Skip to main content

ΜΑΛΤΑ καλοκαιρι 2014 ΜΑΙΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ           
Αναχωρήσεις κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΤΡΙΤΗ           
Μάιος - Οκτώβριος'14 (Εκτός Αγίου Πνεύματος)           
απο 359 το ατομο σε δικλινο

 

malta summer14di

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τετραήμερη Εκδρομή στην Μάλτα  (Καλοκαίρι 2014)


1 Ημέρα
Πρωινή αναχώρηση για το Νησί των Ιπποτών με απ’ ευθείας πτήση της AirMalta. Άφιξη μετά από 1 ώρα και 30 λεπτά περίπου. Υποδοχή από την τοπική μας αντιπρόσωπο η οποία θα κρατάει ταμπέλα «MaltaExperts». Αμέσως μετά ξεκινάμε την ξενάγηση στην Πρωτεύουσα Βαλέτα η οποία χτίστηκε μετά την μεγάλη πολιορκία του 1565. Η περιήγηση αρχίζει από τους Κήπους της Μπαράκα, συνεχίζεται με την επίσκεψη στον Καθεδρικό Ναό του St. John και το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου (εσωτερική επίσκεψη εφ’ όσον είναι ανοικτό για το κοινό). Μεταφορά στο ξενοδοχείο, απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

2 Ημέρα
Προαιρετικά σήμερα θα επισκεφτούμε την «Σιωπηλή Πόλη», την Μεντίνα με τα αμυντικά οχυρά της που χρονολογούνται από τον 9ο αιώνα. Διασχίζουμε την πόλη για να επισκεφτούμε τον Καθεδρικό Ναό του Αγ. Παύλου και τα οχυρά με την πανοραμική θέα του νησιού. Συνεχίζουμε για το Rabat για να επισκεφθούμε τη σπηλιά του Αποστόλου Παύλου και θα ολοκληρώσουμε με μια σύντομη επίσκεψη στο τοπικό εργοστάσιο φυσητού γυαλιού Mdina Glass. Επιστροφή το μεσημέρι, διανυκτέρευση.


3 Ημέρα
Σήμερα μετά το πρωινό, προαιρετικά θα κάνουμε μια ολοήμερη επίσκεψη στο Γκόζο. Ο γύρος του γειτονικού νησιού της Μάλτας αρχίζει μετά από μια εικοσάλεπτη διαδρομή με το ferry. Μόλις φτάσετε στο Γκόζο θα διαπιστώσετε ότι το νησί με τους τρεις λόφους του έχει το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα και είναι πιο γραφικό και πιο πράσινο. Θα επισκεφθούμε το Μπλε Παράθυρο στη Dwejra, τη «Cittadella» στη Βικτόρια, τον κόλπο του Xlendi, τους προϊστορικούς Ναούς Τζιγκαντίγια και τη Σπηλιά της Καλυψούς. Θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για ψώνια στο τοπική αγορά που είναι διάσημη για τα μάλλινα είδη και τις χειροποίητες δαντέλες. Επιστροφή το απόγευμα, διανυκτέρευση.

4η Ημέρα
Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου σας και κατόπιν θα έχετε ελεύθερο χρόνο για μια τελευταία βόλτα στην περιοχή σας. Αναχώρηση από τα δωμάτια στις 12:00.Μεταφορά στο αεροδρόμιο 2 ώρες νωρίτερα για την πτήση της επιστροφής σας.

 

Για την κρουαζιέρα στο «Μεγάλο Λιμάνι – GrandHarbour» μπορείτε να μεταφερθείτε καθημερινά με τοπική συγκοινωνία στο σημείο “Sliema Ferries”. Καθημερινές αναχωρήσεις ανά μία ώρα περίπου, από τις 10:00 έως 15:30.

 

*Οι προαιρετικές εκδρομές πραγματοποιούνται εάν συμπληρωθεί ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός ατόμων.