Skip to main content

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΓΑΝΔΗ & ΜΠΡΥΖ 4ΗΜΕΡΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 Ιανουαρίου – 13 Μαρτίου 2015 απο 495,00

Προτεινόμενο Ατομικό Πρόγραμμα με Ξεναγήσεις!

Ταξιδέψτε όποτε θέλετε εσείς, και αξιοποιήστε τις παροχές ενός Γκρουπ!

Κλείστε έγκαιρα να προλάβετε φτηνά αεροπορικά και επιβαρύνσεις!

1η μέρα : Αθήνα – Βρυξέλλες ( Ξενάγηση πόλης)

Άφιξη στο αεροδρόμιο Βρυξελλών. Άμεση αναχώρηση για την πανοραμική γνωριμία της πόλης όπου χτυπά η καρδιά της Ευρώπης. Θα επισκεφτούμε την ιστορική εμπορική συνοικία Grand Place (GroteMarkt), το άγαλμα Manneken Pis, το Atomium, το Heysel Stadium/Mini Europe τα αξιοθέατα της Ευρώπης σε μινιατούρα 1/12 (Είσοδος 12€), τα Βασιλικά Παλάτια του Laken και ο ομώνυμος Βασιλικός Ναός, ο Γιαπωνέζικος Πύργος και η Κινέζικη Παγόδα, το Χρηματιστήριο, η Πλατεία Grand Sablon με τον ομώνυμο Ναό της Παναγίας γοτθικού ρυθμού και τα υπέροχα παραδοσιακά εστιατόρια, το Εθνικό Ωδείο, το Δικαστικό Μέγαρο, το Μουσείο Καλών Τεχνών, τη Βασιλική πλατεία με τα Βασιλικά Ανάκτορα, το Ευρωκοινοβούλιο και την Αψίδα του Θριάμβου.Το απόγευμα μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτιά σας.

2η μέρα : Βρυξέλλες - Λουξεμβούργο

Ημέραελεύθερη. Προαιρετικά μπορείτε να πραγματοποιήσετε εκδρομή πουξεκινάαπότονιστορικόχώροτης περίφημηςμάχηςτουΒατερλό. Στηνσυνέχεια θα επισκεφτούμε τομικρότεροκρατίδιοτηςΕυρωπαϊκήςΈνωσης, τοΛουξεμβούργο, θαδιασχίσουμετιςΑρδένες, μετακαταπράσιναδάση, ταγραφικάχωριουδάκιακαιταμεγαλοπρεπήκάστρα. Ηδιαδρομήμαςδίπλαστον ποταμόΜάουςθαδιακοπείμόνογιαλίγοκαθώςθασταματήσουμεσεμιααπότις πιοόμορφεςΒελγικές πόλεις, τηνΝτινάντγιακαφέ.Συνεχίζονταςτην πορείαμας προςτοΛουξεμβούργο, θαμαςσυνεπάρειηεναλλαγήφυσικώντοπίων, τουνοτιοανατολικούΒελγίου. Φτάνοντας, θααντικρύσουμετην πόλη πουκατάέναμεγάλομέροςείναιχτισμένημέσασεχαράδρα όπου και θα δούμετο παλάτιτουΜεγάλουΔούκα, τονκαθεδρικόΝαότηςΠαναγιάς, τηνεντυπωσιακήΚόκκινηγέφυρακαιτατείχητης πόληςτωντραπεζών. Σύντομηστάσηστομεσαιωνικόκάστροτης περιοχής. ΕπιστροφήστηΒρυξέλλες

3η μέρα : Βρυξέλλες - Γάνδη – Μπρύζ

Εκδρομή Γάνδη –Μπρύζ. Αρχικά θα επισκεφτούμε την μεσαιωνική πόλη Brugge, την πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της επαρχίας της Δυτικής Φλάνδρας, μια από τις ομορφότερες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης. Περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης, το πάρκο με τη «Λίμνη της Αγάπης», το παλαιότερο νοσοκομείο στην Ευρώπη του Αγίου Ιωάννη, τον Ναό της Παναγίας, την πολυφωτογραφημένη γέφυρα του Αγίου Βονιφάτιου, το Μέγαρο των Αρχόντων, τους Κήπους του Arends, το Κολέγιο της Ευρώπης, το πρώτο Χρηματιστήριο στον κόσμο και το ιστορικό κέντρο, ένα μοναδικό στολίδι της πόλης. Αμέσως μετά θα πάμε στην Γάνδη η οποία διαθέτει πολύ όμορφο ιστορικό κέντρο με χαρακτηριστικά κτίσματα μεσαιωνικής και αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής, τα οποία αναπαλαιώθηκαν και συντηρούνται άψογα. Το ιστορικό κέντρο της πόλης είναι η μεγαλύτερη περιοχή στο Βέλγιο όπου δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία αυτοκινήτων. Θα επισκεφτούμε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Βονιφάτη. Εκεί θα δούμε έργα του Ρούμπεν, του Ιερώνυμου Μπός και το υπέροχο τρίπτυχο «μυστικός αμνός» που αποδίδεται στους αδερφούς Βαν Έικ. Θα δούμε το κάστρο των ιπποτών και θα γνωρίσουμε την πόλη που υπήρξε κατά τον μεσαίωνα ένα σπουδαίο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης. Επιστροφή αργά το απόγεμα στις Βρυξέλλες.

4η μέρα: Βρυξέλλες -Αθήνα

Χρόνος ελεύθερος μέχρι την ώρα της μεταφοράς στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής σας στην Ελλάδα.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

7 Ιανουαρίου – 13 Μαρτίου 2015

 

NH Brussels City Center 4*

 

7/01-12/02

13/02-13/03

Κατ’ άτομο σε δίκλινο:

495 €

525 €

Μονόκλινο:

595 €

615 €

Παιδικό έως 11 ετών:

465 €

495 €

Επιπλέον διαν/ση

κατ’ άτομο σε δίκλινο

85 €

90 €

 

 

 

 

 

 

 

ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΘΕΣΕΩΝ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Αεροπορικά εισιτήρια * 3 διαν/σεις με πρωινό μπουφέ σε ξενοδοχείο 4* * Μεταφορές από και προς τ’ αεροδρόμιο * Ελληνόφωνη ξενάγηση πόλης * Ολοήμερη εκδρομή Γάνδη & Μπρυζ * Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Φόροι αεροδρομίων € 150 * κόστος αποσκευής (60 € το άτομο) * Είσοδοι μουσείων, φιλοδωρήματα * ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή είναι προαιρετικό.                      

                                          

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :  Η ροή των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα ωράρια πτήσεων και λειτουργίας χώρων και                               μουσείων. Το τελικό ημερήσιο πρόγραμμα θα το παραλάβετε με το ενημερωτικό σας. Οι τιμές δεν ισχύουν σε                                           περιόδους εκθέσεων, συνεδρίων, εορτών. Για πτήσεις Aegean  επιβάρυνση από υπόλοιπο δίκτυο πόλεων 85 €