Skip to main content

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 21/02 & 21/03 απο 199,00

5 ΗΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΣΟΦΙΑ - ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

ΜΟΝΗ ΡΙΛΑΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ : 21.02 & 21.03

1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - BANSKO

     Συγκέντρωση και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό για το Bansko. Ελευθερος χρονος στο Σαντανσκι   Μεταφορά στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ : BANSKO – ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΙΛΑΣ - ΣΟΦΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Σόφια. Στάση στο μοναστήρι της Ρίλα του 10ου – 11ου αιώνα στο μουσείο του οποίου φυλάσσεται ο περίφημος σταυρός του μοναχού Ραφαήλ με τις 10.000 διαφορετικές παραστάσεις από την Αγία Γραφή. Επίσκεψη στους Χρυσούς επιτάφιους με δεκάδες πολύτιμες πέτρες και εικόνες. Άφιξη στη Σόφια και ακολουθεί περιήγηση της πόλης κατά την οποία θα απολαύσουμε τον καθεδρικό ναό του Αλεξάνδρου Νεφσκι, το Εθνικό θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το τζαμί Μπάνια, την άσβεστη φλόγα του άγνωστου στρατιώτη και τον ναό της Αγίας Σοφίας, τη Ροτόντα του Αγίου Δημητρίου, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας και το Ναό του Αγίου Νικολάου (Ρώσικη εκκλησία).Στη συνέχεια αναχωρούμε για την κοντινή Βίτοσα, το όμορφο όρος στους πρόποδες του οποίου βρίσκεται η Σόφια. Το απόγευμα θα είναι ελεύθερο για αγορές και ψώνια στο Τσουμ, εξαιρετικών ειδών των βαλκανικών και κεντροευρωπαϊκών αγορών. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ : ΣΟΦΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ – ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ

     Μετά το πρωινό αναχώρηση για προαιρετική εκδρομή στο Μποροβετς, που είναι το παλαιότερο χειμερινό θέρετρο της Βουλγαρίας, και από τα παλαιότερα της Ευρώπης.(€ 20) Βρίσκεται 1.350 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, ενώ οι υψηλότερες πίστες του φτάνουν και σε υψόμετρο 2.600 μέτρων. H αριστοκρατία της Βουλγαρίας κάποτε κυνηγούσε στην ορεινή περιοχή που σήμερα βγάζει πρωταθλητές του σκι. Ιδρύθηκε το 1896 για να φιλοξενεί τους Βούλγαρους τσάρους οι οποίοι πήγαιναν για κυνήγι στην περιοχή. Διαθέτει από το καλύτερο, ποιοτικος, χιόνι της Ανατολικής Ευρώπης. H κορυφή του ονομάζεται Μουσάλα, είναι η υψηλότερη της Βαλκανικής Χερσονήσου και βρίσκεται σε ύψος 2.925 μέτρα. Με τα χρόνια εξελίχθηκε σε ένα από τα πλέον δημοφιλή χιονοδρομικά κέντρα στην Ευρώπη και προσελκύει τους καλύτερους σκιέρ στον κόσμο επιστροφή στην Σόφια, δείπνο, διανυκτέρευση

4η ΜΕΡΑ : ΣΟΦΙΑ - ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ-ΣΟΦΙΑ

     Πρωινό και αναχώρηση για τη Φιλιππούπολη. Εκεί θα δούμε το αρχαίο ρωμαϊκό θέατρο, την παλιά πόλη, το Αρχοντικό Κουγιουμτζόγλου, το ναό του Κωνσταντίνου και Ελένης και το μουσείο Λαϊκής Τέχνης και επίσης θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο εμπορικό κέντρο της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχειο, δείπνο, διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ : ΣΟΦΙΑ – ΑΘΗΝΑ

   Πρωινό και αναχώρηση για το Σαvτάνσκι. Χρόνος ελεύθερος για αγορές. Αναχώρηση για σύνορα και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, άφιξη στην Αθήνα το απόγευμα.

 

TIMHKAT΄ ATOMO

HOTEL 4*

RADISSON

GRAND SOFIA 5*

ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ   ΔΩΜΑΤΙΟ

€ 199

€ 249

ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΩΣ   12 ΕΤΩΝ

ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

€ 179

€ 229

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ   ΔΩΜΑΤΙΟ

€ 299

€ 349

 

 

     ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 3* ή 4* ή 5*
  • ΔΩΡΟ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • Τοπικός αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUROPERATOR

    ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Είσοδοι σε μουσεία & πόλεις, αξιοθέατα, ποτά,φιλοδωρήματα , δημοτικοι φοροι
  • Το πρόγραμμα γίνεται και αντίστροφα
  • Έξτρα ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, απώλειες αποσκευών κ.α. (€10) (δείτε στους όρους συμμετοχής του γραφείου).

    ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ