Skip to main content

ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ & ΛΙΜΝΕΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ 8 ΗΜΕΡΕΣ οδικως summer 2014

ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ & ΛΙΜΝΕΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ 8 ΗΜΕΡΕΣ
Κόμο * Μιλάνο * Νίκαια * Εζ *Μονακό * Μοντε Κάρλο * Κάννες * Σαν Πώλ Ντεβάνς * Πόρτο Φίνο * Ραπάλο * Μπολόνια


Μόνο 545€



1η μέρα   ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ – (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΕΝ ΠΛΩ

Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι της Πάτρας / Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Ανκόνα. Στον ελεύθερο χρόνο μπορείτε να διασκεδάσετε στους πολυτελείς χώρους αναψυχής του πλοίου. Διανυκτέρευση εν πλω.

 
2η μέρα ΑΝΚΟΝΑ – ΚΟΜΟ

Άφιξη στο λιμάνι της Ανκόνα και αναχώρηση και αναχώρηση για το Κόμο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή του Κόμο. Διανυκτέρευση.

 
3η μέρα: ΚΟΜΟ – ΜΙΛΑΝΟ – ΝΙΚΑΙΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Πρωινή επίσκεψη στην οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας το Μιλάνο. Στην πανοραμική περιήγηση θα δούμε τον Γοτθικό Καθεδρικό Ναό Duomo, τη Στοά του Βιτώριο Εμμανουέλε και την περίφημη Λυρική Σκηνή « Σκάλα του Μιλάνου». Χρόνος ελεύθερος. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη πιο μεσογειακή πόλη της Γαλλίας την Νίκαια. Με την άφιξη μας θα κάνουμε την πανοραμική περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Θα δούμε, πλατείες με σιντριβάνια, τους κήπους Μασενά και θα διασχίσουμε την περίφημη Μπουλβάρ ντεζ Ανγκλέ με τα φοινικόδεντρα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 
4η μέρα: ΝΙΚΑΙΑ – ΕΖ – ΚΑΝΝΕΣ – ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ – ΜΟΝΑΚΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Πρωινή επίσκεψη στο μεσαιωνικό χωριό Εζ, όπου και θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το εργοστάσιο παραγωγής αρωμάτων Fragonard. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και βόλτα στα πανέμορφα σοκάκια του χωριού. Επόμενη επίσκεψη το Μονακό, με το Παλάτι των Μονεγάσκων, τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό και το Ωκεανογραφικό Μουσείο. Χρόνος ελεύθερος στο ιστορικό κέντρο της πόλη με τα πολλά καταστήματα. Τέλος θα επισκεφθούμε το φημισμένο Μόντε Κάρλο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Νίκαια. Διανυκτέρευση.

 
5η μέρα:   ΝΙΚΑΙΑ – ΚΑΝΝΕΣ – ΣΑΝ ΠΩΛ ΝΤΕΒΑΝΣ – ΝΙΚΑΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την αδιαμφισβήτητη “βασίλισσα” της Κυανής ακτής τις Κάννες, με την περίφημη Κραουαζέτ, έναν από τους πιο διάσημους δρόμους του κόσμου. Θα δούμε τα υπέροχα κτίρια, και τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία, που χρονολογούνται από την εποχή της Μπελ Εποκ , το Παλάτι του Φεστιβάλ των Καννών. Χρόνος ελεύθερος για καφέ, βόλτα. Μετά τις Κάννες θα επισκεφθείτε ένα από τα πιο γραφικά χωριά της περιοχής το Σαν Πωλ Ντε Βανς μεσαιωνικό χωριό περιτριγυρισμένο από τα τοίχοι του Φραγκίσκου του Πρώτου, καταφύγιο όλων των ζωγράφων και καλλιτεχνών. Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας στην Νίκαια. Διανυκτέρευση.

 
6η μέρα: ΝΙΚΑΙΑ – ΡΑΠΑΛΟ – ( ΠΟΡΤΟ ΦΙΝΟ) – ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για η Μπολόνια. Περνώντας από το γραφικό Ραπάλο θα καταλήξουμε στο χωρίο Σάντα Μαργαρίτα, γραφικό χωριουδάκι με πολύχρωμα σπιτάκια και γραφικές πλατείες. Για όσους επιθυμούν (προαιρετικά) θα υπάρχει χρόνος για να επισκεφθείτε το γραφικό Πόρτο Φίνο που είναι γεμάτο με πολυτελή μαγαζιά. Περιπλανηθείτε στη κεντρική πλατεία και απολαύστε ένα περίπατο κατά μήκος της προβλήτας. Η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου του 16ου αιώνα που άλλοτε έπαιζε σημαντικό ρόλο στην ιστορία του τόπου λειτουργεί στις μέρες μας σαν μουσείο. Αργά το απόγευμα άφιξη στη Μπολόνια και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 
7η μέρα: ΜΠΟΛΩΝΙΑ – ΑΝΚΟΝΑ – ΕΝ ΠΛΩ

Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα, όπου το πλοίο επιστροφής μας περιμένει. Άφιξη, επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους. Διανυκτέρευση εν πλω.

 
8η μέρα: ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) – ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ

Χαρείτε τις ανέσεις του σύγχρονου πλοίου έως την ώρα που θα φθάσουμε στο λιμάνι της Πάτρας (Ηγουμενίτσας) Άφιξη το απόγευμα στην Αθήνα ( Θεσσαλονίκη).

 
ΕΚΔΡΟΜΗ     ΗΜΕΡΕΣ     ΑΝΑΧ/ΣΕΙΣ   
ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΙΚΑΙΑ & ΛΙΜΝΕΣ Β.ΙΤΑΛΙΑΣ     8     15,22,29/06 06,13,20,27/07 03,10,17,22/08 01,07,14,21,28/09 & 05,12,19,25/10   

€ ΔΙΚΛΙΝΟ     € ΠΑΙΔΙΚΟ     € ΜΟΝ/ΝΟ     ΞΕΝΟΔ.     ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

545                     495                      695       Just Hotel Lomazzo 4*,  Apogia Nice , Cosmopolitian 4*     Πρωινό

 
Περιλαμβάνονται:

    Ακτοπλοϊκά εισιτήρια γραμμής Πάτρα – Ανκόνα – Πάτρα σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες με w/c και ντουζ(ΑΒ4).
    Μετακινήσεις με κλιματιζόμενο υπερυψωμένο πούλμαν του γραφείου μας.
    Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* .
    Πρωινό καθημερινά (εκτός πλοίου).
    Εκδρομές και περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
    Έμπειρο αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας.
    Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης.
    Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται :

    Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, παλάτια, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
    Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
    Δημοτικοί φόροι πόλεων
    Check point (15€)

Σημείωση: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν*