως τον επισκέπτη. Χτισμένη στις όχθες ενός καναλιού, μοιάζει σαν να μην έχει αλλάξει τετρακόσια χρόνια τώρα. Πολυώροφα σπίτια βαμμένα σε παλ χρώματα, κολλημένα το ένα με το άλλο και διακοσμημένα με περίτεχνα ψηφιδωτά και γλυπτά - προσέξτε τις υδρορροές τους που καταλήγουν σε κεφάλια δράκων! Πλακόστρωτα δρομάκια, ιδανικά για περιπάτους. Πλατείες γεμάτες λουλούδια και κομψά αγάλματα - ανάμεσά τους και του Ποσειδώνα, που θεωρείται το σύμβολο της πόλης. Ο περίπατός μας στην οδό Ντλούγκα, έναν από τους κεντρικούς δρόμους της παλιάς πόλης, θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία: χρωματιστά σπίτια που μοιάζουν με θεατρικό σκηνικό και μπροστά τους ένα ποτάμι ανθρώπων που πηγαινοέρχεται και ακούει μουσική (σε κάθε γωνιά κι ένας οργανοπαίκτης), χαζεύει πλανόδιους μίμους και μάγους, μασουλάει γευστικότατα πολωνέζικα παγωτά ή τεράστιες βάφλες με σαντιγί και φρούτα του δάσους. Μετά το πέρας της ξενάγησής μας θα αναχωρήσουμε για το Σοπότ, που αποτελεί ένα από το μεγαλύτερο καλοκαιρινά τουριστικά θέρετρα της χώρας στη θάλασσα της Βαλτικής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

12η ΗΜΕΡΑ:ΓΚΝΤΑΝΣΚ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΜΟΤΛΑΒΑ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δώρο από το Versusσήμερα, μια κρουαζιέρα διάρκειας 2-3 ωρών σε παραδοσιακή Γαλέρα στο κανάλι της πόλης. Θα έχετε την ευκαιρία να αποθανατίσετε το πανέμορφο Γκντανσκ με τη φωτογραφική μηχανή σας. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

 

 

**Super Τιμή**

Για τις 11 πρώτες συμμετοχές

Για τις υπόλοιπες αναχωρήσεις

1.450€

+500 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό

Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

έκπτωση 30 € στο αεροπορικό εισιτήριο

Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη με την Aegean με μια αποσκευή

Απαιτούνται 2 Διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

Για τη διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα ζητείστε μας την super προσφορά “stopoverAthens”

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις έναν μήνα πριν την αναχώρησ

 

Τιμή από Λάρνακα: +310

Πτήσεις Λάρνακα-Αθήνα-Λάρνακα με AEGEAN* & 2 Διαν/σεις στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Τιτάνια 4*

με πρωινό και ιδιωτικές μεταφορές

(υπάρχει δυνατότητα επιλογής και άλλων ξενοδοχείων στην Αθήνα με ή χωρίς επιβάρυνση)

Η προσφορά ισχύει για περιπτώσεις έγκαιρης κράτησης τουλάχιστον δύο μήνες πριν την αναχώρηση

(για περιορισμένο αριθμό θέσεων, που μπορεί να εξαντληθούν και νωρίτερα)

 

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 5* στην Κρακοβία και την Βαρσοβία και σε πολύ καλά κεντρικά ξενοδοχεία 4* s
  • Πρωινό καθημερινά
  • Όλες οι μετακινήσεις, ξεναγήσεις, εκδρομές σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα
  • Έλληνας αρχηγός
  • Διπλωματούχοι τοπικοί ξεναγοί (επιπλέον του Έλληνα αρχηγού) για εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις στις σημαντικότερες πόλεις και τα αξιοθέατα που προβλέπονται στο πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 280 €
  • Είσοδοι σε αξιοθέατα κλπ., εκτός από το Άουσβιτς, τα αλατωρυχεία και το Μουσείο Σοπέν, που είναι εντός της τιμής

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε νααποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει

Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.

Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mailκλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.

Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.