Skip to main content

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ, 4 ΗΜΕΡΕΣ Καθαρά Δευτέρα 2017 από 185,00

Early Booking έως 10/2! Αναχώρηση 24/2.

ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ - ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ
ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΣΟΥΦΛΙ - ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΣΜΙΝΘΗ - ΕΧΙΝΟΣ ΞΑΝΘΗ - ΚΑΒΑΛΑ - ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.00 π.μ. από ΑΘΗΝΑ ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της Λάρισας και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας μέσω της κοιλάδας των ΤΕΜΠΩΝ - ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, με στάση στην περιοχή του Στρυμόνα, για την πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.
2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ. Θα προσπεράσουμε το ΣΟΥΦΛΙ, το ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ και την ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, για να φθάσουμε στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου μετά τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων, (ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ) θα φθάσουμε στην ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ. Εδώ, θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στην αγορά της πόλης και να δούμε το ΣΕΛΙΜΓΙΕ ΤΖΑΜΙ. Το τέμενος χτίστηκε με την εντολή του Σουλτάνου Σελίμ Β' από το διάσημο Οθωμανό αρχιτέκτονα Μιμάρ Σινάν το διάστημα 1569 - 1575. Ο Σινάν θεωρεί το έργο αυτό ως το ωραιότερο έργο του. Σήμερα το μνημείο θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα μνημεία στην Ισλαμική αρχιτεκτονική. Ακολουθεί επίσκεψη στο ΚΑΡΑΓΑΤΣ, με το σιδηροδρομικό σταθμό της Γαλλικής εταιρείας, όπου στάθμευε το ΟΡΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ για δείπνο και διανυκτέρευση, με μικρή στάση στο ΣΟΥΦΛΙ με την πλούσια πολιτιστική παράδοση.
3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μία όμορφη εκδρομή ξεκινά. Θα επισκεφθούμε δύο χαρακτηριστικά χωριά των Πομάκων της Θράκης, τη ΣΜΙΝΘΗ και τον ΕΧΙΝΟ. Ακουλουθεί επίσκεψη στην πόλη της Ξάνθης. Γεύμα προαιρετικά, χρόνος ελεύθερος να παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού με άρματα και μεταμφιεσμένους που διοργανώνει ο Δήμος της πόλης. Το απόγευμα επιστροφή στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, περίπατοι γνωριμίας στην πόλη, εορταστικό αποκριάτικο δείπνο στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεση στάση στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για να φθάσουμε στην περιοχή της ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ, όπου θα έχουμε ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΟ ΓΕΥΜΑ σε μπουφέ, στο ξενοδοχείο POSEIDON PALACE, προσφορά του γραφείου μας. Ακολούθως μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ μικρή στάση σε καφέ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο

Δίκλινο

Παιδικό σε τρίκλινο έως 12 ετών

Μονόκλινο

Arcadia 4*

 

165€

245€

185€*

*Η τιμή αφορά κρατήσεις με προκαταβολή έως 10/2/17

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  •  Εκδρομές - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  •  Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο ARCADIA 4* της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.
  •  3 πρωινά σε μπουφέ.
  •  3 δείπνα σε μπουφέ (το ένα εορταστικό).
  •  Σαρακοστιανό γεύμα σε μπουφέ την Καθαρά Δευτέρα, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ.
  •  Αρχηγός - συνοδός.
  •  Φ.Π.Α.