Skip to main content

Αδριανούπολη η …μεγαλοπρεπής με επίσκεψη στα Δαρδανέλια Πάσχα 2017 από 319,00

Αναχώρηση: 14 Απριλίου

5 & 6 μέρες με πούλμαν Καβάλα - Σουφλί - Αδριανούπολη - Κάραγατς - Δαρδανέλια - Αλεξ/πολη - Πόρτο Λάγος.
Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* & 5* με ημιδιατροφή καθημερινά, στην οποία συμπεριλαμβάνεται
το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι και ποτά και ΔΩΡΟ το δείπνο της Κυριακής του Πάσχα.
 
 
 
Πρόγραμμα (5 μέρες)
 
Ημέρα 1 Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Καβάλα
   
Ημέρα 2 Μεγ. Σάββατο: Καβάλα - Σουφλί - Αδριανούπολη
   
Ημέρα 3 Κυριακή Πάσχα: Αδριανούπολη - Κάραγατς (γλέντι)
   
Ημέρα 4 Δευτέρα: Αδριανούπολη - Δαρδανέλια - Αλεξ/πολη
   
Ημέρα 5 Τρίτη: Αλεξανδρούπολη - Π. Λάγος - Αθήνα
   
 
Τιμολογιακή πολιτική
Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή καθημερινά, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι και ποτά και ΔΩΡΟ το δείπνο της Κυριακής του Πάσχα.
Τιμοκατάλογοι 
Συνδιασμός ξενοδοχείων
  14/04/2017 εώς 18/04/2017
Δίκλινο € 319.00
3ο άτομο € 285.00
3ο άτομο 
1-6 ετών
€ 260.00
3ο άτομο 
7-12 ετών
€ 260.00
Μονόκλινο € 395.00
 

 
Πρόγραμμα (6 μέρες)
 
Ημέρα 1 Μεγ. Πέμπτη: Αθήνα - Καβάλα
  Αναχώρηση από Αθήνα ώρα 06:00 με ενδιάμεσες στάσεις για την πιο όμορφη πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας, την Καβάλα. Σε απόλυτη αρμονία με το βουνό, τη θάλασσα και το φωταγωγημένο κάστρο που τη “στεφανώνει”. Τακτοποίηση στα δωμάτια του AIROTEL GALAXY 4* και δείπνο με νηστίσιμα εδέσματα.
Ημέρα 2 Μεγ. Παρασκευή: Σουφλί - Αδριανούπολη
  Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ημέρα γεμάτη από υπέροχες εικόνες. Επίσκεψη στο Σουφλί σε εργοστάσιο μεταξωτών και ακολουθούμε παραποτάμια διαδρομή στον Έβρο μέχρι τις Καστανιές. Διέλευση των συνόρων (απαραίτητο διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου) και εγκατάσταση στο υπερπολυτελές MARGI HOTEL 5* Lux (νεόκτιστο 2013 και κεντρικό) στην Αδριανούπολη. Δείπνο στο ξενοδοχείο και για όσους επιθυμούν, βραδινός περίπατος γνωριμίας με το ιστορικό κέντρο (πεζή).
Ημέρα 3 Μεγ. Σάββατο: Ραιδεστός (Μαρμαράς) - Αδριανούπολη
  Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε για επίσκεψη στην Ραιδεστό (Tekirdag), σημαντικό εμπορικό, συγκοινωνιακό κόμβο και μεγάλο λιμάνι στη θάλασσα του Μαρμαρά. Περίπατος στη μεγάλη προκυμαία, όπου οι μυρωδιές από τις τοπικές λιχουδιές της περιοχής θα μας βάλουν σε πειρασμό να τις απολαύσουμε με εκλεκτό ρακί. Επιστρέφουμε και χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε την Αδριανούπολη αλλά και το υπέροχο Spa του ξενοδοχείου, να κάνετε δωρεάν σάουνα, χαμάμ, τούρκικο λουτρό, εσωτερική πισίνα, Jacuzzi, υπερσύγχρονο γυμναστήριο. Το βράδυ δείπνο.
Ημέρα 4 Κυριακή Πάσχα: Αδριανούπολη - Κάραγατς και Πασχαλινό γλέντι
  Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Ως πρώτη τους πρωτεύουσα στη δυτική του πλευρά του Βοσπόρου (1361 - 1453), οι Οθωμανοί φρόντισαν να τη στολίσουν αντάξια! Το Τέμενος Σελιμιγιέ είναι ένα κομψοτέχνημα της ισλαμικής αρχιτεκτονικής και το αρτιότερο δημιούργημα του αρχιτέκτονα Σινάν. Αξίζει να αναφερθεί ότι το κτίσμα οικοδομήθηκε αποκλειστικά από τα λάφυρα της εκστρατείας των Οθωμανών στην Κύπρο, όπως νωρίτερα το Σουλειμανίγιε (τζαμί του Σουλεϊμάν) είχε χτιστεί με τη αντίστοιχη λεία από τις εκστρατείες τους στο Βελιγράδι, τη Ρόδο και τη Μάλτα. Από ορισμένα σημεία φαίνεται ο ποταμός Έβρος και η γέφυρα Σαρατσάνε (1451 μ.Χ.). Ακόμα θα δούμε το Ρουστέμ Πασά Καραβάν Σεράι (16ου αι) - σήμερα ξενοδοχείο, το Τέμενος Εσκί (15ου αι), το Μπεζεστένι, το Δημαρχείο, το Τέμενος Ουτς Σερεφελί (15ου αι), το συγκρότημα Κουλιγιέ Μπεγιαζήτ ΙΙ, (1481 - 1512 μ.Χ.) και το Μουσείο Υγείας. Το μεσημέρι θα γευματίσουμε σε κέντρο με ζωντανή μουσική, γλέντι με χορό οριεντάλ! Το απόγευμα, θα επισκεφθούμε στο Κάραγατς τον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Γαλλικής Εταιρείας Σιδηροδρόμων, όπου στάθμευε κάποτε το Οριάν Εξπρές. Το βράδυ δείπνο.
Ημέρα 5 Δευτέρα: Μακρά Γέφυρα (Uzunkopru) - Δαρδανέλια (Καλλίπολη/ Gelibolu) - Αλεξανδρούπολη
  Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και υπέροχη διαδρομή στην ιστορία αρχίζοντας από τη γέφυρα του Εργίνη ποταμού στο Uzunkopru με τους 174 θόλους και τόξα μήκους 1.250 μέτρων που θεμελιώθηκε από το Σουλτάνο Μουράτ Β’ το 1423. Συναισθηματικά φορτισμένη η επίσκεψη μας (εξωτερική) στην εκκλησία του Τιμίου Ιωάννου του Προδρόμου που κτίστηκε το 1875 και ανακαινίσθηκε το 2013. Μέσω Κεσσάνης θα φθάσουμε στην “όμορφη πόλη” (Gelibolu / Καλλίπολη), πατρίδα της Σοφίας Βέμπω και αιώνιο προμαχώνα της Κωνσταντινούπολης με πλούσια πολεμική και όχι μόνο ιστορία. Ο συνδυασμός των υπέροχων παλιών αρχοντικών και των υπολειμμάτων των βυζαντινών κάστρων “πάνω” στο νερό, φανταστικός! Χρόνος για βόλτα και για γευστικές δοκιμές των τοπικών σπεσιαλιτέ (μύδια σε σουβλάκι, κοκορέτσι κ.α.). Μέσω Κήπων φθάνουμε στην Αλεξανδρούπολη. Ξεκούραση στους πολυτελείς χώρους του THRAKI PALACE 5*. Το βράδυ δείπνο.
Ημέρα 6 Τρίτη: Αλεξανδρούπολη - Πόρτο Λάγος - Αθήνα
  Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το ειδυλλιακό Πόρτο Λάγος με το μετόχι του Αγ.Νικολάου μέσα στη λίμνη Βιστωνίδα. Συνεχίζουμε για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη το βράδυ με εικόνες μοναδικές!
 
Τιμολογιακή πολιτική
Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή καθημερινά, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι και ποτά και ΔΩΡΟ το δείπνο της Κυριακής του Πάσχα.
Τιμοκατάλογοι 
Συνδιασμός ξενοδοχείων
  13/04/2017 εώς 18/04/2017
Δίκλινο € 379.00
3ο άτομο € 335.00
3ο άτομο 
1-6 ετών
€ 310.00
3ο άτομο 
7-12 ετών
€ 310.00
Μονόκλινο € 475.00
Περιλαμβάνονται
  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο AIROTEL GALAXY 4* στην Καβάλα, στο υπερπολυτελές (2013) MARGI HOTEL 5* (Deluxe) στην Αδριανούπολη (Edirne) και στο THRAKI PALACE HOTEL 5* (Lux) στην Αλεξανδρούπολη
  • Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Ένα επιπλέον (Πασχαλινό) γεύμα - γλέντι σε κέντρο με ζωντανή μουσική στην Αδριανούπολη (Πλήρης διατροφή την Κυριακή του Πάσχα)
  • ΔΩΡΟ ποτά στη διάρκεια του γλεντιού (2 ποτήρια κρασί ή 1 μπύρα ή απεριόριστα αναψυκτικά) • Δωρεάν χρήση των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων του Spa του Margi Hotel
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται
  • Εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων