Skip to main content

ΜΠΕΝΕΛΟΥΞ-ΚΑΤΩ ΧΩΡΕΣ Καλοκαίρι 2016 από 599,00

6ημέρες
ΑΝΑΧ: 6,13  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΜΠΡΥΖ,ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΤΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ!ΠΕΤΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ AEGEAN!


1η Μέρα: Πτήση για Άμστερνταμ – Ξενάγηση πόλης
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Άμστερνταμ . Άφιξη στην πανέμορφη πόλη και θα ξεκινήσουμε να επισκεφτούμε τα αξιοθέατα της πόλης που «επιπλέει» , τον παραδοσιακό “Μύλος του Rembrandt” στις όχθες του ποταμού Amstel, το εντυπωσιακό «Στάδιο Αρένα», το επιβλητικό “Rijksmuseum”, η πανύψηλη «Δυτική Εκκλησία», το «μοναδικό Παλάτι του Βασιλιά» και ο «πλωτός» Κεντρικός Σταθμός. Θα δούμε επίσης την πλατεία Νταμ με τα βασιλικά ανάκτορα και την Νέα Εκκλησία, τις πλατείες Ρέμπραντ και Λάιτσεπλεϊν, το εντυπωσιακό κτίριο του πλωτού σιδηροδρομικού σταθμού, θα νιώσουμε την ζωντάνια της πόλης στο γραφικό Ροκινκάι και θα καταλήξουμε στην μεγάλη πλατεία με την Λυρική Σκηνή και τα μουσεία Ριγκς & Βαν Γκογκ. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος.

2η Μέρα: Άμστερνταμ – Χάγη – Ρότερνταμ – Ντελφ
Πρωινό  και αναχώρηση για την πόλη της «Ειρήνης», Χάγη. Διοικητική πρωτεύουσα της χώρας. έδρα των Διεθνών Δικαστηρίων και του Ολλανδικού Κοινοβουλίου με το περίφημο Παλάτι της Ειρήνης, τα μοναδικής αξίας κτίρια που στεγάζουν Υπουργεία και Πρεσβείες συγκροτώντας την πιο κομψή , καθώς και τη μεγαλύτερη και κοσμική παραλία της Ολλανδίας την “Scheveningen”. Έπειτα συνεχίζουμε για το Ρότερνταμ , στις εκβολές του ποταμού Ρήνου,  το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι του κόσμου με τους ουρανοξύστες, τα μοντέρνα και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής αξίας οικοδομήματα και τις εντυπωσιακές γέφυρες Willem & Erasmus. Χρόνος ελεύθερος . Λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα η ιστορική πόλη της Ολλανδίας, Ντέλφτ. H πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους, με το πανέμορφο μεσαιωνικό κέντρο της και τους μεγαλόπρεπους βασιλικούς ναούς της. Στην συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η Μέρα: Άμστερνταμ - Ψαροχώρια Marken & Volendam – ΔΩΡΟ Κρουαζιέρα στα Κανάλια
Πρωινό . Θα αναχωρήσουμε για την εκδρομή μας στα γνωστά ψαράδικα χωριά Marken και Volendam, με βόλτα στα στενά σοκάκια τους, όπως και στο γραφικό λιμανάκι του Volendam. Επίσκεψη σε τοπικό, παραδοσιακό τυροκομείο, όπου «η μικρή Ολλανδέζα», ντυμένη με παραδοσιακή φορεσιά, θα μας εξηγήσει πως φτιάχνουν τα τυριά και στη συνέχεια θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις γεύσεις τους. Χρόνος ελεύθερος. Στην συνέχεια επιστροφή στο  Άμστερνταμ όπου και θα απολαύσουμε μία κρουαζιέρα στα κανάλια, δώρο του γραφείου μας.

4η Μέρα Άμστερνταμ – Βρυξέλλες  Ξενάγηση Πόλης – Μπρυζ
Πρωινό . Αναχώρηση για την πρωτεύουσα του Βελγίου, τις Βρυξέλλες. Με την άφιξή μας, θα περιηγηθούμε στην πόλη όπου θα δούμε το Atomium, το Heysel Stadium, τα Βασιλικά Παλάτια του Laken με τον ομώνυμο Βασιλικό Ναό, τον Γιαπωνέζικο Πύργο, την Κινέζικη Παγόδα, το Χρηματιστήριο, την πλατεία Grand Sablon με τον ομώνυμο Ναό της Παναγίας, το Εθνικό Ωδείο, το Δικαστικό Μέγαρο, το Μουσείο Καλών Τεχνών, τη Βασιλική πλατεία με τα Βασιλικά Ανάκτορα, το Ευρωκοινοβούλιο και την Αψίδα του Θριάμβου. Χρόνος ελεύθερος . Έπειτα θα αναχωρήσουμε για την Μπρυζ.  Άφιξη , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.

5η Μέρα Μπρυζ Περιήγηση πόλης – Γάνδη
Πρωινό και θα ξεκινήσουμε την περιήγησής μας στην πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της επαρχίας της Δυτικής Φλάνδρας, μια από τις ομορφότερες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης. Θα δούμε το πάρκο με τη «Λίμνη της Αγάπης», το παλαιότερο νοσοκομείο στην Ευρώπη του Αγίου Ιωάννη, το Ναό της Παναγίας, τη πολύφωτογραφημένη γέφυρα του Αγίου Βονιφάτιου, το Μέγαρο των Αρχόντων, τους κήπους Arends, το Κολέγιο της Ευρώπης, το πρώτο Χρηματιστήριο στον κόσμο και το ιστορικό κέντρο, μοναδικό στολίδι της πόλης. Χρόνος ελεύθερος και αναχώρηση για την Γάνδη, μία από τις αρχαιότερες πόλεις του Βελγίου και πρωτεύουσα της Επαρχίας της Ανατολικής Φλάνδρας, μια πολυάσχολη πόλη με μεγάλο λιμάνι και Πανεπιστήμιο. Θα επισκεφτούμε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Βονιφάτη. Εκεί θα δούμε έργα του Ρούμπεν, του Ιερώνυμου Μπος και το υπέροχο τρίπτυχο που αποδίδεται στους αδερφούς Βαν Έικ. Θα δούμε το κάστρο των ιπποτών και θα γνωρίσουμε την πόλη που υπήρξε κατά τον μεσαίωνα ένα σπουδαίο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης. Στην συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο.

6η Μέρα Μπρυζ – Λουξεμβούργο Περιήγηση πόλης – Πτήση επιστροφής  
Πρωινό. Αναχώρηση για το Λουξεμβούργο . Άφιξη και θα ξεκινήσουμε την περιήγηση  μας . Θεωρείται από τα σπουδαιότερα κέντρα της Διεθνούς οικονομικής ζωής καθώς βρίσκεται η έδρα του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων καθώς και η διοικητική έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Θα δούμε το παλάτι του Μεγάλου Δούκα, τον καθεδρικό Ναό της Παναγιάς, την εντυπωσιακή Κόκκινη γέφυρα και τα τείχη της πόλης των τραπεζών. Σύντομη στάση στο μεσαιωνικό κάστρο της περιοχής για φωτογραφίες σε σκηνικό που θυμίζει ταινία εποχής. Στην συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο του Λουξεμβούργου και πτήση επιστροφής.

Σημειώσεις: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν χωρίς να παραληφθεί καμία εκδρομή ή ξενάγηση. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται και αντίστροφα.

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία της επιλογής σας
  •   Πρωινό καθημερινά
  •   Μετακινήσεις με λεωφορείο πολυτελείας
  •   Ξεναγήσεις- περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  •   Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου
  •   Ασφάλιση αστικής ευθύνης
  •  Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • φόροι αεροδρομίων
  • δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων
  • οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.

ΑΝΑΧ: 6,13  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 6 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ
Ξενοδοχείο         Άμστερνταμ: CROWN PLAZA SCHIPHOL 4*
                               Μπριζ:           ACADEMIE 4*
Δίκλινο (τιμή κατά άτομο)                    599€
Παιδί έως 12 ετών                                425€
Επιβ. Μονόκλινου                                180€
Φόροι αεροδρομίου                              150€

ΠΤΗΣΕΙΣ
08.40-11.10/16.20-20.15    6AUG - 11AUG     ATH-AMS -LUX -ATH
                                           13AUG -18AUG