Skip to main content

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2015 ΜΑΛΤΑ! ΑΠΟ 295,00

 ... Χριστούγεννα στο νησί των Ιπποτών

4ήμερη αεροπορική εκδρομή
Αναχώρηση: 25/12/2015

Δώρο! H κρουαζιέρα στο Μεγάλο Λιμάνι!

1η μέρα: Αθήνα-Μάλτα  

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για το «νησί των Ιπποτών». Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια και υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο. Σας προτείνουμε να αξιοποιήσετε το εισιτήριο σας για την κρουαζιέρα στο Μεγάλο Λιμάνι (δεν περιλαμβάνονται οι μεταφορές). Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Μάλτα (ξενάγηση)

Πρόγευμα και αναχώρηση για την ξενάγηση μισής ημέρας στην πρωτεύουσα της Μάλτας, Βαλέτα. Πόλη επιβλητική, πραγματικό οχυρό, υπό την αιγίδα της UNESCO, χτισμένη από τους Ιωαννίτες Ιππότες. Θα δούμε τους κήπους Μπαράκκα και θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα του Μεγάλου Λιμανιού, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Ιωάννη (προαιρετική είσοδος) και το Παλάτι του Μεγάλου Μάγιστρου (προαιρετική είσοδος). Επιστροφή στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο.

2η μέρα: Μάλτα (προαιρετικά Μόστα-Μεδίνα-Ραμπάτ)

Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη ή προαιρετική εκδρομή στην Μόστα, με τον Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου με τον τρίτο μεγαλύτερο τρούλο στην Ευρώπη. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την παλιά πρωτεύουσα Μεδίνα, γνωστή ως «η σιωπηλή πόλη» ή «πόλη των ευγενών». Θα συνεχίσουμε με το προάστιο της Μεδίνας Ραμπάτ, όπου βρίσκεται η σπηλιά που έζησε ο Απόστολος Παύλος κατά τη σύντομη παραμονή του στη Μάλτα. Τελευταία μας στάση σε ένα εργαστήριο γυαλιού, για να παρακολουθήσουμε τη διαδικασία κατασκευής φυσητού γυαλιού (παραδοσιακή τεχνική από την εποχή των Φοινίκων). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και απόγευμα ελεύθερο.

4η μέρα: Μάλτα (προαιρετική εκδρομή 3 Πόλεις-Μάσρασλοκ) - Αθήνα

Πρόγευμα και ελεύθερη ημέρα για αγορές ή βόλτες ή προαιρετική εκδρομή μισής μέρας στις τρεις Πόλεις Βιττωριόζα, Κοσπίκουα, Σένγκλεα που ήταν η έδρα των Ιωαννιτών Ιπποτών κατά τη μεγάλη πολιορκία του 1565 και στο ψαροχώρι Μαρσασλόκ για να δούμε τη τοπική υπέθρια αγορά-χρόνος ελέυθερος. Νωρίς το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα.

Ξενοδοχεία

ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ 2-12 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ 2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ

ALEXANDRA HOTEL 3*

295€

360€

260€

+ 105€

BE HOTEL 4*

or

GOLDEN TULIP VIVALDI 4*

345€

410€

280€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης, με απευθείας πτήσεις της Air Malta
  • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • Πρωινός μπουφές καθημερινά
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Μάλτας
  • Ξενάγηση στην πρωτεύουσα Βαλέτα - μισής ημέρας
  • Δώρο κρουαζιέρα στο Μεγάλο Λιμάνι
  • Έμπειρος Ελληνόφωνος ξεναγός
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Φόροι αεροδρομίων 105€
  • Προαιρετικές εκδρομές
  • Ποτά και αχθοφορικά
  • Είσοδοι στα αξιοθέατα

ΠΤΗΣΕΙΣ:

KM 781 25DEC  ATH MLA 0735  0810

KM 782 28DEC  MLA ATH 1700  1935

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.

2. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες

3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12 ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες , σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων

4. Διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουνμόνο με διαβατήριο.