Skip to main content

Αναχ. 06/02/2016 Καρναβάλι Βενετίας!ΑΠΟ 455,00

Διαμονή στο ξενοδοχείο NH LAGUNA PALACE 4* στο Μέστρε ή παρόμοιο με μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.

4 μέρες αεροπορικώς

 
Πρόγραμμα (4 μέρες)
Ημέρα 1 Αθήνα - Βενετία
  Συγκέντρωση στο Ελ. Βενιζέλος και πτήση για Βενετία. Άφιξη στη γιορτινή Βενετία. Θα αναχωρήσουμε με το λεωφορείο μας για το Tronchetto. Από εκεί θα πάρουμε το βαπορέττο για την πλατεία του Αγ. Μάρκου, απ’ όπου θα ξεκινήσει η ξενάγηση της πόλης. Θα γνωρίσουμε την πόλη με τα 118 νησάκια, τα 160 κανάλια και τις 400 γέφυρες, την πατρίδα του Καζανόβα και του ταξιδευτή Μάρκο Πόλο, η ίδρυση της οποίας χρονολογείται στον 5ο αιώνα. Η γέφυρα των Στεναγμών, ο Πύργος του Ρολογιού, η βασιλική του Αγίου Μάρκου και η πλατεία με το παλάτι των Δόγηδων, θα σας ενθουσιάσουν. Ολόκληρη η πόλη είναι ένα έργο τέχνης και τα κτίρια της σε βενετσιάνικο - γοτθικό ρυθμό θα σας αφήσουν άφωνους. Το υπόλοιπο ημέρας θα είναι ελεύθερο, ώστε να περιπλανηθείτε με τις γόνδολες στα κανάλια της πόλης, να απολαύσετε τον καφέ σας στο πασίγνωστο καφέ Φλοριάν αλλά και να δείτε από κοντά τις περίφημες βενετσιάνικες μάσκες . Αργά το απόγευμα επιστροφή με το λεωφορείο μας στο ξενοδοχείο.
Ημέρα 2 …εκδρομή στη Βερόνα & shopping therapy στο Μιλάνο! (Προαιρετικό)
  Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη Βερόνα την πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Εκεί θα δούμε την Ρωμαϊκή αρένα, την δεύτερη σε μέγεθος μετά το Κολοσσαίο, την πλατεία Έρμπε μία από τις κεντρικότερες πλατείες του ιστορικού κέντρου της Βερόνας, με τα υπέροχα κτίρια και αγάλματα. Θα δούμε επίσης το «σπίτι της Ιουλιέττας» (αν υποθέσουμε ότι πράγματι υπήρξε) και το μπαλκόνι στο οποίο έβγαινε για να δει τον Ρωμαίο. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το περίφημο μουσείο Castelvecchio το οποίο περιλαμβάνει εκτός των άλλων και μία εξαίσια συλλογή μεσαιωνικών πινάκων και πανοπλιών . Επόμενος σταθμός το Μιλάνο την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας με το Ντουόμο, τη Γκαλερία Βιττόριο Εμμανουέλε και τη θρυλική Σκάλα. Χρόνος ελεύθερος για μία βόλτα στο ιστορικό κέντρο και ψώνια στα πολυτελή καταστήματα ή για άλλες δραστηριότητες. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο.
Ημέρα 3 Καρναβάλι Βενετίας & Grand Finale – πυροτεχνήματα!!
  Μπουφέ πρόγευμα και θα αναχωρήσουμε για την πρωτεύουσα του πιο φημισμένου καρναβαλιού παγκοσμίως. Αρχικά με το πούλμαν και στη συνέχεια με το παραδοσιακό βαπορέτο , θα φτάσουμε στη «Γαληνοτάτη», που μας περιμένει μασκαρεμένη. Η μέρα είναι αφιερωμένη στο GRAND FINALE του καρναβαλιού. Θα βρεθούμε στη καρδιά της πόλης, όπου πλήθος διαφορετικών εκδηλώσεων μας περιμένουν. Χαρείτε στη φαντασμαγορικά στολισμένη κεντρική πλατεία, την εύθυμη ατμόσφαιρα και τους υπέροχα και πολύ προσεγμένα μεταμφιεσμένους που κινούνται στα γραφικά στενά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
Ημέρα 4 Βενετία - Αθήνα
  Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο: NH LAGUNA
  06/02/2016 εώς 09/02/2016
Δίκλινο € 455.00
3ο άτομο € 455.00
3ο άτομο 
1-12 ετών
€ 425.00
Μονόκλινο € 575.00
 
Περιλαμβάνονται
  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο NH LAGUNA στο Μέστρε ή παρόμοιο
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν ως πρόγραμμα
  • Αρχηγός Συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται
  • Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 175. Αχθοφορικά, είσοδοι σε μουσεία μνημεία & λοιπά αξιοθέατα φιλοδωρήματα, δημοτικός φόρος πόλης (καταβάλλεται απευθείας στο ξενοδοχείο) και ότι δεν αναφέρεται στα πιο πάνω προσφερόμενα ή προτείνεται ως προαιρετικό.