Skip to main content

Πάσχα 2015 Πανόραμα Βουλγαρίας!!! απο 205,00

Μοναστήρι Rila – Μπόροβετς - Σόφια - Φιλιππούπολη - Σάμοκοβ - Μπελτσίν

Αναχωρήσεις: 09/04 & 10/04

4 & 5 ημέρες

1η ημέρα: 09/04, Αθήνα – Μπόροβετς
Αναχώρηση το πρωί για Βουλγαρία. Ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ για καφέ καθώς και στον Πλαταμώνα για γεύμα προαιρετικά. Στην συνέχεια αναχώρηση για τα σύνορα όπου μετά τον απαιτούμενο έλεγχο των ταξιδιωτικών μας εγγράφων συνεχίζουμε για το πανέμορφο Μπόροβετς και το ξενοδοχείο διαμονής μας*. Υποδοχή από το προσωπικό του ξενοδοχείου με ένα welcome drink .Τακτοποίηση στα δωμάτιά μας, χρόνος για ξεκούραση και το βράδυ μπουφέ δείπνο με νηστίσιμα και μη.

2η ημέρα: 10/04, Μπόροβετς (Βασιλικές Επαύλεις) – Σάμοκοβ – Μπελτσίν (επιτάφιος στο Σάμοκοβ)
Μπουφέ πρωινό και η σημερινή μας ημέρα ξεκινά με τις Βασιλικές Επαύλεις στο Μπόροβετς. Συνεχίζουμε για τη γραφική κωμόπολη Σάμοκοβ μόλις 8 χλμ από το Μπόροβετς και στη συνέχεια για το Μπελτσίν Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση και το απόγευμα μεταφορά στο Σάμοκοβ όπου στην εκκλησία της Παναγίας κατά τις 17.30-18.00 γίνεται προσκύνημα του επιταφίου μέσα στην εκκλησία και περιφορά στις 19.00 νωρίς το βράδυ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, μπουφέ δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: 11/04, Μπόροβετς – Σόφια
Πλούσιο μπουφέ πρωινό και στην σημερινή ημέρα θα εξερευνήσουμε την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, την επιβλητική Σόφια. Μέσα από την ξενάγησή μας θα γνωρίσουμε τον Καθεδρικό ναό του Alexander Nevski, το Κοινοβούλιο, την Όπερα, θα δούμε την Βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Σοφίας, το ναό του Αγίου Νικολάου και στην συνέχεια θα δούμε το μεγαλύτερο πάρκο της Σόφιας το Borisova Gradina με τα σιντριβάνια και τα μεγάλα δέντρα για να φθάσουμε μέχρι την περίφημη γέφυρα των αετών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Μπόροβετς, χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το βράδυ μεταφορά στην εκκλησία της Παναγίας στο Σάμοκοβ για τον εορτασμό της Ανάστασης και επιστροφή στο ξενοδοχείο όπου μας περιμένει το δείπνο μας σε μπουφέ με μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά και πολλά άλλα εδέσματα.

4η ημέρα: 12/04,Πασχαλινό γλέντι με μουσική και χορό & απογευματινή εκδρομή στη Φιλιππούπολη
Μπουφέ πρωινό και χρόνος ελεύθερος για να χαρούμε τους χώρους του ξενοδοχείου. Το μεσημέρι θα απολαύσουμε το Πασχαλινό γλέντι με αρνί και πολλά εδέσματα συνοδεία μουσικής και φολκλορικού συγκροτήματος όπως αρμόζει στην μέρα. Το απόγευμα θα πραγματοποιήσουμε εκδρομή στην ιστορική Φιλιππούπολη (Plovdiv). Στο κέντρο της Βουλγαρίας, πάνω σε επτά χαμηλούς λόφους, απλώνεται η πόλη. Μία από τις αρχαιότερες πόλεις της Ευρώπης, όπου Ρωμαϊκά θέατρα και αγορές, υπέροχα αρχοντικά του 18ου αιώνα και επιβλητικές εκκλησίες εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: 13/04, Μπόροβετς – Μοναστήρι Rila – Αθήνα
Μπουφέ πρωινό και αναχωρούμε για το πιο δημοφιλές και εντυπωσιακό από όλα τα βουλγαρικά ορθόδοξα μοναστήρια, το μοναστήρι RILA. Μετά από την περιήγησή μας θα συνεχίσουμε για σύνορα και στην συνέχεια πορεία επιστροφής στην Αθήνα όπου με ενδιάμεσες στάσεις θα φθάσουμε το βράδυ.

Περιλαμβάνονται:

  • Περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Ποτό καλωσορίσματος
  • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Euphoria Club 4*
  • Ημιδιατροφή σε μπουφέ (4 προγεύματα & 4 δείπνα) περιλαμβάνονται το νηστίσιμο δείπνο, το αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με μουσική
  • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Αρχηγός-συνοδός και τοπικός ξεναγός
  • Διόδια
  • Διελεύσεις
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε Μουσεία, αρχ. Χώρους και αξιοθέατα
  • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο και δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα της εκδρομής
  • Δημοτικός φόρος στα ξενοδοχεία (2 € κατ’ άτομο την ημέρα) ο οποίος έχει καθιερωθεί από το 2011

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται και 4ήμερο με αναχώρηση στις 10/04, ως εξής :
1η ημέρα: Αθήνα – Μπόροβετς (Επιτάφιος στο Σάμοκοβ)
2η ημέρα: Μπόροβετς – Σόφια
3η ημέρα: Πασχαλινό γλέντι με μουσική και χορό και εκδρομή στη Φιλιππούπολη
4η ημέρα: Μπόροβετς – Μοναστήρι Rila – Αθήνα

 

Τιμή κατ' άτομο

Ημέρες Δίκλινο Suite

3ο άτομο
παιδί έως 12

4ο άτομο
παιδί έως 12

Μονόκλινο

4

205 €

219 €

135 €

189 €

279 €

5

245 €

265 €

150 €

225 €

339 €

ΠΡΟΣΟΧΗ! 4ο άτομο παιδί μόνο σε Suite