Skip to main content

ΜΠΕΝΕΛΟΥΞ 15/10, 29/10, 07/11, 21/11 απο 750€

ΒΕΛΓΙΟ –ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

7ήμερη αεροπορική εκδρομή

Αναχωρήσεις 15/10, 29/10, 07/11, 21/11

1η ημέρα : ΑΘΗΝΑ-ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΜΒΕΡΣΑ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Συγκέντρωση στο Ελ. Βενιζέλος και πτήση για το Άμστερνταμ. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τoBέλγιο. Πρώτος μας σταθμός η Αμβέρσα το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, στην πολυπληθέστερη επαρχία της. Στην σύντομη περιήγησή μας θα δούμε εξωτερικά το Μουσείο Καλών Τεχνών, το Ναυτικό Μουσείο, τον Καθεδρικό Ναό και το Δημαρχείο. Συνεχίζουμε για Βρυξέλλες. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ - ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΠΡΥΖ & ΓΑΝΔΗ (95χλμ)

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τη γνωριμία μας με τη Βελγική πρωτεύουσα όπου θα δούμε τα κτίρια της Ευρωπαικής κοινότητας, το Κοινοβούλιο, τα ανάκτορα, το Ατόμιουμ, το Δικαστικό μέγαρο και το πάρκο της Πεντηκονταετηρίδας, θα περπατήσουμε στο ιστορικό κέντρο όπου θα θαυμάσουμε την μεγάλη πλατεία, με τις επίχρυσες κτιριακές προσόψεις, τον επιβλητικό Καθεδρικό και θα καταλήξουμε στο αγαλματάκι/σύμβολο των Βρυξελλών. Κατόπιν αναχωρούμε για να επισκεφθούμε τις δύο πιο όμορφες πόλεις του Βελγίου. Πρώτα τη Γάνδη όπου θα δούμε το κάστρο Γκραβενστήν, τα σπίτια των Συντεχνιών, την Γκραν Πλας, τον Καθεδρικό Ναό και το εντυπωσιακό Καμπαναριό και στη συνέχεια την Μπρυζ, με τα μεσαιωνικά κτίρια τα στολισμένα με σημαίες, που καθρεφτίζονται στα γραφικά κανάλια της, όπως ο Πύργος της πόλης με το περίφημο Ρολόϊ και ο Καθεδρικός της Ναός. Επιστροφή στις Βρυξέλλες αργά το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

Πρωινό. Αναχώρηση για μια ξεχωριστή εκδρομή. Σαν βγαλμένο απο κάποιο παραμύθι απρόσμενα ζεστό και κοσμοπολίτικο, το κρατίδιο του Λουξεμβούργου μας ανοίγει την καρδιά. Θα δούμε τα μεσαιωνικά τείχη και τους πυργίσκους τους, το παλάτι, την αρχαιότερη εκκλησία, την Ευρωπαϊκή συνοικία τον Καθεδρικό Ναό και το εμπορικό κέντρο. Χρόνος ελεύθερος για βόλτες η αγορές. Επιστροφή αργά το απόγευμα στις Βρυξέλλες. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ – ΝΤΕΛΦΤ - ΧΑΓΗ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Ολλανδία. Πρώτη μας στάση στο μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι του κόσμου, το Ρόττερνταμ, με τους ουρανοξύστες, τα μοντέρνα και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής αξίας οικοδομήματα και τις εντυπωσιακές γέφυρες Willem & Erasmus. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για το Ντέλφτ, την πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους, ιστορική πόλη με το πανέμορφο μεσαιωνικό κέντρο της και τους μεγαλόπρεπους βασιλικούς ναούς της. Τελευταία επίσκεψη για σήμερα θα είναι στη Χάγη, έδρα των Διεθνών Δικαστηρίων και του Ολλανδικού Κοινοβουλίου με το περίφημο «Παλάτι της Ειρήνης», μοναδικής αξίας κτήρια που στεγάζουν Υπουργεία και Πρεσβείες καθώς και τη μεγαλύτερη και κοσμική παραλία της Ολλανδίας την “Scheveningen”. Άφιξη στο Άμστερνταμ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη των καναλιών, των διαμαντιών και των ποδηλάτων. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ξενάγηση πόλης - CosterDiamonds

Πρωινό. Στην περιήγηση που θα ακολουθήσει, θα δούμε το Δημαρχείο, την Όπερα, τα ανάκτορα, τη λουλουδαγορά, το Νομισματοκοπείο, τις κεντρικές πλατείες Βατερλό και Νταμ, τον μεγαλοπρεπή Σιδηροδρομικό σταθμό και το Εθνικό Μουσείο που είναι το μεγαλύτερο της χώρας. Κατόπιν επίσκεψη στο μεγαλύτερο εργοστάσιο επεξεργασίας διαμαντιών του Άμστερνταμ, Coster Diamonds, όπου θα μυηθούμε στα μυστικά της κοπής των διαμαντιών και θα έχουμε τη δυνατότητα να θαυμάσουμε ένα μέρος από τη μεγάλη συλλογή του οίκου. Σε ένα ατελείωτο κοκτέϊλ αξιοθέατων, σας προτείνουμε να ακολουθήσετε μια μίνι κρουαζιέρα για μια μοναδική και αξέχαστη βόλτα στα κανάλια! Ελεύθερος χρόνος. Το απόγευμα μεταφορά στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

6η ημέρα: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ– (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΡΚΕΝ-ΒΟΛΕΝΤΑΜ 30€)

Πρωινό και ημέρα στη διάθεση σας για να επισκεφθείτε τα μουσεία VanGogh και Rijks. Για όσους επιθυμούν προαιρετικά αναχώρηση για εκδρομή στα γραφικά ψαροχώρια Μάρκεν και Βόλενταμ, όπου μπορούμε να βιώσουμε την εμπειρία της αγροτικής Ολλανδίας, μέσα σε καταπράσινο, πεντακάθαρο και τελείως διαφορετικό περιβάλλον. Θα εχουμε την ευκαιρία να αγοράσουμε σουβενίρ σε προσιτές τιμές, να γευθούμε τοπικές σπεσιαλιτέ και να γνωρίσουμε τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής των εύγεστων ολλανδικών τυριών. Ελεύθερος χρόνος, επιστροφή στο Άμστερνταμ. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος. Νωρίς το μεσημέρι μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ

TIMH ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 750€

ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : 995€

ΠΑΙΔΙ (2-12 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ) : 720€

Περιλαμβάνονται :

Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Άμστερνταμ – Αθήνα.

Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* στις Βρυξέλλες και στο Άμστερνταμ.

Πρωινό σε μπουφέ καθημερινά.

Υπηρεσίες τοπικού ελληνόφωνου αντιπροσώπου του γραφείου μας.

Ασφάλιση αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.

Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται :

Φόροι αεροδρομίων 150€.

Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.

Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους και τα μουσεία.

ΠΤΗΣΕΙΣ:

AΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ   11.55 – 14.30

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ   15.50 – 20.10