Skip to main content

4 & 5 ΗΜΕΡEΣ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ BANSKO 10.04, 16.04, 30.04, 29.05 απο 129,00

4 & 5 ΗΜΕΡEΣ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

BANSKO - RELAX

ΣΟΦΙΑ - ΜΟΝΗ ΡΙΛΑΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – ΒΑΝΚΣΟ - ΣΑΝΤΑΝΣΙ

   ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ : 4 ΜΕΡΕΣ : 10.04, 16.04, 30.04, 29.05

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ : 5 ΜΕΡΕΣ :  09.04, 10.04, 15.04, 29.04, 28.05

1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ – BANSKO (650χλμ)

          Πρωινο και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό για BANSKO. Διελευση των συνορων και συνεχιζουμε για μια απο τις ωραιοτερες κωμοπολεις της Βουλγαριας το Μπανσκο. Βρισκεται περιπου 100χλμ απο τα συνορα, στους προποδες του ορους & Εθνικου Δρυμου Πιριν. Το Αλπικο τοπιο συναρπαζει. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

2-3η ΜΕΡΑ : ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΙΛΛΑΣ - ΣΟΦΙΑ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ - ΒΑΝΚΣΟ

Πρωινό και προαιρετικη εκδρομη στην πρωτευουσα Σοφια. (€ 10). Πρωτη σταση, στο μοναστήρι της Ρίλα του 10ου – 11ου αιώνα στο μουσείο του οποίου φυλάσσεται ο περίφημος σταυρός του μοναχού Ραφαήλ με τις 10.000 διαφορετικές παραστάσεις από την Αγία Γραφή. Επίσκεψη στους Χρυσούς επιτάφιους με δεκάδες πολύτιμες πέτρες και εικόνες. Συνεχιζουμε για ΣΟΦΙΑ, οπου και ακολουθεί περιήγηση της πόλης κατά την οποία θα απολαύσουμε τον καθεδρικό ναό του Αλεξάνδρου Νεφσκι, το Εθνικό θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το τζαμί Μπάνια, την άσβεστη φλόγα του άγνωστου στρατιώτη και τον ναό της Αγίας Σοφίας, τη Ροτόντα του Αγίου Δημητρίου, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας και το Ναό του Αγίου Νικολάου (Ρώσικη εκκλησία). Το απόγευμα θα είναι ελεύθερο για αγορές και ψώνια, επιστροφη στο Βανσκο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ : ΒΑΝΣΚΟ – ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ - ΒΑΝΣΚΟ

   Πρωινό και αναχώρηση για προαιρετικη εκδρομή στη Φιλιππούπολη. (€ 10) Εκεί θα δούμε το αρχαίο ρωμαϊκό θέατρο, την παλιά πόλη, το Αρχοντικό Κουγιουμτζόγλου, το ναό του Κωνσταντίνου και Ελένης και το μουσείο Λαϊκής Τέχνης και επίσης θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο εμπορικό κέντρο της πόλης. Αναχωρηση για το Βανσκο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ : ΒΑΝΣΚΟ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΑΘΗΝΑ

   Πρωινό και αναχώρηση για το Σαvτάνσκι. Χρόνος ελεύθερος για αγορές. Αναχώρηση για σύνορα και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, άφιξη στην Αθήνα.

 

TIMH KAT΄ ATOMO

4 ΜΕΡΕΣ

5 ΜΕΡΕΣ

ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ   ΔΩΜΑΤΙΟ

€ 129

€ 149

ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΩΣ   12 ΕΤΩΝ

ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

€ 109

€ 129

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ   ΔΩΜΑΤΙΟ

€ 204

€ 249

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 3 ή 4*
  • ΔΩΡΟ 3 ή 4 δείπνα ή γεύματα (ανάλογα το πρόγραμμα)
  • Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUROPERATOR

    ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Δημοτικοί φόροι, είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα, ποτά,φιλοδωρήματα
  • Έξτρα ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, απώλειες αποσκευών κ.α. (€10) (δείτε στους όρους συμμετοχής του γραφείου).
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
  • Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, περιηγήσεων ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα.
  • Το 5 ημερο προγραμα εχει μια μερα ελευθερη παραπανω απο το 4 ημερο