Skip to main content

Άμστερνταμ Πάσχα & Άγιο Πνεύμα 2017 από 645,00

Μάρκεν – Βόλενταμ
5 μέρες
Αναχωρήσεις: 12/04, 27/04, 01/06
Early Booking!!!

1η μέρα: Αθήνα – Άμστερνταμ (ξενάγηση πόλης)
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Άμστερνταμ με την KLM . Άφιξη στο αεροδρόμιο "Schiphol", συνάντηση με τον αρχηγό μας και ξεκινάμε για την πρώτη μας γνωριμία με την πόλη του Άμστερνταμ. Ο παραδοσιακός "Μύλος του Rembrandt"στις όχθες του ποταμού Amstel, το εντυπωσιακό "Στάδιο Αρένα", η "Heineken", το επιβλητικό "Rijksmuseum", η πανύψηλη "Δυτική Εκκλησία", το "μοναδικό Παλάτι του Βασιλιά", ο "πλωτός" Κεντρικός Σταθμός, είναι μερικά από τα πολλά αξιοθέατα μιας πόλης που "επιπλέει" στη θάλασσα. Ολοκληρώνουμε στη πλατεία των μουσείων και κατόπιν σε ένα από τα μεγαλύτερα Αδαμαντοποιεία της πόλης, τον γνωστό οίκο COSTER DIAMONDS, για να παρακολουθήσετε την διαδικασία κοπής και επεξεργασίας των διαμαντιών με Ελληνόφωνη παρουσίαση των τεχνικών επεξεργασίας. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ, ο αρχηγός μας θα είναι διαθέσιμος να σας συνοδέψει προαιρετικά σε μία βόλτα στα περίφημα κόκκινα φανάρια την γνωστή Red Light District, την πλατεία Dam και το κέντρο του Amsterdam (μετάβαση με τραμ και υπόδειξη στον τρόπο χρήσης του).
2η μέρα: Άμστερνταμ - Ψαροχώρια Marken και Volendam
Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για τα γνωστά, ψαράδικα χωριά Marken και Volendam. Θα κάνουμε βόλτα στα στενά σοκάκια τους και στο γραφικό λιμανάκι του Volendam. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα επισκεφθούμε ένα τοπικό, παραδοσιακό τυροκομείο, όπου "η μικρή Ολλανδέζα", ντυμένη με παραδοσιακή φορεσιά, θα μας εξηγήσει πως φτιάχνουν τα τυριά και στη συνέχεια θα έχουμε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις γεύσεις τους.
3η μέρα: Άμστερνταμ - (Προαιρετικά Ρότερνταμ, Ντέλφτ, Χάγη)
Μπουφέ πρόγευμα και η ημέρα ελεύθερη. Σήμερα σας προτείνουμε μια προαιρετική ημερήσια εκδρομή στο Ρότερνταμ, το Ντελφτ και τη Χάγη (κόστος 75€). Θα Θαυμάσουμε στο Ρότερνταμ το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ολλανδίας, τους επιβλητικούς ουρανοξύστες, τα πιο μοντέρνα και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής κτίρια, και τις γέφυρες Villem και Erasmus. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το Ντελφτ, την πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους, μία ιστορική πόλη με το πανέμορφο μεσαιωνικό κέντρο της και τους μεγαλόπρεπους βασιλικούς ναούς. Τέλος θα επισκεφθούμε τη Χάγη, έδρα των Διεθνών Δικαστηρίων και του Ολλανδικού Κοινοβουλίου, με το περίφημο "παλάτι της Ειρήνης", τα μοναδικής ομορφιάς κτίρια που σήμερα στεγάζουν πρεσβείες και υπουργεία.
4η μέρα: Άμστερνταμ (ελεύθερη ημέρα)
Ημέρα ελεύθερη στη διάθεση σας για βόλτα στα στενά σοκάκια της πόλης ή για μια κρουαζιέρα στα πολυάριθμα ρομαντικά κανάλια της.
5η μέρα: Άμστερνταμ - Αθήνα
Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος μέχρι την μεταφορά μας στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

Κόστος
κατ’ άτομο

Early Booking

2κλινο

1κλινο

Παιδί

 

615€

635€

+240€

495€

Περιλαμβάνονται:

  •  Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Άμστερνταμ - Αθήνα με KLM
  •  Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
  •  Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Best Western Blue Tower 4* ή παρόμοιο
  •  Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  •  Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα
  •  Τοπικός Ελληνόφωνος συνοδός - ξεναγός
  •  Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
  •  Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  •  Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  •  Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 165.
  •  Aχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, και ότι δεν αναφέρεται στα προσφερόμενα.

Πτήσεις

Ημ/νια

Από

Προς

Αναχώρηση

Άφιξη

Αριθμός Πτήσης

12/04

Αθήνα

Άμστερνταμ

06.00

08.30

KL 1572

16/04

Άμστερνταμ

Αθήνα

20.55

01.10

KL 1581

Ημ/νια

Από

Προς

Αναχώρηση

Άφιξη

Αριθμός Πτήσης

27/04

Αθήνα

Άμστερνταμ

06.00

08.30

KL 1572

01/05

Άμστερνταμ

Αθήνα

20.55

01.10

KL 1581

Ημ/νια

Από

Προς

Αναχώρηση

Άφιξη

Αριθμός Πτήσης

01/06

Αθήνα

Άμστερνταμ

06.00

08.30

KL 1572

05/06

Άμστερνταμ

Αθήνα

20.55

01.10

KL 1581

Γενικές σημειώσεις προγραμμάτων εξωτερικού
1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
2. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 11,99) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες , σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων
4. Παιδιά που ταξιδεύουν συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
5. Διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο.
6. Early Booking σε οδικές & αεροπορικές εκδρομές ισχύει για κρατήσεις 21 ημέρες πριν την αναχώρηση και πληρωμή μετρητοίς (εκτός αυτών που αναφέρονται σε κάθε εκδρομή)
7. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.