Skip to main content

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΣΟΦΙΑ 4 ΗΜΕΡEΣ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 21.02 & 21.03 απο 169,00

4 ΗΜΕΡEΣ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΣΟΦΙΑ

ΣΟΦΙΑ - ΜΟΝΗ ΡΙΛΑΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ :21.02 & 21.03

1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΙΛΑΣ - ΣΟΦΙΑ

 Συγκέντρωση και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό για ΣΟΦΙΑ. Στάση στο μοναστήρι της Ρίλα του 10ου – 11ου αιώνα στο μουσείο του οποίου φυλάσσεται ο περίφημος σταυρός του μοναχού Ραφαήλ με τις 10.000 διαφορετικές παραστάσεις από την Αγία Γραφή. Επίσκεψη στους Χρυσούς επιτάφιους με δεκάδες πολύτιμες πέτρες και εικόνες. Άφιξη στη ΣΟΦΙΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ : ΣΟΦΙΑ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ - ΒΙΤΟΣΑ

Πρωινό και ακολουθεί περιήγηση της πόλης κατά την οποία θα απολαύσουμε τον καθεδρικό ναό του Αλεξάνδρου Νεφσκι, το Εθνικό θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το τζαμί Μπάνια, την άσβεστη φλόγα του άγνωστου στρατιώτη και τον ναό της Αγίας Σοφίας, τη Ροτόντα του Αγίου Δημητρίου, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας και το Ναό του Αγίου Νικολάου (Ρώσικη εκκλησία). Στη συνέχεια αναχωρούμε για την κοντινή Βίτοσα, το όμορφο όρος στους πρόποδες του οποίου βρίσκεται η Σόφια.Το απόγευμα θα είναι ελεύθερο για αγορές και ψώνια στο Τσουμ, εξαιρετικών ειδών των βαλκανικών και κεντροευρωπαϊκών αγορών. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ : ΣΟΦΙΑ – ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ (300 χλμ.)-BANSKO

 Πρωινό και αναχώρηση για εκδρομή στη Φιλιππούπολη. Εκεί θα δούμε το αρχαίο ρωμαϊκό θέατρο, την παλιά πόλη, το Αρχοντικό Κουγιουμτζόγλου, το ναό του Κωνσταντίνου και Ελένης και το μουσείο Λαϊκής Τέχνης και επίσης θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο εμπορικό κέντρο της πόλης. Αναχωρηση για το Bansko. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ : BANKSO - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΑΘΗΝΑ

   Πρωινό και αναχώρηση για το Σαvτάνσκι. Χρόνος ελεύθερος για αγορές. Αναχώρηση για σύνορα και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, άφιξη στην Αθήνα.

TIMH KAT΄ ATOMO

HOTEL 4*

RADISSON

    GRAND SOFIA 5*

ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ   ΔΩΜΑΤΙΟ

169,00 €

219,00 €

ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΩΣ   12 ΕΤΩΝ

ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

149,00 €

199,00 €

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ   ΔΩΜΑΤΙΟ

244,00 €

319,00 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 3 ή 4* ή 5* (επιλογη σας)
  • ΔΩΡΟ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • Ολοήμερη εκδρομή στη Φιλιππούπολη
  • Τοπικός αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUROPERATOR
  • Εκπτωτικό κουπόνι (αξίας € 25 κατα ατομο ) για την επόμενη εκδρομή σας

    ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα, ποτά,φιλοδωρήματα
  • Έξτρα ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, απώλειες αποσκευών κ.α. (€10) (δείτε στους όρους συμμετοχής του γραφείου).

    ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
  • Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, περιηγήσεων ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα.