Skip to main content

Πασχαλιά 2017 στο μύθο του Πηλίου από 170,00

4 ημέρες

Early Booking έως 20/3! Αναχώρηση 14/4.

ΒΟΛΟΣ - ΜΗΛΙΕΣ - ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ - ΧΑΝΙΑ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ

1Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση από Αθήνα στις 9.00 π.μ. για Λαμία, όπου θα έχουμε στάση για καφέ. 'Αφιξη το μεσημέρι στο ΒΟΛΟ, στάση. Προαιρετικά γεύμα σε ένα από τα παραδοσιακά τσιπουράδικα της πόλης, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, στα ΧΑΝΙΑ. Δείπνο με νηστίσιμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Προαιρετική παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. Διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή στα πηλιορείτικα χωριά ξεκινάει. Θα επισκεφθούμε τη γραφική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ με τη μοναδική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, για να ακολουθήσουν οι ΜΗΛΙΕΣ, πριν καταλήξουμε στο ΒΟΛΟ, όπου θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή το απόγευμα στα ΧΑΝΙΑ, ολοκληρώνοντας έτσι την "περιπλάνηση μας" στο ΠΗΛΙΟ. Χρόνος ελεύθερος και το βράδυ αναχώρηση για την παρακολούθηση της Αναστάσιμης Ακολουθίας στην ΠΟΡΤΑΡΙΑ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Χριστός Ανέστη - Χρόνια Πολλά!!! Πρωινό και χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πασχαλινή ατμόσφαιρα του χωριού. Νωρίς το μεσημέρι μας περιμένουν πασχαλινοί μεζέδες και ένα υπέροχο παραδοσιακό πασχαλινό εορταστικό γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τη γραφική ΠΟΡΤΑΡΙΑ, με τα παραδοσιακά κτίρια αλλά και την όμορφη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, «το μπαλκόνι του Πηλίου», όπου θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια και θα απολαύσουμε τον καφέ μας "αγναντεύοντας" τον Παγασητικό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ. Χτισμένη σε ένα μικρό οροπέδιο Β.Α. της Βρύναινας στην επαρχία Αλμυρού Μαγνησίας και σε ύψος 370 μέτρων βρίσκεται η Ιερά Μονή Κάτω Ξενιάς. Η παλαιότερη ονομασία ήταν «Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου» και αποτελούσε μετόχι της σημερινής Μονής 'Ανω Ξενιάς. Ένα όμορφο νέο μοναστήρι με κήπους γεμάτο τριανταφυλλιές και περίτεχνα κτίσματα. Αμέσως μετά θα γνωρίσουμε την ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗ, που βρίσκεται κοντά στον Αλμυρό και σε απόσταση 54 χλμ. από το Βόλο, στη δυτική παραλία του Παγασητικού Κόλπου. Ένας οικισμός πανέμορφος, φτιαγμένος μέσα σε ελιές και πεύκα, με υπέροχα κτίρια, μοναδικής αρχιτεκτονικής. Η ευρύτερη περιοχή προστατεύεται από το πρόγραμμα natura για το φυσικό κάλος και την ύπαρξη σπάνιας πανίδας. Στο γραφικό κόλπο της Αμαλιάπολης δεσπόζει το νησάκι «Κίκυνθος» που φιλοξενεί το ιστορικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, που χτίστηκε το 1805 από Τρικεριώτες. Γεύμα προαιρετικά και πορεία επιστροφής για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεση στάση.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο CHANIA PALACE 4* στα ΧΑΝΙΑ του ΠΗΛΙΟΥ.
  • 3 πρωινά σε μπουφέ.
  • Δείπνο με νηστίσιμα τη Μεγάλη Παρασκευή.
  • Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα το Μεγάλο Σάββατο.
  • Πασχαλινό εορταστικό γεύμα με μουσική την Κυριακή του Πάσχα.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο

Παιδικό σε τρίκλινο

(2 - 12 ετών)

Μονόκλινο
Chania Palace 4* 185€ 155€ 245€
170€*
* Η τιμή αφορά σε κρατήσεις με προκαταβολή έως 20/3