Skip to main content

Βρυξέλλες, Γάνδη, Μπρυζ, 4 ημέρες 23&26/12 απο 495,00

Οι αρχοντικές Βρυξέλλες, από τις πιο παλιές ευρωπαϊκές πόλεις, χαρακτηρίζεται για πολλούς ως η πρωτεύουσα της μπίρας, της σοκολάτας, και του σουρεαλισμού. Ένα ταξίδι που σε συνδυασμό με το παραμυθένιο Λουξεμβούργο και τις υπόλοιπες κουκλίστικες πόλεις μας οδηγεί στα βήματα των μεγάλων θαλασσοπόρων και στην αρχή της ιστορίας του κόσμου.

Ημέρα 1:  Aθήνα - Βρυξέλλες Άφιξη αεροπορικώς στις Βρυξέλλες και ξεκινάμε απευθείας την ξενάγηση της αριστοκρατικής αυτής πόλης. Θα δούμε την πανέμορφη πλατεία Γραν Πλας, το Ατόμιουμ, τα κτίρια του Ευρωκοινοβουλίου, το άγαλμα “Manneken Pis”, το Heysel Stadium/Mini Europe τα αξιοθέατα της Ευρώπης σε μινιατούρα 1/12, τα Βασιλικά Παλάτια του Laken και τον ομώνυμο Βασιλικό Ναό, το Γιαπωνέζικο Πύργο και την Κινέζικη Παγόδα, το Χρηματιστήριο, την Πλατεία Grand Sablon με τον ομώνυμο Ναό της Παναγίας γοτθικού ρυθμού, το Εθνικό Ωδείο, το Δικαστικό Μέγαρο, το Μουσείο Καλών Τεχνών, τη Βασιλική πλατεία με τα Βασιλικά Ανάκτορα, το Ευρωκοινοβούλιο και την Αψίδα του Θριάμβου. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο.

Ημέρα 2:  Βρυξέλλες (Γάνδη, Μπρυζ) Ολοήμερη εκδρομή στις δύο από τις ωραιότερες πόλεις του Βελγίου. Πρώτος μας σταθμός η μεσαιωνική πόλη Μπρυζ, όπου στην περιήγηση της θα δούμε το πάρκο με τη «Λίμνη της Αγάπης», το παλαιότερο στην Ευρώπη νοσοκομείο του Αγίου Ιωάννη, το Ναό της Παναγίας, την πολυφωτογραφημένη γέφυρα του Αγίου Βονιφάτιου, το Μέγαρο των Αρχόντων, τους Κήπους του Arends, το Κολέγιο της Ευρώπης, το πρώτο Χρηματιστήριο στον κόσμο, το ιστορικό κέντρο. Επόμενος σταθμός η Γάνδη, με τον καθεδρικό ναό του Αγίου Βονιφάτη με έργα του Ρούμπεν, του Ιερώνυμου Μπός και το υπέροχο τρίπτυχο που αποδίδεται στους αδερφούς Βαν Έικ. Θα δούμε το κάστρο των ιπποτών και θα γνωρίσουμε την πόλη που υπήρξε κατά τον μεσαίωνα ένα σπουδαίο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης. Επιστροφή στις Βρυξέλλες.

Ημέρα 3:  Βρυξέλλες (Λουξεμβούργο) Ημέρα ελεύθερη στην διάθεση σας. Εναλλακτικά προτείνουμε ολοήμερη προαιρετική εκδρομή στο μικροσκοπικό Λουξεμβούργο, μέσω των ορέων των Αρδενών με τα καταπράσινα δάση και τα γραφικά χωριά , και με ενδιάμεσες στάσεις στο Βατερλό και την κουκλίστική πόλη Ντινάντ με το παλάτι του Μεγάλου Δούκα, και το μεσαιωνικό κάστρο της. Επιστροφή στις Βρυξέλλες το απόγευμα.

Ημέρα 4:  Βρυξέλλες - Αθήνα Πρωινό ελεύθερο, αξιοποιήστε το επισκεπτόμενοι κάποιο από τα 80 μουσεία της πόλης όπως το Μουσείο των Κόμικς ή το Μουσείο Καλών Τεχνών (με εκπληκτικά έργα των Ρενέ Μαγκρίτ & Ιερώνυμου Μπος) κ.λ.π. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα για όσους συμμετέχουν στο 4ημερο.

Ημέρα 5:  Βρυξέλλες - Αθήνα Ημέρα στην διάθεση σας και το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

Το ταξίδι περιλαμβάνει:
  • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): πτήσεις με Αegean
  • Διαμονή: 4*, 4* sup. Ξενοδοχείο
  • Διατροφή: Πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Ξεναγήσεις και εκδρομές: όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα
  • Αντιπρόσωπο/Συνοδό: Ελληνόφωνος τοπικός αντιπρόσωπος
  • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες
  • Εκπτώσεις/προσφορές: Εκπτωτικό κουπόνι €50,00 ανά άτομο για το επόμενο ταξίδι σας.

Αναχωρήσεις & Τιμές

 

Δίκλ.
535
Μονό
625
Φόροι
145

 

Αναχώρηση:
Τρ 23/12/2014

Διαμονή: 4* Ξενοδοχείο

 

 

Δίκλ.
565
Μονό
665
Φόροι
145

 

Αναχώρηση:
Τρ 23/12/2014

Διαμονή: 4* sup. Ξενοδοχείο

 

 

Δίκλ.
515
Μονό
595
Φόροι
145

 

Αναχώρηση:
Πα 26/12/2014Πα 02/01/2015

Διαμονή: 4* sup. Ξενοδοχείο

 

 

Δίκλ.
495
Μονό
565
Φόροι
145

 

Αναχώρηση:
Πα 26/12/2014Πα 02/01/2015

Διαμονή: 4* Ξενοδοχείο