Skip to main content

Άμστερνταμ Φεβρουάριος-Μάρτιος 2017 από 388,00

4, 5 ημέρες
Αναχωρήσεις: Κάθε Πέμπτη έως 24/03/17

1η ημέρα: Αθήνα – Άμστερνταμ.
Αναχώρηση από το Ελ. Βενιζέλος με απευθείας πτήση για το Άμστερνταμ. Άφιξη στο αεροδρόμιο "Schiphol", συνάντηση με τον Ελληνόφωνο ξεναγό μας και ξεκινάμε για την πρώτη μας γνωριμία με την πόλη του Άμστερνταμ. Ο παραδοσιακός "Μύλος του Rembrandt" στις όχθες του ποταμού Amstel, το εντυπωσιακό "Στάδιο Αρένα", η "Heineken", το επιβλητικό "Rijksmuseum", η πανύψηλη "Δυτική Εκκλησία", το "μοναδικό Παλάτι του Βασιλιά", ο "πλωτός" Κεντρικός Σταθμός, είναι μερικά από τα πολλά αξιοθέατα μιας πόλης που "επιπλέει" στη θάλασσα. Το μεσημεράκι απολαύστε μία κρουαζιέρα στα όμορφα κανάλια της πόλης, δώρο του γραφείου μας, πριν μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας για τακτοποίηση.
Το βράδυ, ο αρχηγός μας θα είναι διαθέσιμος να σας συνοδέψει σε μία βόλτα στα περίφημα «κόκκινα φανάρια» την γνωστή Red Light District. Ελάχιστη συμμετοχή 6 ατόμων.( χωρίς κόστος συμμετοχής)

2η ημέρα: Άμστερνταμ – Ψαροχώρια Marken και Volendam.
Μετά το πρωινό μας θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος μέχρι νωρίς το μεσημέρι όπου θα αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο μας για τα γνωστά, ψαράδικα χωριά Marken και Volendam. Θα κάνουμε βόλτα στα στενά σοκάκια του ομώνυμου χωριού, όπως και στο γραφικό λιμανάκι του Volendam. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα επισκεφθούμε ένα τοπικό, παραδοσιακό τυροκομείο, όπου "η μικρή Ολλανδέζα", ντυμένη με παραδοσιακή φορεσιά, θα μας εξηγήσει πως φτιάχνουν τα τυριά και στη συνέχεια θα έχουμε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις γεύσεις τους. Το απόγευμα, επιστροφή στο Άμστερνταμ

3η ημέρα: Άμστερνταμ - (Coster Diamonds - Museum - Square) & κρουαζιέρα στα κανάλια
Πρόγευμα και σήμερα θα επισκεφτούμε το μεγαλύτερο αδαμαντοκοπείο της πόλης, τον γνωστό οίκο COSTER DIAMONDS, όπου θα παρακολουθήσουμε όλα τα στάδια της διαδικασίας κοπής και επεξεργασίας των διαμαντιών, ενώ θα μας δοθεί η ευκαιρία να θαυμάσουμε μοναδικά ιστορικά «κομμάτια». Μετά το τέλος της επίσκεψης σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τα φημισμένα μουσεία Van Gogh (εισιτήριο €17) και Rijks (εισιτήριο €17,5) που βρίσκονται ακριβώς απέναντι. Έχουμε μεριμνήσει έτσι ώστε οι πελάτες μας να μην περιμένουν στις ουρές κατά την είσοδο τους στα μουσεία, ενώ ο συνοδός θα είναι στην διάθεσή σας καθ’ όλη τη διάρκεια της περιήγησης σας. Εν συνεχεία, απολαύστε κρουαζιέρα (1 ώρας) στα κανάλια του ποταμού Άμστελ. Το βράδυ σας προτείνουμε μια βόλτα στην Rembrandtplein με τα μπαράκια, τις καφετερίες και τα club, ή στην Leidseplein με τα εστιατόρια, τα coffee shops και τους πλανόδιους μουσικούς

4η ημέρα: Άμστερνταμ- Αθήνα.
Το όμορφο ταξίδι μας τελειώνει σήμερα με τη μεταφορά μας στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ για την απ’ ευθείας πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Το 5ημερο πρόγραμμα έχει μια επιπλέον ελεύθερη ημέρα
Η σειρά των ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει χωρίς όμως να παραληφθεί καμία επίσκεψη.

Αναχώρηση Ημέρες Ξενοδοχείο 2κλινο 1κλινο παιδί Φόροι
Aegean, Transavia
Κάθε Πέμπτη από
 13/01 έως & 17/02
4ημ
 
BW Blue Tower 4*ημικεντρικό € 448 +125 € 395 175
 
NΗCarlton 4* κεντρικό € 455 +120 € 405
B.W Coutoure Hotel 4* ημικεντρικό € 468 +135 € 415
Aegean, Transavia
Κάθε Πέμπτη
Από 03/03 έως & 24/03
BW Blue Tower 4*ημικεντρικό € 492 +150 € 435
NΗCarlton 4* κεντρικό € 455 +120 € 405
B.W Coutoure Hotel 4* ημικεντρικό € 520 +170 € 465

 

Αναχώρηση Ημέρες Ξενοδοχείο 2κλινο 1κλινο παιδί Φόροι
Aegean, Transavia
Κάθε Πέμπτη από
 13/01έως & 17/02
5ημ
 
BW Blue Tower 4*ημικεντρικό € 495 +200 € 440 175
NΗCarlton 4* κεντρικό € 495 +150 € 445
B.W Coutoure Hotel 4* ημικεντρικό € 515 +170 € 495
Aegean, Transavia
Κάθε Πέμπτη από
 Από 03/03
5ημ
 
BW Blue Tower 4*ημικεντρικό € 545 +200 € 495 175
NΗCarlton 4* κεντρικό € 495 +150 € 445
B.W Coutoure Hotel 4* ημικεντρικό € 585 +290 € 535


Δεν περιλαμβάνεται το κόστος αποσκευής για πτήσεις AEGEAN 60€ το άτομο

Πτήσεις με Aegean Airlines για όλες τις αναχωρήσεις από ΑΘΗΝΑ (Παρασκευή – Δευτέρα)
Αθήνα – Άμστερνταμ A3 616 08.45 11.25
Άμστερνταμ - Αθήνα A3 619 17.00 21.20

Περιλαμβάνονται:

  • αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την AEGEAN, TRANSAVIA
  • μεταφορές, ξεναγήσεις περιηγήσεις όπως στο αναλυτικό πρόγραμμα
  • 3 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο επιλογής σας
  • Την Κρουαζιέρα στον ποταμό Αμστελ.
  • Την εκδρομή στα Ψαροχώρια Μάρκεν & Βόλενταμ
  • πρωινό καθημερινά
  • Ελληνόφωνος τοπικός συνοδός / ξεναγός και τοπικοί ξεναγοί όπου χρειάζεται
  • υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
  • ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

  • φόροι αεροδρομίων € 175
  • κόστος αποσκευής κατ άτομο 60€ για πτήσεις Aegean
  • είσοδοι στα μουσεία
  • γεύματα & ότι αναφέρεται ως προαιρετικό

Σημαντικές Σημειώσεις – Παρατηρήσεις

  • Η σειρά των ξεναγήσεων στα προγράμματα μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω αργιών ή άλλων τεχνικών λόγων διεκπεραίωσης, χωρίς όμως να υπάρχει καμιά παράλειψη.
  • Γενικά τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται μετά τις 14.00 και παραδίδονται πριν τις 12.00μ.μ. ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης ή αναχώρησης των εκδρομέων.
  • Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με την προσθήκη επιπλέον πτυσσόμενου κρεβατιού το οποίο τοποθετείται κατά κύριο λόγο για την εξυπηρέτηση παιδιών ηλικίας ως 12 ετών. Συνεπώς το δωμάτιο δεν είναι το ίδιο ευρύχωρο με το δίκλινο.
  • Παρακαλούμε όπως φροντίσετε να έχετε μαζί σας διαβατήριο εν ισχύ και νέου τύπου (με ημερομηνία έκδοσης μετά την 1/1/2007) ή ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες για να ταξιδέψετε. Σε διαφορετική περίπτωση η ευθύνη της μη επιβίβασής σας στο αεροπλάνο βαρύνει εσάς και μόνο. Αυτό ισχύει και για τις περιπτώσεις στρατιωτικών και άλλων σωμάτων ασφαλείας που χρειάζονται ειδικές άδειες από τις υπηρεσίες τους. Αντίστοιχα ισχύει για τις περιπτώσεις αλλοδαπών όπου πρέπει σε κάθε περίπτωση να συμβουλεύονται οι ίδιοι την πρεσβεία τους για τα απαραίτητα έγγραφα και διαδικασίες που χρειάζονται προκειμένου να ταξιδέψουν.
  • Προσοχή στις αποσκευές σας. Λάβετε υπόψη ότι επιτρέπεται μόνο 1 αποσκευή ανά επιβάτη με μέγιστο βάρος τα 20 κιλά. Επιτρέπεται μόνο 1 χειραποσκευή ανά επιβάτη να φέρει εντός του αεροσκάφους. Σακούλες και γυναικείες τσάντες θεωρούνται χειραποσκευές. Στις χειραποσκευές δεν συμπεριλαμβάνονται τα ψώνια από τα καταστήματα που βρίσκονται μετά τον έλεγχο των αποσκευών και προσώπων όπως και οι φορητοί υπολογιστές.
  • Η τιμή συμμετοχής έχει καθοριστεί με βάση τις ισχύουσες τιμές στα μέσα μεταφοράς την περίοδο έκδοσης του εκάστοτε τιμοκαταλόγου. Οποιαδήποτε επίσημη αύξηση επιβαρύνει τους εκδρομείς και την αναφερόμενη επί του τιμοκαταλόγου τιμή συμμετοχής.
  • Τα παιδιά 2-12 ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο.
  • Οι φόροι αεροδρομίων ισχύουν τη στιγμή της έκδοσης του τιμοκαταλόγου. Σε περίπτωση που υπάρχει αύξηση των φόρων ή του επίναυλου καυσίμων η επιβάρυνση καταβάλλεται από τον ταξιδιώτη.