Skip to main content

ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ '16 ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ! ΑΠΟ 445,00

4 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

Αναχώρηση 17/06/2016

EARLY BOOKING!!! ΕΩΣ ΚΑΙ 21 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ 50€

1η Ημέρα: Aθήνα – Λισσαβώνα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για Λισσαβώνα. Άφιξη και ξενάγηση στην γραφική και φιλόξενη Λισσαβώνα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Λισσαβώνα – ξενάγηση πόλης

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για την ξενάγηση της πόλης. Περνώντας από τη Λεωφόρο Ντα Λιμπερδάδε μεταξύ άλλων θα επισκεφθούμε το Μουσείο με τις Βασιλικές Άμαξες, όπου θα θαυμάσουμε μια μοναδική σε πολυτέλεια και πλούτο συλλογή που χρονολογείται ανάμεσα στον 17ο και 19ο αιώνα, το φινετσάτο Πύργο του Μπελέμ, το ολοσκάλιστο μοναστήρι του Αγίου Ιερονύμου και το μεγαλόπρεπο μνημείο των Πορτογάλων Θαλασσοπόρων. Κατόπιν επίσκεψη το πάρκο των Εθνών που διαμορφώθηκε το 1998 για την διεθνή έκθεση Expo όπου θα θαυμάσετε την πιο μεγάλη γέφυρα της Ευρώπης "Vasco da Gama", μήκους 17km. Τελευταία μας επίσκεψη το ενυδρείο της πόλης, εμπειρία που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη! Για το βράδυ σας προτείνουμε δείπνο σε κάποια από τις γραφικές ταβέρνες του ιστορικού κέντρου, απολαμβάνοντας τραγούδια Fados. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Λισσαβώνα – ελεύθερη ημέρα (προαιρετική εκδρομή Φάτιμα-Όμπιτους-Ναζαρέ)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε μια εκδρομή στο μεγάλο κέντρο του καθολικισμού τη Φάτιμα, το πανέμορφο μεσαιωνικό χωριό των καλλιτεχνών, Όμπιτους και το τουριστικό ψαροχώρι του ατλαντικού τη Ναζαρέ. Το απόγευμα επιστρέφουμε στη Λισσαβώνα όπου μπορείτε να απολαύσετε τις αγορές σας στα μεγάλα εμπορικά κέντρα της πόλης.

4η Ημέρα: Λισσαβώνα - εκδρομή Σίντρα - Κασκαίς - Εστορίλ - Κάβο ντα Ρόκα- πτήση επιστροφής Αθήνα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ακολουθεί εκδρομή διάρκειας 5 ωρών περίπου σε Σίντρα, Εστορίλ, Κασκάις και Κάβο ντε Ρόκα. Θα θαυμάσουμε το Παλάτι της Σίντρα, με τα πανέμορφα και άριστα συντηρημένα δωμάτια με τα αazulejos (αζουλέζου), δηλαδή σμαλτωμένα κεραμικά πλακάκια με ζωγραφιές, να κλέβουν την παράσταση. Κατόπιν θα επισκεφθούμε το δυτικότερο σημείο της Ευρώπης, το Κάβο ντα Ρόκα, όπου θα νιώσουμε την έλξη του Ατλαντικού Ωκεανού, καθώς απλώνεται στις αμμώδεις παραλίες της περιοχής. Στη συνέχεια θα συνεχίσουμε για μία ανεπανάληπτη διαδρομή όπου η ομορφιά του Κασκάις, με τα πολλά μικρά λιμάνια, τις καταπληκτικές παραλίες με κύματα ιδανικά για τους λάτρεις του σέρφ, και τις πανέμορφες βίλες των διασημότερων και πλουσιότερων Πορτογάλων και μη, συναντά την απόλυτη πολυτέλεια και χλιδή του Εστορίλ με το καζίνο και το καταπληκτικό PalacioHotel 5* να κλέβουν την παράσταση. Επιστροφή στην Λισσαβώνα, μεταφορά στο αεροδρόμιο και μεταμεσονύκτιαπτήση επιστροφής για Αθήνα, γεμάτοι με αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν για μία ζωή!(Άφιξη στην Αθήνα την 5η ημέρα το πρωί)

Σημείωση : Η σειρά των ξεναγήσεων-εκδρομών μπορεί να τροποποιηθεί χωρίς όμως παραλήψεις.

TIMH ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 445€*

ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : 515€*

1 ΠΑΙΔΙ (2-12 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ) : 395€*

*ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 21 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ 50€

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με απευθείας πτήση της AegeanAirlines.
  • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο RealParque 4* με πρωινό μπουφέ.
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο.
  • Ξενάγηση πόλης.
  • Έμπειρος συνοδός για το σύνολο της εκδρομής
  • Ενημερωτικά έντυπα.
  • Ασφάλεια ταξιδιού (Αστικής Ευθύνης).

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμου 150€.
  • Είσοδοι σε μουσεία και επισκεπτόμενους χώρους.
  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.
  • Δημοτικός φόρος πόλης 1€ ανα άτομο/διανυκτέρευση.

ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑEGEAN AIRLINES:

17/06 Α3 668 ΑΘΗΝΑ – ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ    20:55 – 23:10

21/06 Α3 669 ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ – ΑΘΗΝΑ    00:35 – 06:45