Skip to main content

Καρναβάλι 2017 ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ! ΑΠΟ 215,00

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 24/02/2017

4ΗΜΕΡΕΣ

Οι τιμές ισχύουν με έγκαιρη κράτηση έως 07/02. Έπειτα θα προσαυξηθούν περίπου 10%

1η ημέρα: 24/02, Αθήνα – Κομοτηνή

Αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση και φαγητό θα φθάσουμε στην Κομοτηνή. Άφιξη στο κεντρικό ξενοδοχείο διαμονής μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη σε ατομικό πρόγραμμα, δείπνο εντός του ξενοδοχείου και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: 25/02, Κομοτηνή – Θρακικά Τέμπη – Σμίνθη – Ξάνθη – Κομοτηνή

Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ και αναχώρηση για την Σταυρούπολη όπου θα επιβιβαστούμε στο τρένο για να πραγματοποιήσουμε μια από τις γραφικότερες διαδρομές της Ελληνικής φύσης, τα περίφημα Θρακικά Τέμπη. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Πομακοχώρι Σμίνθη (Πομάκοι απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου, Έλληνες στην υπηκοότητα, Μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα) και το μεσημέρι θα επισκεφτούμε την Ξάνθη όπου θα έχουμε χρόνο για φαγητό και περίπατο στην πανέμορφη Θρακική πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος. Δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: 26/02, Παρακολούθηση καρναβαλιού Ξάνθης

Πρωινό σε μπουφέ και ελεύθερος χρόνος για περιήγηση της πόλης σε ατομικό πρόγραμμα μιας και το ξενοδοχείο μας είναι κεντρικό. Περίπου στις 11:30 το πρωί θα αναχωρήσουμε για την Ξάνθη όπου θα παρακολουθήσουμε ένα από τα πιο φημισμένα καρναβάλια της χώρας. Κάθε χρόνο την περίοδο του τριωδίου στο ΞανθιώτικοΚαρναβάλι διοργανώνονται δεκάδες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. Κορυφαία στιγμή των εορτών αποτελεί η καρναβαλική παρέλαση που γίνεται την τελευταία Κυριακή της αποκριάς. Χιλιάδες καρναβαλιστές ξεχύνονται στους δρόμους για να παρελάσουν μαζί με δεκάδες άρματα και μετά το πέρας της παρέλασης πραγματοποιείται το κάψιμο του τζάρου στο ποτάμι της πόλης, ένα έθιμο που κρατά από τα αρχαία χρόνια. Αργά το απόγευμα αναχώρηση για την επιστροφή μας στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: 27/02, Κομοτηνή – Θεσσαλονίκη – Αθήνα

Μετά το πρόγευμα θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν όπου θα αναχωρήσουμε για την Θεσσαλονίκη έχοντας χρόνο για περιήγηση της πόλης και σαρακοστιανό φαγητό. Στη συνέχεια θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής μας στην Αθήνα όπου θα φθάσουμε νωρίς το βράδυ έχοντας σύντομες στάσεις για καφέ και ξεκούραση.

Περιλαμβάνονται:

  • Τρεις διανυκτερεύσεις στο κεντρικό AnatoliaHotel 3* superior στην Κομοτηνή
  • Ημιδιατροφή καθημερινά σε πλούσιο μπουφέ
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας
  • Το εισιτήριο του τρένου στα Θρακικά Τέμπη
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φιλοδωρήματα
  • Είσοδοι σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους
  • Φαγητά εκτός της ημιδιατροφής
  • Ότι δεν αναφέρεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

Τύπος Δωματίου

Anatolia Hotel 3* superior

Δίκλινο

215 €

3ο άτομο ενήλικας

165 €

3ο άτομο παιδί έως 3

95 €

3ο άτομο παιδί 4- 12

155 €

Μονόκλινο

285 €