Skip to main content

Καρναβάλι 2017 Ξάνθης! ΑΠΟ 289,00

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 24/02/2017

4 μέρες με Πούλμαν Καβάλα - Αμφίπολη - Φίλιπποι - Τραίνο Νέστου - Καρναβάλι Ξάνθης.

Διαμονή στο κεντρικό και πλήρως ανακαινισμένο AIROTEL GALAXY 4* sup στην Καβάλα με ημιδιατροφή.

 

Πρόγραμμα (4 μέρες)

Ημέρα 1 Αθήνα - Καβάλα
  Αναχώρηση από Αθήνα στις 06:30 με προορισμό την Καβάλα. Άφιξη στην ωραιότερη πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας κτισμένη αμφιθεατρικά σε θαυμάσια τοποθεσία, συνδυάζοντας με τέλεια αρμονία βουνό και θάλασσα. Εγκατάσταση στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης στο πρόσφατα ανακαινισμένο AIROTEL GALAXY 4*. Δείπνο.
Ημέρα 2 Αμφίπολη (μουσείο & τύμβος) - Φίλιπποι - Αγία Λυδία - Μουσείο Καπνού - Καβάλα (πόλη)
  Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το Αρχαιολογικό Μουσείο της Αμφίπολης (έξοδα ατομικά) και τον Τύμβο της Αμφίπολης (Καστά) μέχρι το σημείο όπου θα μας αφήσουν οι αρχές να πλησιάσουμε. Θα συνεχίσουμε για τον αρχαιολογικό χώρο των ΦΙΛΙΠΠΩΝ (έξοδα ατομικά) του Μακεδόνα Βασιλιά Φίλιππου με το αρχαίο θέατρο και την αγορά, εκεί όπου πέρασε τα πρώτα του παιδικά χρόνια ο Μέγας Αλέξανδρος. Από εδώ ξεκίνησε και την περιοδεία του στην Ευρώπη ο Απόστολος Παύλος με τον μαθητή του Απόστολο Σίλα. Αργότερα θα επισκεφθούμε το Βαπτιστήριο της Αγίας Λυδίας, εκεί όπου ο Απ. Παύλος βάπτισε την πρώτη Ευρωπαία Χριστιανή. Επιστρέφουμε στην πόλη της Καβάλας για επίσκεψη στο μοναδικό Μουσείο Καπνού (έξοδα ατομικά) με τα πολλά εκθέματα όπου θα ενημερωθούμε για την βιομηχανία του καπνού, που έκανε γνωστή την πόλη πανελλαδικά. Ακόμα θα περιηγηθούμε στο Κάστρο με το γραφικό τρενάκι της πόλης (έξοδα ατομικά) και απόγευμα ελεύθερο για ρομαντικό περίπατο στην παραλιακή. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο.
Ημέρα 3 Τραίνο Νέστου - Θρακικά Τέμπη - Καρναβάλι Ξάνθης!
  Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το Παρανέστι απ’όπου θα πάρουμε το τραίνο της γραμμής που κυλά δίπλα στον Νέστο, σε μια μαγευτική διαδρομή μέσα στα Θρακικά Τέμπη και κατάληξη στην Ξάνθη. Το μοναδικό σκηνικό της ρομαντικής ιστορίας της Παλιάς Πόλης με τα αναπαλαιωμένα σπίτια των καπνεμπόρων και τους πλακόστρωτους δρόμους, σήμερα κατακλύζεται από τραγούδια και μασκαράδες. Ξέφρενοι ρυθμοί, χαρούμενες φιγούρες καρναβαλιστών, φαντασμαγορικά άρματα, χοροί σε κάθε δρομάκι, σερπαντίνες και κομφετί, θα μας βάλουν σε κλίμα ξεφαντώματος …όπως μόνο οι Ξανθιώτες ξέρουν. Επιστροφή το απόγευμα. Δείπνο και Αποκριάτικη βραδιά με ζωντανή μουσική.
Ημέρα 4 Καβάλα - Αθήνα
  Μπουφέ πρόγευμα και επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

Τιμή κατ’άτομο με Πούλμαν με ημιδιατροφή/ Αποκριάτικο γλέντι στις 26/2 με ζωντανή μουσική


Ξενοδοχείο: AIROTEL GALAXY

  24/02/2017 εώς 27/02/2017
Δίκλινο € 289.00
3ο άτομο € 195.00
Μονόκλινο € 282.00

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο μενού καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Διαμονή στο κεντρικό και πλήρως ανακαινισμένο AIROTEL GALAXY 4* sup στην Καβάλα
  • Συμμετοχή στο Αποκριάτικο γλέντι με ζωντανή μουσική
  • Κοτιγιόν - Σερπαντίνες
  • Αρχηγός/Συνοδός
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

  • Εισιτήρια του τραίνου & εισόδων σε χώρους επισκέψεων.