Skip to main content

Μπενελούξ Πάσχα 2017 από 699,00

Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ
Αναχωρήσεις 12/4
Super Τιμή 
Για τις 11 πρώτες συμμετοχές


Με βάση την έδρα της Ευρωπαϊκής ένωσης και πρωτεύουσα του Βελγίου, τις πανέμορφες Βρυξέλλες, θα επισκεφθούμε τις γραφικότατες πόλεις Μπρυζ και Γάνδη, το ιστορικό πεδίο της μάχης του Βατερλώ και το πλούσιο κρατίδιο του Λουξεμβούργου. Κι ύστερα μπαίνουμε στην Ολλανδία, με το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης, το Ρότερνταμ, τη μεσαιωνική της πόλη Ντέλφτ, και φυσικά το υπέροχο και μοναδικό Άμστερνταμ, την πόλη όπου όλα επιτρέπονται.

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ)
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για το Άμστερνταμ, τη ‘Βενετία του Βορρά΄. Άφιξη και περιήγηση. Η πόλη είναι κτισμένη στις εκβολές του ποταμού Άμστελ και περιβάλλεται από δεκάδες κανάλια, γέφυρες και μεσαιωνικές κατοικίες. Ο παραδοσιακός "Μύλος του Rembrandt" στις όχθες του ποταμού Άμστελ, το εντυπωσιακό στάδιο Αρένα, η Heineken, το επιβλητικό Rijksmuseum, η πανύψηλη Δυτική Εκκλησία, το μοναδικό παλάτι του Βασιλιά, ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός είναι μερικά από τα πολλά αξιοθέατα μιας πόλης που "επιπλέει" στη θάλασσα. Θα ολοκληρώσουμε την ξενάγησή μας με μια κρουαζιέρα στα κανάλια της πόλης. . Για το βράδυ προτείνουμε έναν περίπατο στα στενά σοκάκια της περίφημης συνοικίας "Tα Κόκκινα Φανάρια" και στην περιοχή γύρω από την Πλατεία Dam. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – (Προαιρετική εκδρομή στα ψαροχώρια ΒΟΛΕΝΤΑΜ, ΜΑΡΚΕΝ)
Ημέρα ελεύθεργη για βόλτες, αγορές και επισκέψεις σε αξιοθέατα. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τα φημισμένα μουσεία Βαν Γκογκ (Van Gogh), με τη μεγαλύτερη συλλογή πινάκων του Ολλανδού ζωγράφου Βαν Γκογκ, αλλά και άλλων σύγχρονών του καλλιτεχνών, καθώς και Rijks (Ρικσμουζέουμ) - το καλύτερο μουσείο του Άμστερνταμ και ένα από τα καλύτερα του κόσμου, στο οποίο εκτίθενται ως επί το πλείστον φημισμένοι πίνακες του ολλανδικού χρυσού αιώνα, όπως των Ρεμπράντ, Βερμεέρ, Φρανς Χαλς και άλλων μεγάλων ζωγράφων.
Για όσους επιθυμούν δυνατότητα προαιρετικής εκδρομής στα γνωστά γραφικά ψαροχώρια Μάρκεν και Βόλενταμ. Χτισμένα σε ειδυλλιακή τοποθεσία στην Βόρεια Θάλασσα, με τους ντόπιους κατοίκους τους να είναι ντυμένοι παραδοσιακά. Θα κάνουμε βόλτα στα στενά σοκάκια τους και θα επισκεφθούμε ένα τοπικό παραδοσιακό τυροκομείο, όπου "η μικρή Ολλανδέζα", ντυμένη με παραδοσιακή φορεσιά, θα μας εξηγήσει πως παρασκευάζουν τα τυριά και φυσικά θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις γεύσεις τους. Επιστροφή στο Άμστερνταμ. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΠΑΡΚΟ KEUKENHOF – ΧΑΓΗ – ΝΤΕΛΦ – ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
Νωρίς το πρωί αναχώρηση για επίσκεψη στο μοναδικό σε όλο τον κόσμο πάρκο λουλουδιών KEUKENHOF (είσοδος 16€). Επτά εκατομμύρια πολύχρωμα ανθισμένα λουλούδια να απλώνονται σαν ολάνθιστα χαλιά! Ένα υπερθέαμα που πραγματικά αξίζει. Στη συνέχεια αναχώρηση για το "Μεγάλο Γύρο" της Ολλανδίας με τελικό προορισμό μας τις Βρυξέλλες. Πρώτος μας σταθμός για σήμερα η Χάγη, έδρα του Διεθνούς Δικαστηρίου και του Ολλανδικού Κοινοβουλίου, με το περίφημο "Παλάτι της Ειρήνης" και κτίρια μοναδικής αξίας, που στεγάζουν Υπουργεία και Πρεσβείες, καθώς και η μεγαλύτερη και κοσμική παραλία της Ολλανδίας, η Scheveningen. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς τη μεσαιωνική πόλη Ντέλφτ, που αποτελεί την πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους, μια πόλη με πανέμορφο ιστορικό κέντρο και μεγαλόπρεπους βασιλικούς ναούς. Τελευταίος σταθμός μας θα είναι το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης και το 2ο παγκοσμίως, το Ρότερνταμ. Θα θαυμάσουμε τους τεράστιους ουρανοξύστες, τα μοντέρνα και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής αξίας οικοδομήματα και τις εντυπωσιακές γέφυρες Willem και Erasmus. Άφιξη στις Βρυξέλες, μια από τις πιο όμορφες πόλεις του Βελγίου και έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα περιηγηθούμε με τα πόδια στην Μεγάλη Πλατεία και τη γύρω περιοχή με τα υπέροχα εστιατόρια και μπαράκια. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΓΑΝΔΗ - ΜΠΡΥΖ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
Πρωινή αναχώρηση για τις πόλεις Γάνδη και Μπρυζ. Πρώτη μας στάση θα είναι στην μεσαιωνική πόλη Μπρυζ, μία από τις ομορφότερες της κεντρικής Ευρώπης. Περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τα κυριότερα αξιοθέατά της, όπως το πάρκο με τη Λίμνη της Αγάπης, το νοσοκομείο του Αγίου Ιωάννη που είναι το παλαιότερο στην Ευρώπη, τον ναό της Παναγίας, το μέγαρο των αρχόντων, την γέφυρα του Αγίου Βονιφάτιου, τους κήπους του Arends, το κολέγιο της Ευρώπης, το πρώτο Χρηματιστήριο του κόσμου και το ιστορικό κέντρο, ένα μοναδικό στολίδι της πόλης. Αμέσως μετά θα συνεχίσουμε για τη Γάνδη, όπου θα δούμε το Διοικητήριο, θα επισκεφθούμε τον καθεδρικό ναό του Saint Bavo, με έργα του Ρούμπενς, του Ιερώνυμου Μπος και το υπέροχο τρίπτυχο, που αποδίδεται στους αδερφούς Βαν Άικ. Θα δούμε επίσης το κάστρο των ιπποτών και θα γνωρίσουμε την πόλη, που υπήρξε κατά τον μεσαίωνα ένα σπουδαίο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στις Βρυξέλλες. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΒΑΤΕΡΛΩ - ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
Πρωινή αναχώρηση για μια ολοήμερη εκδρομή στο γειτονικό και πλούσιο κρατίδιο του Λουξεμβούργου. Πρώτος μας σταθμός το ιστορικό πεδίο της μάχης του Βατερλώ, όπου τον Ιούνιο του 1815 ο Ναπολέων έχασε την μάχη από τις ενωμένες δυνάμεις των Άγγλων, Φλαμανδών και Πρώσων, οι οποίοι έφθασαν την τελευταία στιγμή, ανατρέποντας την έκβαση του πολέμου, που μέχρι εκείνη τη στιγμή έκλεινε υπέρ των Γάλλων. Φθάνοντας, θα επισκεφθούμε τον ύψους 40 μέτρων Τύμβο και το "Πανόραμα", ένα κτίριο σε στυλ Ροτόντας, όπου εκτίθεται ένας μοναδικός κυκλικός πίνακας του ζωγράφου Domulin, με την αναπαράσταση της μάχης. Μετά την επίσκεψή μας θα συνεχίσουμε για το Λουξεμβούργο. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας θα διασχίσουμε μέσα από αχανείς χαράδρες τις Αρδένες με τα καταπράσινα δάση, τα γραφικά χωριουδάκια και τα μεγαλοπρεπή κάστρα. Η διαδρομή μας δίπλα στον ποταμό Μάας θα διακοπεί μόνο για λίγο, καθώς θα σταματήσουμε σε δύο από τις πιο όμορφες Βελγικές πόλεις, τη Ναμούρ και τη Ντινάντ. Συνεχίζοντας την πορεία μας θα μας συνεπάρει η εναλλαγή φυσικών τοπίων του νοτιοανατολικού Βελγίου. Φθάνοντας στον προορισμό μας θα αντικρίσουμε την πόλη, που κατά ένα μεγάλο μέρος είναι κτισμένη μέσα σε μια χαράδρα. Κατά την περιήγησή μας θα δούμε το παλάτι του Μεγάλου Δούκα, τον καθεδρικό ναό της Παναγίας, την εντυπωσιακή κόκκινη γέφυρα και τα τείχη της πόλης των τραπεζών. Σύντομη στάση στο μεσαιωνικό κάστρο της περιοχής, με σκηνικό που θυμίζει ταινία εποχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στις Βρυξέλλες. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε περιεκτική ξενάγηση στην όμορφη και ειδυλλιακή πρωτεύουσα. Θα δούμε την κεντρική πλατεία Grand Place, μια από τις ομορφότερες πλατείες της Ευρώπης, το πασίγνωστο αγαλματάκι Manneken Pis, το οποίο απεικονίζει ένα μικρό παιδάκι που ουρεί και λέγεται ότι πρόκειται για τον γιο ενός δούκα που ουρεί πάνω από τα στρατεύματα των εχθρών πριν από μια μάχη. Άλλα αξιοθέατα που θα θαυμάσουμε είναι το Ατόμιουμ, το Heysel Stadium, την Mini Europe με τα αξιοθέατα της Ευρώπης σε μινιατούρα 1/12, τα βασιλικά παλάτια του Laken και τον ομώνυμο βασιλικό ναό, τον γιαπωνέζικο πύργο, την κινέζικη παγόδα, το χρηματιστήριο, την πλατεία Grand Sablon με τον ομώνυμο γοτθικού ρυθμού ναό της Παναγίας, το Εθνικό Ωδείο, το Δικαστικό Μέγαρο, το Μουσείο Καλών Τεχνών, την Βασιλική πλατεία με τα Ανάκτορα, το Ευρωκοινοβούλιο και την Αψίδα του Θριάμβου. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και απ’ ευθείας πτήση επιστροφής. Άφιξη στην Αθήνα

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  12/4/2017 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 699€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι 
- Double Room 699 € 215 €
  Twin Room 699 € 215 €
  Triple Room 699 € 215 €
  Single Room 914 € 215 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή σε οικονομική θέση με ενδιάμεσο σταθμό
  • 3 διανυκτερεύσεις στις Βρυξέλλες σε ξενοδοχείο 4*
  • 2 διανυκτερεύσεις στο Άμστερνταμ σε ξενοδοχείο 4* ημικεντρικό
  • Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία*
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
  • Μετακινήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αυτές αναγράφονται αναλυτικά στο πρόγραμμα
  • Έμπειρος Έλληνας τοπικός, συνοδός & ξεναγός με ειδικές γνώσεις και άδεια ξενάγησης
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

* ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ & ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (CITY TAXES) περιλαμβάνονται στο τελικό κόστος του προγράμματός μας και δεν πληρώνονται επιτόπου από τους ταξιδιώτες, όπως σε άλλα προγράμματα

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων. 215€
  • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους.
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
  • Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει στα προγράμματά. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
  • Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
  • Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.

Αριθμός Πτήσης 

Ημερομηνία

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 618

12.04

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

08:35

11:10

Α3 623

17.04

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ  – ΑΘΗΝΑ

16:35

20:40