Skip to main content

ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ 4 ΜΕΡΕΣ 21/02 & 23/03 απο 169,00

4 ΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ

ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ – ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:   21.02 , & 23.03

1Η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ - ΦΛΩΡΙΝΑ - ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ

   Συγεκντρωση και αναχώρηση. Στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε μέσω KATΕΡΙΝΗΣ, ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, ΚΟΖΑΝΗΣ, ΦΛΩΡΙΝΑΣ, με ανάλογες στάσεις για καφέ και γεύμα. 'Αφιξη στο συνοριακό σταθμό ΝΙΚΗΣ. Διατυπώσεις και συνεχίζουμε μέσω ΜΠΙΤΟΛΑ για να φθάσουμε το απόγευμα στη γραφική λίμνη της ΟΧΡΙΔΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ : ΟΧΡΙΔΑ - ΘΕΡΕΤΡΟ ΣΤΡΟΥΓΚΑ

   Μετά το πρόγευμα, επίσκεψη στην πανέμορφη πόλη της ΟΧΡΙΔΑΣ, που βρίσκεται φωλιασμένη στην όχθη της ομώνυμης λίμνης. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά στενά πλακόστρωτα δρομάκια, τα παλιά αρχοντικά και τις Βυζαντινές εκκλησίες του Αγίου Κλήμεντα και της Αγίας Σοφίας. Θα επισκεφθούμε τα μικρομάγαζα με τα είδη λαϊκής τέχνης και κεραμικής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα μια βόλτα γνωριμίας στο θέρετρο της ΣΤΡΟΥΓΚΑΣ. Δείπνο, διασκέδαση, διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ : ΜΑΥΡΟΒΟ - ΦΑΡΑΓΓΙ ΡΑΝΤΙΚΑ

     Μετά το πρόγευμα μια πολύ όμορφη περιοχή θα ξετυλιχθεί μπροστά μας καθώς θα διασχίζουμε το μεγάλο φαράγγι ΡΑΝΤΙΚΑ, δίπλα στον ποταμό ΝΤΡΙΜ, όπου η φύση κάνει πολύ έντονη την παρουσία της σε μια πανδαισία χρωμάτων. Μέσω DEBAR φθάνουμε στο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΤΗ, επίσκεψη και συνεχίζουμε για το ΜΑΥΡΟΒΟ στις όχθες της ομώνυμης λίμνης. Σχετική παραμονή, επιστροφή στο ξενοδοχείο το μεσημέρι. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για να κάνουμε μία βόλτα στα πλακόστρωτα σοκάκια της ΣΤΡΟΥΓΚΑΣ. Δείπνο, διασκέδαση, διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ : ΟΧΡΙΔΑ - ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ:

     Μετά το πρωινό μια παραλίμνια διαδρομή μας οδηγεί στο ωραιότατο Βυζαντινό μοναστήρι του ΟΣΙΟΥ ΝΑΟΥΜ, στη νότια πλευρά της λίμνης, με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες κτισμένο το 10οαιώνα όπου όλη η περιοχή ήταν έδρα Ελληνορθόδοξης αρχιεπισκοπής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ολοκληρώνουμε τη γνωριμία μας με την ΟΧΡΙΔΑ, περιδιαβαίνοντας τα στενά σοκάκια της πόλης και την όμορφη παραλία. Δείπνο, διανυκτέρευση.

5Η ΜΕΡΑ : ΟΧΡΙΔΑ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ (BITOLA) – ΑΘΗΝΑ:

     Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση νωρίς το πρωί για το BITOLA την αρχαία Βυζαντινή ΗΡΑΚΛΕΙΑ, όπου θα έχουμε λίγο χρόνο για να γνωρίσουμε και την πόλη. Στη συνέχεια, από τη γνωστή πλέον διαδρομή μέσω του συνοριακού σταθμού της ΝΙΚΗΣ - ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΚΟΖΑΝΗΣ - ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ , φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

TIMHKAT΄ ATOMO

4ΜΕΡΕΣ

ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ   ΔΩΜΑΤΙΟ

€ 169

ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΩΣ   12 ΕΤΩΝ

ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

€ 149

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ   ΔΩΜΑΤΙΟ

€ 244

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν όπως αναφέρονται
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο Α κατηγορίας
  • Δώρο πλήρης διατροφή
  • Τοπικός αρχηγός / συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης TOUROPERATOR

    ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ   :

  • Δημοτικοί φόροι, είσοδοι σε μουσεία & πόλεις, μοναστήρια, εισιτήριο για το καραβάκι, ποτά, φιλοδωρήματα
  • Έξτρα ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, απώλειες αποσκευών κ.α. (€10) (δείτε στους όρους συμμετοχής του γραφείου).

    ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
  • Στην 4ήμερη εκδρομή ενωνονται η 2η με την 4η μέρα και οι επισκεψεις γινονται μαζι την 2η μερα της εκδρομης.