Skip to main content

ΝΑΠΟΛΗ 26-29 Δεκεμβρίου 2014 & 02-05 Ιαν. 2015 απο 475,00

ΝΑΠΟΛΗ&ΠΟΜΠΗΙΑ 4ΗΜΕΡO

26-29 Δεκεμβρίου 2014 & 02-05 Ιαν. 2015

 1η μέρα : Αθήνα - Νάπολη
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος & απευθείας πτήση για Νάπολη με MeridianaAirlines. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Υπόλοιπο απόγευμα ελεύθερο στη διάθεση σας για μια πρώτη γνωριμία στη πόλη που θα σας φιλοξενήσει καθώς αποτελεί εξίσου σημαντικό λιμάνι της Νότιας Ιταλίας.

2η μέρα : Νάπολη & Πομπηία, ξενάγηση
Μετά το πρόγευμα, γνωριμία με τη Νάπολη, μια από τις σημαντικές πόλεις της Κάτω Ιταλίας. Θα περιηγηθούμε στη πανέμορφη παραλιακή λεωφόρο της, στο χιλιοτραγουσμένο λιμάνι Σάντα Λούτσια με το κάστρο στη πλατεία του Δημαρχείου, στο Παλάτσο Ρεάλε, στη σπουδαία όπερα Σαν Κάρλο κα. Επόμενος σταθμός μας η αρχαία πόλη της Πομπηίας, όπου θα περιηγηθούμε στον αρχαιολογικό χώρο που καταστράφηκε το 79 μΧ από το ηφαίστειο του Βεζούβιου. Θα δούμε το περιμετρικό τοίχος, τις αγορές, την portamarina, τον ναό του Απόλλωνα, το αρχαίο Θέατρο κα. Απόγευμα ελεύθερο και το βράδυ περιπλανηθείτε στο παραλιακό δρόμο με τα πολυάριθμα μπαράκια της Νάπολης.                                                                

3η μέρα : Νάπολη (Κάπρι - Ανακάπρι & Μόντε Σολαρο ... το αστέρι νησί του κόλπου της Νάπολης!)
Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση με το καραβάκι (κόστος ατομικό) για το ωραιότερονησί της Ιταλίας, το Κάπρι όπου η ονειρική, εξωπραγματική ατμόσφαιρα του είναι αυτή που γοητεύει τους επισκέπτες του κάθε χρόνο. Φτάνοντας στο διάσημο νησί της Μεσογείου, θα επισκεφτούμε τη γοητευτική πλατεία "Piazzeta", θα δούμε τους επιβλητικούς βράχους Faraglioni και με μίνι λεωφορεία ή με τελεφερίκ (κόστος ατομικό) θα ανεβαίνουμε  στην κωμόπολη του Ανακάπρι με τα γραφικά σοκάκια, τα κομψά καταστήματα και τα πολυτελή ξενοδοχεία, για να θαυμάσουμε τη βίλα Σαν Μικέλε απ όπου προσφέρεται πανοραμική θέα της περιοχής από τη κορυφή του MonteSolaro. Επιστροφή στο Νάπολη & διανυκτέρευση.

4η μέρα : Νάπολη - Αθήνα
Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Νάπολης για να επιστρέψουμε στην Αθήνα με απευθείας πτήση της MeridianaAirlines.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

26 Δεκεμβρίου 2014 & 2 Ιαν. 2015

Ξενοδοχεία:

Renaissance Naples 4*

NH Ambasciatori 4*

Κατ’ άτομοσεδίκλινο:

475 €

Μονόκλινο:

625 €

Παιδικό έως 11 ετών:

445 €

ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΘΕΣΕΩΝ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Αεροπορικά εισιτήρια με MeridianaAirlines* 3 διαν/σεις με πρωινό μπουφέ σε ξενοδοχείο 4* στη Νάπολη *Μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο *Ελληνόφωνη ξενάγηση Νάπολης & Πομπηίας *Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου *Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Φόροι αεροδρομίων € 150 * Είσοδοι μουσείων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά * Έξοδα καραβιών,

                                       τελεφερίκ * δημοτικός φόρος πόλης €3 την βραδιά ανά άτομο * Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

                                       ή είναι προαιρετικό

                              

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:                      Η ροή των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα ωράρια πτήσεων και λειτουργίας χώρων και

             μουσείων. Το τελικό ημερήσιο πρόγραμμα θα το παραλάβετε με το ενημερωτικό σας. Απαιτείται

             ελάχιστησυμμετοχή 4 ατόμων.