Skip to main content

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 06/04/15 5 ημερες οδικο απο 210.00

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 06/04/15

1Ημέρα 06/4: ΑΘΗΝΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 17.00 από τη Αθήνα. Διαδοχικές στάσεις στην Λαμία, τον Βόλο, την Λάρισα και την Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθούν κι οιφίλοι μας από εκεί, και γραμμή για τα σύνορα! Μετά από μια επίσκεψη στα αφορολόγητα του τελωνείου των Κήπων περνάμε την Κεσάνη, τα Μάλγαρα και τη Ραιδεστό, και φτάνουμε στην Πόλη!

2Ημέρα 07/4: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Στο κέντρο της παλιάς Πόλης, δίπλα στη σκεπαστή αγορά και κοντά στην Αγιά Σοφιά, βρίσκονται
τα ξενοδοχεία μας! Πριν φτάσουμε στα ξενοδοχεία μας (check in θα πρέπει να κάνουμε στις 14.00), θα περάσουμε μια βόλτα απότο Πατριαρχείο. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην παραλία του Κεράτιου κόλπου, από όπου θα πάρουμε το καραβάκι για να κάνουμε μια μικρή περιήγηση στο Βόσπορο… Αμέσως μετά, μεταφορά στα ξενοδοχεία. Χρόνος ελεύθερος στην αγορά του Καπαλί Τσαρτσί, όπου μπορείτε να διαλέξετε είδη λαϊκής τέχνης, αλάβαστρα, χρυσαφικά και κυρίως δερμάτινα σε περισσότερα από 4000 μαγαζιά της αγοράς. Για το βραδυ σας προτείνουμε να μαςακολουθήσετε σε ένα Orientalshow με καλό φαγητό και ποτό. Διανυκτέρευση.

3Ημέρα 08/4: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ(ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ)

Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγησή μας στην Πόλη. Θα δούμε την Αγια Σοφιά, το Μπλε Τζαμί και τον Ιππόδρομο, στο Ντολμά Μπαχτσέ, και μένουμε για φαγητό στην περιοχή της Πλατείας TAKSIM.
Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Για το βράδυ σας προτείνουμε να γνωρίσουμε την νυχτερινή εικόνα της Πόλης. Κάνουμε κράτηση σε κάποιο από τα καλύτερα και διασημότερα clubs της Κωνσταντινούπολης. Προσοχή έχει αυστηρό dress code! Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4Ημέρα 09/4: : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και θα επισκεφθούμε το Istanbul Sapphire, το υψηλότερο κτίριο της πόλης που είναι και εμπορικό κέντρο. 100 και πλέον καταστήματα σε έξι ορόφους για ψώνια. Στον 55ο όροφο (με εισιτήριο 15 λίρες) μπορείτε να δείτε την θέα από τα 236 μέτρα και να κάνετε “Sky dive” 4D Tour Guide μια mini περιήγηση της Πόλης σε προσομοιωτή σαν να είστε σε ελικόπτερο (με εισιτήριο 10 λίρες)! Χρόνος ελεύθερος στην Πλατεία Taksim και στην συνέχεια επισκεπτόμαστε την Αιγυπτιακή Αγορά με τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά. Μετά τις 20:00 μεταφορά στο ξακουστό Suleimaniye Hamami (προαιρετικα). Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

5Ημέρα 10/4: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και στην συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο απ’ όπου ακολουθεί η πτήση επιστροφής.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ 210€

Περιλαμβάνονται:

Μεταφορές - μετακινήσεις με σύγχρονα κλιματιζόμενα λεωφορεία

Αεροπορικά εισιτήρια Κωνσταντινούπολη - Αθήνα με απευθείας πτήση

Φόροι αεροδρομίου

3 διανυκτερεύσεις στην Κωσταντινούπολη σε 4* ξενοδοχεία

Πρωινό καθημερινά

Ολοήμερη ξενάγηση σε Αγιά Σοφιά, Μπλέ τζαμί, Ιππόδρομο, Υδραγωγείου Ιουστινιανού

Επίσκεψη στο Πατριαρχείο, Αγορά των 4000 μαγαζιών (Καπαλί Τσαρσί), Αγορά του Πέραν

Αρχηγός – συνοδός γραφείου και ελληνόφωνος τοπικός ξεναγός στην Πόλη

Διοργάνωση νυχτερινής διασκέδασης με φολκλορικά μπαλέτα και χανουμάκια

Διοργάνωση κρουαζιέρας στο Βοσπορο

Ασφάλεια ταξιδιού

Δεν περιλαμβάνονται :

  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία.