Skip to main content

Θεσσαλική Πασχαλιά 2017 με διαμονή στο Grecotel Larissa Imperial 5* Lux από 255,00

Αναχώρηση: 14 Απριλίου

4 μέρες με πούλμαν Λάρισα - Σιάτιστα (Βυζαντινό μουσείο) - Κοζάνη - Σαραντάπορο.
Διαμονή στο πολυτελές GRECOTEL LARISSA IMPERIAL 5* Deluxe με ημιδιατροφή καθημερινά,
στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι.
 
 
 
Πρόγραμμα (4 μέρες)
 
Ημέρα 1 Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Λάρισα
  Αναχώρηση από την Αθήνα ώρα 08:00 για την σύγχρονη πόλη της Λάρισας με τις πολλές, μεγάλες και όμορφες πλατείες με τα σιντριβάνια και τους αμέτρητους πεζόδρομους. Το Αρχαίο Θέατρο και το ιστορικό κέντρο που απλώνεται γύρω του, αποτελούν από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα την ψυχή της πόλης. Περίπατος γνωριμίας, γύρω από το λόφο του Αγίου Αχιλλείου, αρχίζοντας από το αρχαίο θέατρο Α’, την παλαιοχριστιανική Βασιλική και το Επισκοπικό Μέγαρο. Ανηφορίζοντας στο Φρούριο θα δούμε τμήματα του Μπεζεστενίου του 15ου αι., των παλαιοχριστιανικών λουτρών του 6ου αι., της παλαιοχριστιανικής βασιλικής του Αγίου Αχιλλείου και της βασιλικής της κυρίως βυζαντινής περιόδου του 11ου - 12ου αι. μ.Χ. Θα φτάσουμε μέχρι τον Πηνειό ποταμό με την όμορφη διαμόρφωση στις όχθες του και φόντο το πάρκο του Αλκαζάρ. Χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθείτε τα φημισμένα μεζεδοπωλεία, τα τσιπουράδικα αλλά και την τεράστια αγορά. Ξεκουραστείτε στα μοδάτα καφέ στην αναπλασμένη πλατεία Ταχυδρομείου (Εθνάρχου Μακαρίου) και όχι μόνο. Τακτοποίηση στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο GRECOTEL LARISSA IMPERIAL 5* Deluxe. Το βράδυ δείπνο και παρακολούθηση της ακολουθίας του Επιταφίου.
Ημέρα 2 Μεγ. Σάββατο: Σιάτιστα (Βυζαντινό μουσείο) - Κοζάνη - Σαραντάπορο
  Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και υπέροχη ημέρα που αρχίζει με επίσκεψη στο Στρατιωτικό Μουσείο Σαρανταπόρου με πλήθος εκθεμάτων της εποχής των Βαλκανικών πολέμων και το Χάνι Χατζηγώγου που υπήρξε το στρατηγείο του τότε διαδόχου Κωνσταντίνου κατά την ιστορική μάχη του 1912. Θα διασχίσουμε την εντυπωσιακή γέφυρα της λίμνης του Πολυφύτου (Αλιάκμονα) που συνδέει τα Σέρβια με το Νομό Κοζάνης. Το τοπίο είναι θεαματικό! Προορισμός μας η αρχοντική Σιάτιστα, γνωστή από τα παλιά χρόνια για τις γούνες, τα παραδοσιακά κελάρια με το λιαστό κρασί, τα επιβλητικά αρχοντικά, θα δούμε το Παλαιοντολογικό και το εξαιρετικά ενδιαφέρον Βυζαντινό Μουσείο. Μετά, στην Κοζάνη που φημίζεται παγκοσμίως για την άριστη ποιότητα κρόκου, θα έχουμε χρόνο για περίπατο και για να προσκυνήσουμε στον μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση Το βράδυ θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και θα μεταβούμε για την Ανάσταση. Ακολουθεί το Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα και άλλα εδέσματα.
Ημέρα 3 Κυριακή του Πάσχα: Πασχαλιά, γλέντι & Imperial Spa!!!
  Χρισ τός Ανέσ τη! Πλούσιο μπουφέ πρωινό και γιορτινή Λαμπριάτικη μέρα στο ξενοδοχείο μας. Απολαύστε τους κήπους, τους πολυτελείς του χώρους ή τις αναζωογονητικές υπηρεσίες του “Imperial Health Spa” με ελεύθερη είσοδο στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, το Jacuzzi, τη σάουνα, το χαμάμ και το υπερσύγχρονο γυμναστήριο. Το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία στο χώρο της πισίνας του έχει αρχίσει και τσιπουρομεζέδες σας προσφέρονται συνοδεία μουσικής. Το μεσημέρι, στο Πασχαλινό τραπέζι θα κυριαρχεί ο οβελίας σούβλας και πολλά ακόμα πλούσια εδέσματα. Το απόγευμα θα μεταβούμε για περίπατο στο κέντρο της πόλης. Επιστροφή το βράδυ.
Ημέρα 4 Δευτέρα: Μπουχάρια & Νοχτάρια - Αθήνα
  Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και κατευθυνόμαστε στο Γεωπάρκο στο Μικρόβαλτο, όπου θα θαυμάσουμε το μοναδικό στον ελλαδικό χώρο γεωλογικό φαινόμενο των Μπουχαριών και των Νοχταριών. Τα “Μπουχάρια” (στην τοπική διάλεκτο σημαίνει καμινάδες) έχουν το σχήμα κολόνας που την κορυφή τους καλύπτει σκουρόχρωμη πλάκα. Εξίσου εντυπωσιακές είναι και οι κωνικές γεωμορφές των Νοχταριών, σαν γλυπτά που όλα μαζί συνθέτουν ένα φυσικό τοπίο ιδιαίτερης ομορφιάς που καθηλώνει τον επισκέπτη. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.
 
Τιμολογιακή πολιτική
Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή καθημερινά, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι.
Τιμοκατάλογοι 
Ξενοδοχείο: GRECOTEL LARISSA IMPERIAL
  14/04/2017 εώς 17/04/2017
Δίκλινο € 255.00
3ο άτομο € 175.00
3ο άτομο 
1-6 ετών
€ 95.00
3ο άτομο 
7-12 ετών
€ 95.00
4ο άτομο 
1-6 ετών
€ 95.00
4ο άτομο 
7-12 ετών
€ 140.00
Μονόκλινο € 338.00
Περιλαμβάνονται
  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο πολυτελές GRECOTEL LARISSA IMPERIAL 5* Deluxe
  • Πλούσιο μπουφέ πρωινό και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας • Συμμετοχή στο Πασχαλιάτικο γλέντι
  • Ελεύθερη χρήση internet σε όλους τους χώρους και τα δωμάτια
  • Ελεύθερη είσοδος στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, Jacuzzi, σάουνα, χαμάμ και το γυμναστήριο
  • Λαμπάδα για την Ανάσταση
Δεν περιλαμβάνονται
  • Δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων.