Skip to main content

ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ '16 ΓΑΛΛΟΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ!ΑΠΟ 575,00

.....ΚΟΜΟ-ΛΟΥΓΚΑΝΟ
  5 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 16/06/2016

EARLY BOOKING!!! ΕΩΣ ΚΑΙ 21 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ. 

1η Μέρα: Αθήνα – Nίκαια –Κάννες

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος και πτήση για τη Νίκαια. Άφιξη στην πρωτεύουσα της Κυανής Ακτής γνωστή στους γαλλομαθείς ως Cote d' Azur (Κοτ ντ' Αζούρ), και ακολουθεί μεταφορά στις Κάννες. Η πόλη είναι γνωστή για τις μοναδικές  αμμώδεις παραλίες της και το ετήσιο φεστιβάλ κινηματογράφου. Περιήγηση της πόλης και ελεύθερος χρόνος για γεύμα και αγορές στα καταστήματα της πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας ClarionSuitesCannesCroisette 4* η παρόμοιο. Το βράδυ ελεύθερο για να θαυμάσετε την πόλη με την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα ή να κάνετε ένα περίπατο στην Promenade de laCroisette, έναν από τους ομορφότερους και πιο ξακουστούς παραλιακούς δρόμους στον κόσμο. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα: Κάννες - Νίκαια- περιήγηση πόλης - Μονακό-Μόντε Kάρλο-Εζ.

Πρωινό, αναχώρηση για την Νίκαια και ακολουθεί η περιήγηση της πόλης. Με το τουριστικό τρένο (ατομικά έξοδα) θα αναχωρήσουμε από την παραλιακή λεωφόρο, την πασίγνωστη “Προμενάν Ντεζ Ανγκλαιζ”, και μεταξύ άλλων θα δούμε την πλατεία Μασσενά, την αγορά των λουλουδιών,  το γραφικό λιμάνι της Νίκαιας, την παλιά πόλη, και θα καταλήξουμε στο ParkduChateau, ένα πολύ όμορφο πάρκο σε ένα λόφο από όπου μπορείτε να δείτε πανοραμικά την παραλία και τον Κόλπο των Αγγέλων. Kατόπιν αναχώρηση για το Μονακό (20 χλμ), το πιο μικρό και αριστοκρατικό κράτος στον κόσμο!!! Στην παραμονή μας στο Μονακό θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τα ανάκτορα των Γκριμάλντι, την Μητρόπολη, και  το Ωκεανογραφικό Μουσείο, καθώς και το Μόντε Κάρλο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτες και αγορές στη πόλη που το όνομα της και μόνο μαγεύει τους ανθρώπους ανα τον κόσμο.. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας,με ενδιάμεση στάση σε μουσείο-εργαστήριο αρωμάτων, στο χωριό Εζ, όπου θα «μυηθούμε» στον τρόπο παραγωγής των περίφημων γαλλικών αρωμάτων. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα: Κάννες–Σαν Ρέμο–Γένοβα - Μιλάνο.

Πρωινό και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Ιταλικής Ριβιέρας, το Σαν Ρέμο. Έχει την ονομασία 'πόλη των λουλουδιών' εξαιτίας των πολυτελών του κήπων και των πολύχρωμων παρτεριών με λουλούδια στους λόφους που περιβάλλουν την πόλη. Μεταξύ των αξιοθέατων που θα δείτε είναι η La Pigna, το πιο παλιό τμήμα της πόλης. Εκεί μπορείτε να περπατήσετε στα στενά σοκάκια της μεσαιωνικής πόλης, μέχρι την Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, στον Ρωμανο-Γοτθικό Καθεδρικό του San Siro, και το Παλάτι του Δούκα 'Borea D'Olmο'. Αν σας αρέσουν τα ψώνια, μη χάσετε τις μπουτίκ και τα τοπικά μαγαζιά που μπορείτε να βρείτε στο κέντρο της πόλης. Αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Λιγουρίας. Η Γένοβα  είναι σημαντική ιστορική πόλη της Ιταλίας με περίπου 800.000 κατοίκους (ευρύτερη περιοχή), πρωτεύουσα της Λιγουρίας, στο κέντρο του ομώνυμου κόλπου (Κόλπος Γένοβας) και πολύ σημαντικό λιμάνι της Ιταλίας. Είναι η έκτη ιταλική πόλη σε πληθυσμό, τρίτη στην Βόρεια Ιταλία και αποτελεί μέρος του εμπορικού τρίγωνου Τορίνο-Γένοβα-Μιλάνο. Η ιστορία της συνδέεται με το εμπόριο και την ναυτιλία. Το λιμάνι της είναι το πιο σημαντικό της Ιταλίας. Σύμβολο της πόλης είναι ο φάρος της, γνωστός ως "La lanterna". Υπήρξε έδρα της EXPO το 1992, συγκέντρωσης των G8 το 2001 και το 2004 ήταν Ευρωπαική πρωτεύουσα Πολιτισμού. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας, το Μιλάνο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας 4*. Διανυκτέρευση.  

4η Μέρα: Μιλάνο - Κόμο & Λουγκάνο 

Πρωινό και σύντομη περιήγηση της οικονομικής πρωτεύουσας της Ιταλίας, του παγκόσμιου κέντρου μόδας. Θα δούμε μεταξύ άλλων το μεγαλύτερο γοτθικό κτίριο της χώρας, τον περίφημο καθεδρικό ναό Ντουόμο, το νεοκλασικό θέατρο της Σκάλας του Μιλάνου.αναχώρηση για εκδρομή στο Κόμο και το Λουγκάνο. Άφιξη στο Κόμο, πόλη στη Λομβαρδία της Ιταλίας, 45 χλμ βόρεια του Μιλάνου. Τοποθετημένο στη νότια άκρη του νοτιοδυτικού βραχίονα της ομώνυμης λίμνης Κόμο, είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πόλεις της Βόρειας Ιταλίας. Θα περπατήσουμε στο ιστορικό κέντρο και θα έχουμε χρόνο να την θαυμάσουμε. Στη συνέχεια αναχώρηση για Ελβετία. Τοπία υπέροχα μας οδηγούν στην πρώτη Ελβετική πόλη, το Λουγκάνο. Μικρή περιήγηση και βόλτα στην παραλία της λίμνης. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο Μιλάνο. Διανυκτέρευση.

5η Μέρα: Μιλάνο – Αθήνα

Πρωινό και ημέρα στη διάθεση σας για αγορές, νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Μιλάνο, πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ : 575€*

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 160€

1 ΠΑΙΔΙ (2-12 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ) : 545€*

*ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 21 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ 50€

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Μασσαλία & Μιλάνο-Αθήνα με AegeanAirlines.
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* στις Κάννες &  στο Μιλάνο  με πρωινό καθημερινά.
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμια, ξενοδοχεία εξωτερικού.
  • Κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο για όλες τις μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Ξεναγήσεις / περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
  • Ενημερωτικά έντυπα.
  • Ασφάλεια ταξιδιού (Αστικής Ευθύνης).
  • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμου 150€.
  • Checkpoint-είσοδοι πόλεων 20€.
  • Δημοτικοί φόροι πόλεων.
  • Είσοδοι σε μουσεία & επισκεπτόμενους χώρους.
  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

Παρατηρήσεις:

  • Οι διανυκτερεύσεις στις Κάννες μπορεί να πραγματοποιηθούν εναλλακτικά και στην Nίκαια.
  • Η σειρά των διανυκτερεύσεων / ξεναγήσεων είναι δυνατόν να διαμορφωθεί για καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος.  

ΠΤΗΣΕΙΣ

Α3 624 ΑΘΗΝΑ – ΝΙΚΑΙΑ      08:35 – 10:15

Α3 665  ΜΙΛΑΝΟ –  ΑΘΗΝΑ      17:10 – 20:40