Skip to main content

Γαλλοιταλική Ριβιέρα & Κόμο απο 715€


9 μέρες οδικώς Κόμο - Κάννες - Νίκαια - Σαν Πωλ ντε Βανς (Μόντε Κάρλο) - Eζ μουσείο αρωμάτων - Μονακό - Σάντα Μαργαρίτα - Πόρτο Φίνο - Κόμο - Μιλάνο σε ξενοδοχείο 4* με πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.
Πρόγραμμα (9 μέρες)


Ημέρα 1     Αθήνα - Πάτρα / πλοίο.    
    Αναχώρηση από Αθήνα για Πάτρα και επιβίβαση στο πλοίο για Ανκόνα.


Ημέρα 2     Ανκόνα - Κόμο    
    Άφιξη στη Ανκόνα και ξεκούραστοι ξεκινάμε το ταξίδι μας με προορισμό τη περιοχή της Λίμνης Κόμο που μας προσκαλεί να την εξερευνήσουμε. Στο φόντο βρίσκονται ψηλές καταπράσινες βουνοκορφές και μια καλοκαιρινή περιπέτεια ξεκινάει με διαμονή στο επιλεγμένο JUST HOTEL LOMAZZO 4* (www.justhotellomazzo.com ) στη γύρω περιοχή του Κόμο. Δείπνο & διανυκτέρευση. 

   
Ημέρα 3     Κόμο - Κάννες    
    Μπουφέ πρόγευμα και γνωριμία με τη πόλη. Η προκυμαία, το ιδανικότερο μέρος για έναν ρομαντικό περίπατο, δίπλα της η Piazza Cavour, η κεντρική πλατεία με όμορφα καφέ και εστιατόρια, ο Καθεδρικός Ναός γνωστός για τις διαφορετικές αρχιτεκτονικές τεχνοτροπίες που ενσωματώνει, είναι σημαντικά αξιοθέατα κατά την περιήγηση μας. Το Μουσείο Μεταξιού, το Αρχαιολογικό Μουσείο, η κατοικία του Guiseppe Garibaldi και το μνημείο Tempio Voltiano συγκεντρώνουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών κάθε χρόνο. Νωρίς το μεσημέρι αναχώρηση για τις κοσμοπολίτικες Κάννες. Άφιξη και τακτοποίηση σε 4* ξενοδοχείο.  

 
Ημέρα 4     Κάννες - Νίκαια - Σαν Πωλ ντε Βανς (Μόντε Κάρλο)    
    Μετά το πρόγευμα ξενάγηση, στην πόλη των αστέρων του σινεμά. Στη συνέχεια αναχώρηση για την πόλη της Νίκαιας,ένα από τα πασίγνωστα θέρετρα της Κυανής Ακτή όπου και θα περιηγηθούμε. Παλία πόλη, πλατεία Μασενά, και βόλτα στον εμπορικό δρόμο της πόλης, Ζαν Μεντεσάν. Ελεύθερος χρόνος για τα ψώνια ή καφέ. Νωρίς το απόγευμα, επιστροφή στο ξενοδοχείο στις Κάννες, αφού προηγηθεί ξενάγηση στο μεσαιωνικό χωριό αετοφωλιά Σαν Πωλ ντε Βανς. Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά μια επίσκεψη στο Μόντε Κάρλο. Γνωρίστε μαζί μας το διάσημο καζίνο, και δοκιμάστε την τύχη σας στις υπέρλαμπρες αίθουσες του. Επιστροφή μετά τα μεσάνυχτα στο ξενοδοχείο.


Ημέρα 5     Κάννες - Eζ μουσείο αρωμάτων - Μονακό    
    Μετά το πρόγευμα αναχώρηση, για το μουσείο-εργαστήριο αρωμάτων Φραγκονάρ. Επίσκεψη στο δεύτερο μικρότερο κρατίδιο του πλανήτη, το πριγκιπάτο του Μονακό. Ξενάγηση στην παλιά πόλη. Επίσκεψη στο ωκεανογραφικό μουσείο του εξερευνητή των θαλασσών Ζακ Ιβ Κουστό.Επίσκεψη στον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου όπου βρίσκονται οι τάφοι της οικογένειας Γκριμάλντι, τα μνήματα της πριγκίπισσας Γκρέϊς και του συζύγου της πρίγκιπα Ρενιέ Γ’. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.


Ημέρα 6     Κάννες - Σάντα Μαργαρίτα - Πόρτο Φίνο - Κόμο    
    Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση για Κόμο, μέσω της Γαλλοιταλικής Ριβιέρας. Πρώτος σταθμός το πανέμορφο τουριστικό θέρετρο της Ιταλικής Ριβιέρας, η πανέμορφη Σάντα Μαργαρίτα. Από εδώ έχουμε δύο επιλογές (έξοδα ατομικά), ή με κρουαζιέρα θα περάσουμε τις δαντελωτές ακτές με τις καταπράσινες πλαγιές γεμάτες βίλλες, ή με το τοπικό λεωφορείο της γραμμής φτάνουμε στο παγκόσμια γνωστό Πόρτο Φίνο που συγκεντρώνει τους VIP's του πλούτου και των καλλιτεχνών. Αναχώρηση και αργά το απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο μας στο Κόμο. Τακτοποίηση και δείπνο.


Ημέρα 7     Κόμο - Μιλάνο ...shopping    
    Πρωινό & αναχώρηση για το Μιλάνο, με αξιοθέατα όπως το Ντουόμο, η Γκαλλερία Βιτόριο Εμμανουέλε, η περίφημη Σκάλα και άλλα σημαντικά μνημεία. Επισκεφθείτε την πασίγνωστη αγορά της πόλης, για shopping therapy. Με λίγα ευρώ μπορείτε να πιείτε ένα κοκτέιλ στο Bar Martini στο κεντρικό κατάστημα των Dolce & Gabbana, έναν εσπρέσσο συνοδευμένο από σοκολατάκι με το χαρακτηριστικό μονόγραμμα στη Γκαλέρια Βιττόριο Εμμανουέλε στο Cucci Cafe. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο & δείπνο.


Ημέρα 8     Κόμο - Ανκόνα - Εν πλω    
    Πρόγευμα και αναχώρησή για την Ανκόνα. Επιβίβαση στο πλοίο.


Ημέρα 9     Πάτρα - Αθήνα.    
    Άφιξη στην Πάτρα και αναχώρηση για την Αθήνα. 

   
Περισσότερες πληροφορίες


Σημείωση: Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, επισκέψεων, ενδέχεται να αλλάζει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.Το φαγητό που σερβίρεται στα ξεν/χεια είναι απλό σετ μενού 3 πιάτων και όχι μπουφέ.

Τιμολογιακή πολιτική


SMART PRICE: Για κρατήσεις έως 30 μέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.


Τιμοκατάλογοι


Συνδιασμός ξενοδοχείων
    26/08/2014 εώς 03/09/2014     09/09/2014 εώς 17/09/2014     23/10/2014 εώς 31/10/2014
Δίκλινο     € 715.00     € 715.00     € 655.00
3ο άτομο
1-12 ετών     € 455.00     € 455.00     € 415.00
Μονόκλινο     € 885.00     € 885.00     € 835.00


Περιλαμβάνονται

    Εισιτήρια πλοίου ΠΑΤΡΑ-ΑΝΚΟΝΑ-ΠΑΤΡΑ, σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4) με την SUPERFAST ή τη MINOAN
    Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο JUST HOTEL LOMAZZO 4* στη περιοχή του Κόμο
    Τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στις Κάννες
    Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά (continental στο Κόμο)
    Τρία δείπνα στο ξενοδοχείο JUST HOTEL LOMAZZO 4*
    Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις ως αναλυτικό ανωτέρω πρόγραμμα με πολυτελές πούλμαν
    Έμπειρος αρχηγός, συνοδός του γραφείου μας
    Ασφάλεια Αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
    Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

    Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, δημοτικός φόρος στα ξενοδοχεία (καταβάλλεται απ' ευθείας σε αυτά) και ότι δεν αναφέρεται στα πιο πάνω προσφερόμενα. Επιβαρύνσεις καμπινών κατ’ άτομο με επιστροφή για όλες τις Οδικές Εκδρομές Εξωτερικού: 4κλινη εξωτερική € 30 | 3κλινη εξωτερική €50 | 3κλινη εσωτερική € 35 | 2κλινη εσωτερική € 65 | 2κλινη εξωτερική € 80