Skip to main content

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ -Μάρκεν - Βόλενταμ

Σεπτέμβριος – Οκτώβριος & 28η Οκτωβρίου

4,5 ημέρες από € 485 !!

1η Μέρα. Αθήνα – Άμστερνταμ.

Αναχώρηση από το Ελ. Βενιζέλος με απευθείας πτήση για το Άμστερνταμ. Άφιξη στο αεροδρόμιο "Schiphol", συνάντηση με τον Ελληνόφωνο ξεναγό μας και ξεκινάμε για την πρώτη μας γνωριμία με την πόλη του Άμστερνταμ. Ο παραδοσιακός "Μύλος του Rembrandt" στις όχθες του ποταμού Amstel, το εντυπωσιακό "Στάδιο Αρένα", η "Heineken", το επιβλητικό "Rijksmuseum", η πανύψηλη "Δυτική Εκκλησία", το "μοναδικό Παλάτι του Βασιλιά", ο "πλωτός" Κεντρικός Σταθμός, είναι μερικά από τα πολλά αξιοθέατα μιας πόλης που "επιπλέει" στη θάλασσα. Το μεσημεράκι απολαύστε μία κρουαζιέρα στα όμορφα κανάλια της πόλης, δώρο του γραφείου μας, πριν μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας για τακτοποίηση. Το βράδυ, ο αρχηγός μας θα είναι διαθέσιμος να σας συνοδέψει σε μία βόλτα στα περίφημα «κόκκινα φανάρια» την γνωστή Red Light District.

2η Μέρα. Άμστερνταμ – Ψαροχώρια Marken και Volendam. (προαιρετική εκδρομή)

Μετά το πρωινό μας θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος μέχρι νωρίς το μεσημέρι όπου προαιρετικά θα αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο μας για τα γνωστά, ψαράδικα χωριά Marken και Volendam. Θα κάνουμε βόλτα στα στενά σοκάκια του ομώνυμου χωριού, όπως και στο γραφικό λιμανάκι του Volendam. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα επισκεφθούμε ένα τοπικό, παραδοσιακό τυροκομείο, όπου "η μικρή Ολλανδέζα", ντυμένη με παραδοσιακή φορεσιά, θα μας εξηγήσει πως φτιάχνουν τα τυριά και στη συνέχεια θα έχουμε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις γεύσεις τους. Το απόγευμα, επιστροφή στο Άμστερνταμ.

3η Μέρα. Άμστερνταμ - (Προαιρετικά Ρότερνταμ, Ντέλφτ, Χάγη)

Πρωινό και ημέρα ελεύθερη. Σήμερα σας προτείνουμε μια προαιρετική εκδρομή στο Ρότερνταμ, το Ντελφτ και τη Χάγη. Θα θαυμάσουμε στο Ρότερνταμ το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ολλανδίας, τους επιβλητικούς ουρανοξύστες, τα πιο μοντέρνα και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής κτίρια, και τις γέφυρες Villem και Erasmus. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το Ντελφτ, την πρώτη πρωτεύουσα της Ολλανδίας , μία ιστορική πόλη με πανέμορφο μεσαιωνικό κέντρο και μεγαλοπρεπείς βασιλικούς ναούς. Τέλος θα δούμε τη Χάγη, έδρα των Διεθνών Δικαστηρίων και του Ολλανδικού Κοινοβουλίου, με το περίφημο «παλάτι της Ειρήνης», τα μοναδικής αξίας κτίρια που σήμερα στεγάζουν πρεσβείες και υπουργεία, καθώς και την μεγαλύτερη κοσμική παραλία της Ολλανδίας την Scheveningen.

4η Μέρα. Άμστερνταμ - Αθήνα.

Το όμορφο ταξίδι μας τελειώνει σήμερα με την μεταφορά μας στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ για την απευθείας πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

1. Το πενθήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει μία επιπλέον ελεύθερη μέρα.

2. Η σειρά των ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει χωρίς όμως να παραληφθεί καμία επίσκεψη.

 

Αναχ/ση Ημ. Ξεν/χείο Τιμή εκδρομής κατ’ άτομο Αερ/κή Σχόλια Δίκ/νο Μονό Τρί/νο Παιδί

Κάθε Παρασκευή

έως & 17/10 4 BW Blue Tower 4* € 529 € 680 € 529 € 370 KLM Sales on request Novotel 4* € 539 € 690 € 539 € 380 Wyndham Apollo 4* € 599 € 825 € 599 € 405 5 BW Blue Tower 4* € 589 € 795 € 589 € 400 Novotel 4* € 635 € 855 € 635 € 425 Wyndham Apollo 4* € 699 € 1.010 € 699 € 455

 

Αναχ/ση Ημ. Ξεν/χείο Τιμή εκδρομής κατ’ άτομο Αερ/κή Σχόλια Δίκ/νο Μονό Τρί/νο Παιδί

24/10 5 BW Blue Tower 4* or Mercure Amsterdam City 4* € 579 € 775 € 579 € 405 KLM Guaranteed departures

25/10 4 BW Blue Tower 4* or Mercure Amsterdam City 4* € 485 € 595 € 485 € 345 HV

 

Περιλαμβάνονται:

* Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.

* Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο

* Τρεις/τέσσερις διανυκτερεύσεις με πρωινό

* Εκδρομές όπως στο πρόγραμμα

* Τοπικός Ελληνόφωνος συνοδός/ξεναγός

* Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου

* Ασφάλεια επαγγελματικής/αστικής ευθύνης

 

Δεν περιλαμβάνονται:

> Γεύματα, είσοδοι σε χώρους και μουσεία

> Φόροι αεροδρομίων € 145

> Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό